Kev1nster Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Si nici prea realista nu e, deoarece avionul e destul de mare, iar portiunea aia inzapezita de munte e destul de larga incat sa incapa maxim un tir pe ea, dar poate nici atat. Insa tu ai pus un avion care e cat ... casa poporului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 9, 2012 Author Share Posted September 9, 2012 Si nici prea realista nu e, deoarece avionul e destul de mare, iar portiunea aia inzapezita de munte e destul de larga incat sa incapa maxim un tir pe ea, dar poate nici atat. Insa tu ai pus un avion care e cat ... casa poporului. Imaginează-ţi puţin cum ar arăta în realitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squiz TTC Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Am vrut să pun în evidenţă ochii. New, o manipulare cea pe care trebuia să o pun la battle-ul cu Kenneth dar nu a mai avut timp. Am plecat de la un stock: Şi am ajuns la: Am vrut să pun în evidenţă ochii. New, o manipulare cea pe care trebuia să o pun la battle-ul cu Kenneth dar nu a mai avut timp. Am plecat de la un stock: Şi am ajuns la: Trbui Am vrut să pun în evidenţă ochii. New, o manipulare cea pe care trebuia să o pun la battle-ul cu Kenneth dar nu a mai avut timp. Am plecat de la un stock: Şi am ajuns la: Trebuia sa editezi putin contrastul si la foc/avion 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nB FraNkk Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Foarte frumos Meriti si tu si Frankyy designer Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Foarte frumos Meriti si tu si Frankyy designer Nu, doar el merita. Nu mai intra pe conturi clona sa te propui designer ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 9, 2012 Author Share Posted September 9, 2012 (edited) Nu, doar el merita. Nu mai intra pe conturi clona sa te propui designer ) Ce om prost , Frankk e alt player prostovane, se vede şi IP-ul... iauzi la el Edit: Frankk confirmă cine ţi-a făcut avataru' şi signatura. Edited September 9, 2012 by Geoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nB FraNkk Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Nu, doar el merita. Nu mai intra pe conturi clona sa te propui designer ) lol ? Se poate verficica IP si Geoo mia facut avatar & signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 10, 2012 Author Share Posted September 10, 2012 New: Să nu se înţeleagă greşit... e un glonte . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulo Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Felicitari pentru creatii, observ ca ai progresat mult. Succes mai departe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 10, 2012 Author Share Posted September 10, 2012 Felicitari pentru creatii, observ ca ai progresat mult. Succes mai departe ! Văd că ai 10 posturi, de unde mă ştii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScorpioNNNN Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Prima imagine din primul post,imi place ! \ Pentru restul imaginiilor nu comentez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Prima imagine din primul post,imi place ! \ Pentru restul imaginiilor nu comentez... Cum adică ?, că nu înţeleg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 (edited) Văd că ai 10 posturi, de unde mă ştii ? Ai progresat de la primele creatii postate, pana la ultimele. Nu conteaza cate posturi are. Edited September 11, 2012 by Alpha287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Ai progresat de la primele creatii postate, pana la ultimele. Nu conteaza cate posturi are. Mersi . New: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScorpioNNNN Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 (edited) Cum adică ?, că nu înţeleg. Ce nu intelegi,prima imagine fiind asta : Iar pentru restul imaginilor nu comentez,pentru ca nu imi dau seama unde este editat,in anumite poze Edited September 11, 2012 by ScorpioNNNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Iar pentru restul imaginilor nu comentez,pentru ca nu imi dau seama unde este editat,in anumite poze Toate lucrările îs făcute de mine, nu-s luate de pe net şi editate, ai înţeles ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Mersi . New: Frumos smudge,evoluezi pe zi ce trece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 Frumos smudge,evoluezi pe zi ce trece. Mersi cârnaţ . New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RzR MariuS Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Imi plac toate lucrarile. Progresezi foarte repede BRAVO Geoo tine-o tot asa si in viitorul apropiat sper sa primesti functia de desingner se vede ca iti doresti foarte mult asta !Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 Imi plac toate lucrarile. Progresezi foarte repede BRAVO Geoo tine-o tot asa si in viitorul apropiat sper sa primesti functia de desingner se vede ca iti doresti foarte mult asta !Bafta Mersi Marius, apreciez . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacky Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Frumoase creaţii, exact cum credeam,progresezi,se vede că faci treabă bună şi că lupţi pentru Designer,ţine-o tot aşa faci o treabă foarte bună ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 13, 2012 Author Share Posted September 13, 2012 Frumoase creaţii, exact cum credeam,progresezi,se vede că faci treabă bună şi că lupţi pentru Designer,ţine-o tot aşa faci o treabă foarte bună ! Mersi... New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacky Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Mersi... New: Frumos postament, să zic aşa,puteai retuşa cărămizile cât să le faci mai reale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 13, 2012 Author Share Posted September 13, 2012 Frumos postament, să zic aşa,puteai retuşa cărămizile cât să le faci mai reale. Eu zic că l-am făcut destul şi bine, mereu se poate mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorillo17 Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Foarte interesante creatile. Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts