F4L zooM. Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 3 texte aruncate aiurea... mai bine stai 30 de minute, 1h la o lucrare decât să faci "+1" cu asemenea lucrări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawn Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Sunt destul de frumoase buna treaba ai un + de la mine. Succes mai departe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 (edited) ...Toate suvenirurile postate de tine sunt timple texte. Nu le poti nume logo-uri. Asa, pot face logo-uri si pe forum. B-Zone.RO Clienti Vezi? In loc sa pui doua texte, si sa faci un "logo" in 3 minute. Mai bine stai o ora, cat stai si fa ceva creativ si frumos. Si ce daca sunt texte simple? Macar le fac. Voi ati facut in nebunie 2-3 creatii la care ati stat 5 ore ca sa sa luati Designer si acum numai faceti nimic, doar stiti sa criticati. Kenneth e singurul designer care inca face creatii si dupa grad. Si ce rezolv daca fac doua texte? Care-i fericirea? Doar ca vezi tu topic acolo? Sau ce? Ca nu-nteleg. Si stai calm, ca nu m-am lasat "de treaba" si nu esti tu in masura sa-mi tii mie socoteala la cate avatare fac. Cand va aud cu asta "doar sa criticati stiti", si ce vrei sa-ti zic? "GG mane, crek azta ie ce-a my tare kretzie p kre am vzto frodat-a, smr fani mey dak t mnt ;)". Te simti mai bine daca vezi doar felicitari si aplauze? Nu poti fi felicitat pentru asa ceva, cel putin dpmdv. Nu consider asta ca fiind o creatie pentru care poti fi felicitat, asta pentru ca am vazut ca poti mai mult de atat. Prefer sa spun "aia e urata, ai gresit acolo, trebuia asa" ca sa te corectezi si sa progresezi. Te inteleg, asa eram si eu, cum faceam ceva mai special, aveam impresia c-am desenat Parisu', si nu-mi conveneau criticile, dar ele te ajuta. Sper sa inveti ceva din asta, nu poti primi doar felicitari. Edited September 5, 2012 by MrYonutz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted September 5, 2012 Author Share Posted September 5, 2012 (edited) ...Toate suvenirurile postate de tine sunt timple texte. Nu le poti nume logo-uri. Asa, pot face logo-uri si pe forum. B-Zone.RO Clienti Vezi? In loc sa pui doua texte, si sa faci un "logo" in 3 minute. Mai bine stai o ora, cat stai si fa ceva creativ si frumos. Si ce daca sunt texte simple? Macar le fac. Voi ati facut in nebunie 2-3 creatii la care ati stat 5 ore ca sa sa luati Designer si acum numai faceti nimic, doar stiti sa criticati. Kenneth e singurul designer care inca face creatii si dupa grad. Edited September 5, 2012 by ZoOm xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MefX Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 ''Shop'' e pus total aiurea, puteai scrie cu alt font, o culoare mai potrivită, nu prea merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South PiTyK Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Trebuia sa pui "Shop" mai apropiat de "B-Zone.ro" .. felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW SemK Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Nu stiu unde vedeti voi 3 texte... Culoarea de la "Shop" ar fi trebuit sa fie alta si parca e aruncat acolo fara legatura, trebuia un pic mai strans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mathiew Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Foarte tare , felicitari pentru munca depusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
shocks Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Nu imi place, am vazut la orice creatie facuta de tine, pui un text, il multiplici, si ii schimbi culoarea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alyin Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Mie chiar imi place. Felicitari si tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Oribil. Nimic, nimic special. 2 texte aruncate de-an pu*ea, si aia e, inca un topic facut. De ce nu ai pus si un icon ceva pe langa, sa para mai sofisticat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreNNNz Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Fiecare cu parerile lui , dar e cam simpla , nare nici un rost +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Razzor Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 O creatie frumoasa, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Morgan Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Te felicit pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedro Alvarez Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Nu imi place acest " Logo " este facut in 3 minute si nici textele nu sunt asezate cum trebuie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin1998 Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rizEa ZEW Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Nu e cine stie ce..oricum felicitari pentru efort.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Foarte frumos, felicitari eu l-as pune ca logo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts