Jump to content

Logo Clienti.B-Zone.Ro

F4L zooM.
 Share

Recommended Posts

...Toate suvenirurile postate de tine sunt timple texte. Nu le poti nume logo-uri.

Asa, pot face logo-uri si pe forum.

B-Zone.RO

Clienti

Vezi? In loc sa pui doua texte, si sa faci un "logo" in 3 minute. Mai bine stai o ora, cat stai si fa ceva creativ si frumos.

Si ce daca sunt texte simple? Macar le fac. Voi ati facut in nebunie 2-3 creatii la care ati stat 5 ore ca sa sa luati Designer si acum numai faceti nimic, doar stiti sa criticati. Kenneth e singurul designer care inca face creatii si dupa grad.

Si ce rezolv daca fac doua texte? Care-i fericirea? Doar ca vezi tu topic acolo? Sau ce? Ca nu-nteleg. Si stai calm, ca nu m-am lasat "de treaba" si nu esti tu in masura sa-mi tii mie socoteala la cate avatare fac.

Cand va aud cu asta "doar sa criticati stiti", si ce vrei sa-ti zic? "GG mane, crek azta ie ce-a my tare kretzie p kre am vzto frodat-a, smr fani mey dak t mnt ;) ;)". Te simti mai bine daca vezi doar felicitari si aplauze? Nu poti fi felicitat pentru asa ceva, cel putin dpmdv. Nu consider asta ca fiind o creatie pentru care poti fi felicitat, asta pentru ca am vazut ca poti mai mult de atat. Prefer sa spun "aia e urata, ai gresit acolo, trebuia asa" ca sa te corectezi si sa progresezi. Te inteleg, asa eram si eu, cum faceam ceva mai special, aveam impresia c-am desenat Parisu', si nu-mi conveneau criticile, dar ele te ajuta. Sper sa inveti ceva din asta, nu poti primi doar felicitari.

Edited by MrYonutz

...Toate suvenirurile postate de tine sunt timple texte. Nu le poti nume logo-uri.

Asa, pot face logo-uri si pe forum.

B-Zone.RO

Clienti

Vezi? In loc sa pui doua texte, si sa faci un "logo" in 3 minute. Mai bine stai o ora, cat stai si fa ceva creativ si frumos.

Si ce daca sunt texte simple? Macar le fac. Voi ati facut in nebunie 2-3 creatii la care ati stat 5 ore ca sa sa luati Designer si acum numai faceti nimic, doar stiti sa criticati. Kenneth e singurul designer care inca face creatii si dupa grad.

Edited by ZoOm xD

Oribil. Nimic, nimic special. 2 texte aruncate de-an pu*ea, si aia e, inca un topic facut. De ce nu ai pus si un icon ceva pe langa, sa para mai sofisticat ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.