Jump to content

Hidden

Anaser

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul,este vorba de achizitionarea unui hidden si asta constand in :

Eu nu pot avea un cont in banca datorita varstei si nici nu ma duc la banca sa depun banii pentru ca nu ii am.

Ei bine eu bani am dar pe telefon.Cine doreste sa ma ajute va primi 5 euro pe telefon/orange dupa care imi va cumpara HIDDEN.

Toata tranzactia va fi urmarita de un admin(am eu grija),acel sms prin care demonstrez faptul ca am trimis suma ceruta va fi postat in cazul unei inselaciuni iar acel individ va primi ban permanent.

Cine doreste sa ma contacteze pentru toate detaliile,vreau persoane de incredere.

Cred ca era mai indicat sa postezi la sectiunea Market nu aici, in fine.

PS: La unele sucursale te lasa sa platesti si daca ai sub 18 ani.

Cred ca era mai indicat sa postezi la sectiunea Market nu aici, in fine.

PS: La unele sucursale te lasa sa platesti si daca ai sub 18 ani.

Stiu ca ma lasa,m-am documentat dar eu dispun doar de banii de pe telefon,respectiv 5 euro.

Stiu ca ma lasa,m-am documentat dar eu dispun doar de banii de pe telefon,respectiv 5 euro.

Ai nevoie doar de buletin, chiar daca ai 14 ani. Eu am bagat la 16 ani bani. Si, cred ca ar fi mai indicat si mai usor pentru tine sa dai 12 lei, in loc de 5 euro. Si, poti primi teapa, cu tot cu admin, nu poate garanta nimeni ca numarul de telefon la care ai trimis banii este al cuiva de aici. Deci, te sfatuiesc sa faci tu singur tranzactia, sa nu te bagi in "incurcaturi" cu altii.

Si, DaniSteptu accepta si euro pe orange acum cateva zile, ia legatura cu el si vezi daca mai accepta.

Sau poti sa le ceri parintilor tai sa iti faca un cont bancar pe numele lor , dar pe care sa il folosesti tu. Iti bagi cativa euro pe card , apoi iti creezi un cont paypal , te duci pe clienti , iti selectezi produsul si totul se transfera prin Paypal ..

Sau poti sa le ceri parintilor tai sa iti faca un cont bancar pe numele lor , dar pe care sa il folosesti tu. Iti bagi cativa euro pe card , apoi iti creezi un cont paypal , te duci pe clienti , iti selectezi produsul si totul se transfera prin Paypal ..

Nu o sa-mi faca si nici nu o sa fie deacord cu bagarea banilor in jocuri :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.