Jump to content

My Folio

Geoo
 Share

Recommended Posts

Culorile îmi plac foarte mult, şi felul în care sunt sursele de lumină aşezate, însă ai folosit mult ripple şi nu se înţelege mai nimic din poză.

Asta e şi ideea, acea fată se "evaporă" dacă pot zice aşa.

Reclamă Samsung android: e82tk0.png

Buna ideea, chiar ma gandeam sa fac si eu o tableta sau un slideshower dar mi-ai luat-o inainte. In legatura cu creatia, bg-ul bine ales, texul "ANDROID" pozitionat bine, fontul bine ales insa la "SAMSUNG" nu ai folosit fontul original. Cu toate cele bune, exista si ceva care nu se potriveste in imagine, Fordul de pe ecranul tabletei nu este asa de bine ales. Puteai sa faci ecranul principal al tabletei.

Buna ideea, chiar ma gandeam sa fac si eu o tableta sau un slideshower dar mi-ai luat-o inainte. In legatura cu creatia, bg-ul bine ales, texul "ANDROID" pozitionat bine, fontul bine ales insa la "SAMSUNG" nu ai folosit fontul original. Cu toate cele bune, exista si ceva care nu se potriveste in imagine, Fordul de pe ecranul tabletei nu este asa de bine ales. Puteai sa faci ecranul principal al tabletei.

E un fail :-J...

Arata bine template-ul, si imi place si logo-ul ala pentru cafenea.

*Imi par cunoscute lucrarile, pe ce comunitati mai activezi sau ai mai activat?

Pe multe altele, nu pot da nume (reclamă).

@@R Geoo,

Ai niște lucrări foarte bune, te pricepi foarte bine la text. O intrebare am și eu, cum faci ca reflexia unui text sa fie cu opacitatea 100% la baza și la ,,vârf'' opacitatea este mai mică? (Wallpaper-ul de pe prima pagina).

@@R Geoo,

Ai niște lucrări foarte bune, te pricepi foarte bine la text. O intrebare am și eu, cum faci ca reflexia unui text sa fie cu opacitatea 100% la baza și la ,,vârf'' opacitatea este mai mică? (Wallpaper-ul de pe prima pagina).

Mersi de părere. Îs mai mulți pași, ai aici un video care îți dă mură-n gură:

@, asta era și ideea. Am făcut-o mult mai clară decât era înainte, cât despre smudge, sig-uri și altele îs o pierdere de timp (no money).

Edited by R Geoo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.