Jump to content

Ti se misca prost samp-ul in anumite zone de pe mapa?

rTs Gillette

Recommended Posts

Deci,acest topic este facut doar pentru cei carora li se misca prost san andreas-ul in unele zone de pe mapa.(ex:characterul se misca prost cat si imaginea).Aceste zone sunt multe majoritatea sunt prin paduri,campii,munti,dar cateva mai sunt si prin oras adica in LS.

Cei care lucreaza la garbage la primul checkpoint adica 1/20 acolo este o zona unde se misca greu alta zona este cea unde sunt casele de langa Gara LS si Bike Rent LS si inca o zona care este o zona de war cea de langa Cluckin Bell cel dinspre aeroport.

Puteti scapa de aceasta problema urmarind acesti pasi simplii.

In timp ce sunteti in joc intrati la Options->Display Setup->Advanced.

Dupa ce ati intrat aici trebuie sa schimbati doar ce va zic eu.

Frame Limiter din ON il dati pe OFF.

Visual FX Quality il dati pe Low.

Antialiasing il dati pe OFF.

Doar aceste setari trebuie schimbate restul nu le atingeti nu le faceti nimic.

Dupa ce ati facut toate acestea iesiti din joc si intrati din nou si verificati una din zonele zise de mai sus.

Sper ca v-am fost de folos si sper ca acest topic sa va ajute.

Foarte buna munca depusa de tine , m-a ajutat , foarte mult nu stiam dece am lag :(. Insa cu ajutorul tau am reusit sa rezolv. Felicitari si multumim inca odata , ai un + de la mine.

Good tutorial .

But you will get like 3-5 fraps more . If you want to play GTA without lags buy a new graphics card ( No need to be the last version.. a cheap one is good too, since GTA is an old game )

Anti Aliasing il aveam deja pe OFF, cred ca asa e default din joc iar framelimiter e mai bine sa fie pe ON.

vad ca astea le-ai facut pe ghicite, banuiesc ca nu ai habar cu ce se ocupa fiecare.

Anti Aliasing il aveam deja pe OFF, cred ca asa e default din joc iar framelimiter e mai bine sa fie pe ON.

vad ca astea le-ai facut pe ghicite, banuiesc ca nu ai habar cu ce se ocupa fiecare.

Daca ai observat mai sus sunt unii care chiar au fost ajutati si se gaseste cate unu sa comenteze.

NU, nu dă rezultate. LAG-ul ține de la server, pentru că sunt prea multe obiecte implementate în zona respectivă. Ca să n-ai lag trebuie să închizi toate programele (eventual și browser-ul) și să rămână doar SA:MP. De altfel, și upgradarea la ultima versiune de driver a plăcii video vă va ajuta. Aveți aici un tutorial: http://forum.b-zone.ro/topic/93873-tutorial-cum-s-i-actualizezi-driverele-pc-ului/unread/

NU, nu dă rezultate. LAG-ul ține de la server, pentru că sunt prea multe obiecte implementate în zona respectivă. Ca să n-ai lag trebuie să închizi toate programele (eventual și browser-ul) și să rămână doar SA:MP. De altfel, și upgradarea la ultima versiune de driver a plăcii video vă va ajuta. Aveți aici un tutorial: http://forum.b-zone....pc-ului/unread/

Ei saracii nu stiu sa faca diferenta dintre LAG si SACADARE.

Lag-ul poate sa fie de la server sau de la internet, sacadarea e de la PC. Intre cele doua e o diferenta uriasa.

Singura setare utila, de care stie orice player normal e Visual FX Quality pus pe Low, ca el default e pe High.

Wii, ce dragut :X acuma, cand trec prin Jefferson nu mai merge SA in imagini :X

Multumesc pentru acest tutorial !

App, am o nelamurire, de fiecare data trebuie sa fac asta?

Nu, iti raman salvate setarile.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.