Jump to content

Premium Rush - Cursa fara frane

siLvEr.
 Share

Recommended Posts

Premium Rush

4uz9na.jpg

Director: David Koepp

Writers:

David Koepp

John Kamps

Stars:

Joseph Gordon-Levitt - Wilee

Michael Shannon - Bobby Monday

Dania - Vanessa

Genres: Action / Thriller

Country: USA

Language: English

Release Date:

21 September 2012(Romania)

Budget: $35,000,000 (estimated)

Runtime:

91 min

Descriere: Wilee e un curier rapid, care lucrează de pe o bicicletă. Zilnic, programul lui la muncă, înseamnă să se ferească de maşini care accelerează, de taximetrişti agitaţi şi agasaţi, de portiere de maşină care i se deschid brusc în faţă şi de vreo opt milioane de pietoni nervoşi din New York. Wilee e unul dintre cei mai agili şi mai agresivi curieri pe bicicletă. Iar bicicleta e şi ea una specială, super uşoară, cu o singură viteză şi fără frâne. Curierii de pe astfel de biciclete sunt ciclişti talentaţi, dar şi nebuni cu tendinţe sinucigaşe, căci riscă în ficare zi în care se bagă în trafic să fie făcuţi una cu asfaltul.

Wilee, un tip obişnuit să-şi rişte viaţa, se trezeşte într-o situaţie care ăl suprasolicită până şi pe el. O livrare de colet se transformă într-o cursă pe viaţă şi pe moarte pe străzile din Manhattan. Atunci când Wilee ridică ultimul colet al zilei, el descoperă că e vorba de un pachet diferit. De data aceasta, cineva chiar că încearcă să-l omoare.

Galerie foto: http://www.imdb.com/...67104/tt1547234

Trailer:

Parere personala: Dupa ce am vazut trailerul am spus ca trebuie neaparat sa ma uit la el. Acum astept sa il lanseze si in Romania pentru al viziona. Mi se pare un film interesant, cu multa adrenalina. Vi-l recomand chiar daca nu l-am vazut inca.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.