Jump to content

<<Salutari de la extreme09 ! Azi ma prezint si eu >>

Squiz TTC
 Share

Recommended Posts

☺Nick-ul tau: extreme09

☺Prenume: Sergiu, imi puteti spune si Andrei ca nu ma supar :)

☺Varsta: 15 ani jumatate , merg pe 16

☺Locatia: Radauti

☺Ocupatie: Momenan sunt in primul an de liceu..mai lucrez pe la parinti la lucru..

☺Jocul(rile) preferat(e): imi place sa ma joc SA:MP, gta IV, NFS most wanted / carbon [uneori] / Underground 2/ marc ecko's getting up / Mirror's Edge / Spore [uneori] si multe altele..

☺Hobby-urile tale:Free Running / table / sa realizez diferite filme [ma refer la montaj pe calculator sa fac din mai multe clipuri un film]

☺Interese: Am interesul de a devini informatician

☺O descriere despre tine: Sunt in primul an de liceu, imi place sa joc basket [nu ma prea pasioneaza fotbalul :)) dar merg cu prietenii sa ii sustin ], sa ma plimb cu bicicleta sa repar calculatoare [deseori ma cheama prietenii sa le fac Windowsu-l / sa le pun programe drivere (pt unii e usor stiu :)))]

☺De unde ai aflat de B-Zone Community?: Prieteni

Alte precizari?: Welcome :)), cred ca e cam tarziu sa ma prezint la level 24

Edited by Extreme 09

Eşti nesimţit, nu mai ştii unde să faci +1 şi vii aici? Meriţi warn-up şi un suspend ca să te înveţi minte.

On: Welcome !

Bun ca atat stiti ,, ai report '' ,, warn up ''

Am vrut sa fac si eu un gest sa ma prezint ..nu sa fac +1, Fix de asta nu mai pot eu sa fac ''+1''; ce castig ceva din +1 asta?

Spune drept, crezi ca anume pt +1 am facut-o asa-i?

Multi credeti ca fac pt +1 posturi dar nu e asa..imi place serverul nu m-am prezentat de cand aveam level mic acum am gasit topicul eu intram doar pe forumul

rpg si pe forumul de la Unofficial clans

Nu, nu am zis nimic de report şi ce ştiu eu, nu-mi stă în fire, uită-te şi tu la complaints şi zi câte plângeri am făcut eu, uită-te câte plângeri sunt împotriva mea, îţi spun eu, 0. Dar mi se pare cam ciudat, ştii? Să faci acum la 800 posturi? Dacă nu am făcut nici eu când am apărut pe comunitate, să fac acum la 2,900 posturi? Ar fi prea de tot...şi da, ajută, vrei şi tu ca toţi ceilalţi să ajungi la 1,000 posturi pentru a-ţi pune ce member title vrei. Atât am avut de zis, welcome încă odată :))

Edited by Nick47

Eşti nesimţit, nu mai ştii unde să faci +1 şi vii aici? Meriţi warn-up şi un suspend ca să te înveţi minte.

On: Welcome !

Bun ca atat stiti ,, ai report '' ,, warn up ''

Am vrut sa fac si eu un gest sa ma prezint ..nu sa fac +1, Fix de asta nu mai pot eu sa fac ''+1''; ce castig ceva din +1 asta?

Spune drept, crezi ca anume pt +1 am facut-o asa-i?

Multi credeti ca fac pt +1 posturi dar nu e asa..imi place serverul nu m-am prezentat de cand aveam level mic acum am gasit topicul eu intram doar pe forumul

rpg si pe forumul de la Unofficial clans

Chiar am vrut sa ma prezint pentru unii si sa imi fac prieteni noi :))..nu sa fac +1 nu imi pasa de aia cu ,,member title'' ca pot sa imi pun la semnatura ce vreau , gestu conteaza..

Edited by Extreme 09

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.