Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Metin2

Ferdenez
 Share

Recommended Posts

@krimes: mai faci multe triple/double? anyways, am incercat mai demult jocul... imi amintesc ca era ceva bug, dadeai alt+tab si cand reveneai aveai attack speed vreo 1000% sau dumnezo stie, stiu doar ca imediat omoram orice mob xD... oricum e praf jocul, questuri oribile, grafica n-am ce zice... prastie, PvE mai ca ti-e sila sa omori ceva...

Neah, Very Sec :)), am avut lvl 18 si am murit de plictiseala...

Am jucat pe Metin.Ro, cea mai de ... versiune, cu serverele romane :-$ , intrii acolo, treci pe langa cineva, si te injura mai mult decat ai fost injurat in toata viata ta :|

Asta doar cand treci, daca ataci ceva de-al lor ......vaai..nici nu vreau sa imi amintesc , mai bine joci mario sau pokemon , decat sa joci asta ca toti te injura...+ atmosfera e groaznica..

voi nu stiti sa jucati da aia nu e fain si nu mai e fain pt k eveti lvl mic da ce credeati k in 3 ore ai lvl 90????? :))) sa fim seriosi si la lvl mai mare nu omori caini omori mobi mai faini si mai tari

CEEEEE OAMENI!!!!!!!!!!!!!!

de la lvl 1 la lvl 20 -omori animale (plictisitor)

de la lvl 20 la 27 -omori benzi dintr-un alt oras (nu chiar asa plictisitor)

de la lvl 27 la 34 - ORCi (palpitant)

de la 34 la 49 -black orcs :P isoterics si alte clase mai grele (daka te ti de jok o sa iti placa si o sa ii dai de gust :P )

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.