HoF Xite Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Nume: DariusTM bug Descriere: Mereu cand merg la cnn ls si las masina 2m intr-un loc imi dispare deodata si imi face td si mereu are /lock numi explic de ce..daca sar putea sa se rezolve! SS: Nu am ss dar sti Kaludiu ca a stat cu recon pe mine si a vazut Link to comment Share on other sites More sharing options...
sexy aTyss Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Posibil trece vreun codat, si o arunca in aer, si cand cade, explodeaza. Am mai vazut de astea. Si eu aproape tot timpul raman fara masina, sau mai are cineva acces la masian ta, si da /towcar..... adica are key cum ar veni. Si are aces la toate, inafara de sellcarto. Dai PM lui Kelton ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanz Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Mda de multe ori si mie mi s-a intamplat si mie cu masina cand cobor din ea la cnn imediat nici nu apuc sa inchid usa ca gata si a dsparut si td.... ! mda ne va spune kelton mai multe detali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangam StyLe ReNnNu xD Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Nume: DariusTM bug Descriere: Mereu cand merg la cnn ls si las masina 2m intr-un loc imi dispare deodata si imi face td si mereu are /lock numi explic de ce..daca sar putea sa se rezolve! SS: Nu am ss dar sti Kaludiu ca a stat cu recon pe mine si a vazut De unde stii tu ca nu vine un mebru Tow Truck Company si ti-o ia pentru "Parcat neregulamentar" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Topic inchis, ce sa intelegem din topicul tau daca nici n-ai dovezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.