Jump to content

Creatiile mele [MarcKone]

KENNEY WAS HERE
 Share

Recommended Posts

Daca este printre primele tale lucrari este frums, incearca sa mai lucrezi la grafica putin... textu`l fal cu Smooth iar la imaginea decupata dai click pe Layer, dai Bleding options (sau blending.. ceva de genu`) si dai Drop shadow :D.

Edited by N z a

Daca este printre primele tale lucrari este frums, incearca sa mai lucrezi la grafica putin... textu`l fal cu Smooth iar la imaginea decupata dai click pe Layer, dai Bleding options (sau blending.. ceva de genu`) si dai Drop shadow :D.

Multumesc pentru sfaturi !

Da stiu !

Ce ziceti ? Daca sunteti fan Cristiano Ronaldo o puteti folosi ! :D

Ronaldo_Sig.png

S-au uitati aceasta lucrare la care am stat destul de mult este prima mea lucrare de genul !

Mustang.png

Nu vad lucrarile, upload iar.. nu pot sa le vad.

Ce treaba are drop shadow-u' cu semnaturile?...

Exteel pentru tine special ! Trebuia sa o pun odata cu sigu da mai intarziai putin ! uMmB7.png

Arata binisor, dar drop shadow-u' e pus aiurea si e prea mare. Si ai fi putut centra "bara" cu patratul ala. Sa fie pe mijloc.

Va multumesc pentru ca imi dati sfaturi !

Uitati si alta semnatura !

XB9ZC.jpg

E mult prea incarcata, prea multe texturi, prea multe "prostioare" pe ea. Iar textul este prost asezat si facut. Nu mai pune drop shadow asa mare pe text, ar fi bine sa nu pui chiar deloc...

QSQfe.jpg

Asta arata binisor, cu exceptia catorva texturi decupate prost... Iar textul, e asezat prost si fontul este urat.

Da stiu !cVfhR.png

Ce ziceti ? Daca sunteti fan Cristiano Ronaldo o puteti folosi ! :D

S-au uitati aceasta lucrare la care am stat destul de mult este prima mea lucrare de genul !

czL8j.png

Aia cu CR e prea simpla, prea mult loc liber. Daca mai lucrai putin la integrarea renderului, iesea binisor, insa BG-ul e prea blurat.

Iar asta cu Mustangu', mi se pare bunicica, avand in vedere primele creatii, putin cam dubios...

Multumesc !

Ia uitativa ! Este ceva facut din lipsa de ocupatie ! DACA VRETI LE FOLOSITI DAR ANUNTATIMA MAI INTAI PRINTR-Un PM

Alb-Negru : 3V3gR.png

Color : EC7Lw.png

PS: DATIMI LIKE SI VA DAU SI EU :D !!

Si asta mi se pare cam buna fata de celelalte...

1.Nu mai face double post foloseste edit.

2.Astept PSD de la ultima lucrare, asta cu omu' cu ochelari. Ai 24 de ore la dispozitie sa-mi trimiti PSD-ul. Il urci pe un site de share, si-mi dai PM cu linkul.

Closed pana atunci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.