Jump to content

[ Portofoliu ] Frankyy

Frankyy
 Share

Recommended Posts

Oversharpened, in special fata... Sterge cu un brush de opacity 40-50 portiunile cu prea mult sharpen... Majoritatea lucrarilor tale sunt oversharpened. Dai un sharpen, daca nu ajunge, mai dai unu', dar sterge portiunile care arata urat.

Oversharpened, in special fata... Sterge cu un brush de opacity 40-50 portiunile cu prea mult sharpen... Majoritatea lucrarilor tale sunt oversharpened. Dai un sharpen, daca nu ajunge, mai dai unu', dar sterge portiunile care arata urat.

Da, dar la unele mi-a placut cum arata si nu am mai sters :-??

Iar la acel avatar am dat un singur Sharpen si nu vad la fata nimic urat :-?.

Orcum mersi pentru sfaturi.

New: bzrayan.png

New:frk.png

bzzzzz.png

V 1.0:rld1.png

V 2.0 :rld2.png

Edited by Frankyy

Dragute logo-urile, imi plac fonturile. Imi poti spune cum se numesc?

Si la sigul cu masini, nu cred ca ai pus bine lumina, adica uita-te, ea vine din cateva parti, de asta nu prea se recomanda sa lucrezi pe stockuri cu masini. Poti sa-mi dai poza originala, te rog?

Dragute logo-urile, imi plac fonturile. Imi poti spune cum se numesc?

Si la sigul cu masini, nu cred ca ai pus bine lumina, adica uita-te, ea vine din cateva parti, de asta nu prea se recomanda sa lucrezi pe stockuri cu masini. Poti sa-mi dai poza originala, te rog?

Iti voi da PM cu originalul.

Asa mi-a placut sa pun " sursa de lumina " :-??

Edited by Frankyy

Iti voi da PM cu originalul.

Asa mi-a placut sa pun " sursa de lumina " :-??

Mersi pentru original.

Si, sursa de lumina, nu se pune unde iti place, se pune unde trebuie pusa. :)) Adica, pe partea mai luminoasa a renderului, pentru ca nu are cum ca lumina sa vina din partea mai intunecata. Sper ca ai inteles ce-am vrut sa zic.

Asta-i urat la tine. Daca aflii ceva nou, faci in toate creatiile tale, acelasi lucru. Exemplu ? Faza cu lumina, reflexia, bara de la logo-ul pt bambuchea, nu zic ca nu-s reusite, dar mai schimba, mai fa si altceva nou.

Asta-i urat la tine. Daca aflii ceva nou, faci in toate creatiile tale, acelasi lucru. Exemplu ? Faza cu lumina, reflexia, bara de la logo-ul pt bambuchea, nu zic ca nu-s reusite, dar mai schimba, mai fa si altceva nou.

Nu fac la fel uitate cu atentie, dar unele daca in cerere cere acelas lucru am incercat sa mai schimb din ele, orcum am multe idei dar inca nu le pun in aplicare le las si cand cred eu ca este bine o aplic si faza cu lumina este obligatorie ca " sursa de lumina ", reflexia? Daca acolo am crezut ca este buna reflexia de ce nu as pune-o? In fine fiecare cu parerea lui si unii cu invidia.

Multe surse de lumini puse aiurea pe avatare sau signaturi unele chiar nu-şi au rostul, reflexiile la texte şi ele îs puse aiurea... te pricepi cât de cât la smudge.

PS: Schimbă textele la fiecare lucrare dacă se poate, m-ai omorât cu un "BEBAS" şi ce mai ai mai sus.

Multe surse de lumini puse aiurea pe avatare sau signaturi unele chiar nu-şi au rostul, reflexiile la texte şi ele îs puse aiurea... te pricepi cât de cât la smudge.

PS: Schimbă textele la fiecare lucrare dacă se poate, m-ai omorât cu un "BEBAS" şi ce mai ai mai sus.

BEBAS ? =)) unde vezi tu Bebas?

Nu am in nici o lucrare Bebas, uitate mai atent.

kfoVP.png

Am venit eu cu asta, ai inceput si tu cu text peste alt text si liniile alea...

Ma rog, cum s-a zis, schimba si tu ideile... Cum afli ceva nou sau reusesti sa faci ceva, o faci incontinuu. Ultimele 5-6 logo-uri sunt text peste text si cu liniile alea. La fel si la avatare semnaturi, textul pe banda aia. Nu arata bine chiar mereu sa pui textu' asa, mai mult le strici...

Si, da, ai dreptate, e obligatoriu sa pui sursa de lumina, DAR NU MEREU LA FEL. Adica, nu mereu in colt, un brush alb pe opacity 15... Asta te strica pe tine, monotonia, mai schimba ideile...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.