Jump to content

newBie - creations

always
 Share

Recommended Posts

1.arata rau.Nu stiu ce i-ai facut.Nare Flow si nici Depth,iar clipping masku ala strica.De text nu mai zic

2.Imi place :) .Dar textul strica toata lucrarea.

3.Lens flareul din stanga-jos strica mult,iar textul la fel.Nu mai folosi outer glow la text.

4.Interesanta ideea.Dar acele c4duri roz strica.Iar textul ti-a iesit cat de cat :) .

5.Nu inteleg ce-ai vrut sa faci dar nu-mi place nimic la ea ..

6.Numi place efectul de la masina care se intinde si pe background.In rest e draguta :D

7.Cea mai buna a ta :P

Din toate nu-mi place doar UserBar-ul , ca l-ai furat de pe Userbars.com

WTF!? nu e furat, s0z, vrei .PSD? /:) chiar din contra, la userbar sunt cel mai incepator, asteptam cele mai multe critici la el, pentru ca este printre primele, respectiv al 3-lea facut de MINE.

Ce poti sa imi faci? daca stiu tot ce am facut la acest userbar, tu imi zici ca mai e pe ceva site? tu ma crezi asa josnic incat sa fac RIP? :-J stiu ce insemna sa iti fure cineva creatia, si te asigur ca e facuta de mine. Marime, text, efecte, iti arat si poza care am folosit-o pentru fundal? uite asta, care l-am folosit si la sign. Ce poti sa imi faci tu mie? pentru ca eu am facut-o?

La prima ai integrat foarte bine.

La urmatoarele 3 strica textul :(

La ultima ai integrat bine si textul si c4d/renderul.

Incearca sa combini mai mult renderul cu c4d si efectele.

@ Textul | clipping mask :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.