PiCi92 Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Nume: PiCi_AdY Factiune: Paterno Masina cu care concurez: Nustiu sa vad. Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Sunt. Pot fi prezent/a la ora eventului: Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Hagen Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Nume: Tom.Hagen Factiune: The Corleone Family Masina cu care concurez: Turismo Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Sunt Pot fi prezent/a la ora eventului: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
K e b y Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Nume: elys92 Factiune: The Cuneo Family Masina cu care concurez: Tahoma Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Sunt Pot fi prezent/a la ora eventului: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosteL FCRB Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Nume: CosteL28_RapiD Factiune: Paterno Family Masina cu care concurez: Premier. Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Da. Pot fi prezent/a la ora eventului: Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Levyy Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Nume: Levyy. Factiune: The Cuneo Family Masina cu care concurez: Tahoma Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Sunt Pot fi prezent/a la ora eventului: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zayn Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Nume: Geronymo Factiune: School Instructor Masina cu care concurez: Nu m-am hotarat Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Da Pot fi prezent/a la ora eventului: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Asqwe Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Nume: Asqwe Factiune: Cuneo Family Masina cu care concurez: sa vedem ce gasesc... Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: sunt de acord Pot fi prezent/a la ora eventului: DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Nume: Adrian28. Factiune: - Masina cu care concurez: Sunrise. Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Sunt. Pot fi prezent/a la ora eventului: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNz Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Nume: SeNz0r Factiune: Hitman Agency Masina cu care concurez: Clover Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Da Pot fi prezent/a la ora eventului: Desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadgeaRR Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Nume: draven Factiune: civili-anus Masina cu care concurez:rent- vad eu Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Sunt cum sa nu fiu Pot fi prezent/a la ora eventului: Vad eu Nume: draven Factiune: civili-anus Masina cu care concurez:rent- vad eu Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Sunt cum sa nu fiu Pot fi prezent/a la ora eventului: Vad eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francizka Posted September 1, 2012 Author Share Posted September 1, 2012 (edited) STOP INSCRIERI. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VA ASTEPTAM ASTAZI LA ORA 23:30 , UNDE O SA VA ORGANIZAM Cursele vor fi 1 vs 1 , 2 ture de pista de pe aero LV. Va Asteptam. Edited September 1, 2012 by iuliaAaAaAaA Link to comment Share on other sites More sharing options...
I0NEL Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 (edited) Factiune: The Paterno Family Masina cu care concurez: nu stiu , vedem Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Da Pot fi prezent/a la ora eventului: Da Edited September 1, 2012 by I0NEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francizka Posted September 26, 2012 Author Share Posted September 26, 2012 T.C .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriFFyn Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Nume: GriFFyn Factiune: ThePaternoFamily Masina cu care concurez: Voi vedea atunci ce gasesc Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Sunt de acord Pot fi prezent/a la ora eventului: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarzare Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Nume: Zarzare Factiune: Fire & Medic Department Masina cu care concurez: Ce imi vine la indemana. Sunt/Nu sunt de acord cu regulamentul: Sunt de acord cu regulamentul. Pot fi prezent/a la ora eventului: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts