Jump to content

[PORTOFOLIU] Hatred

Hatred
 Share

Recommended Posts

Salut, fiind nou pe comunitate as vrea sa-mi prezint unele din lucrarile mele. Nu sunt multe, deoarece cele mai vechi le-am pierdut pe parcursul timpului, dar voi posta pe parcurs ce fac altele.

Hatred1.jpg

Hatred2.jpg

Hatred3.jpg

Edited by Hatred

Ceva-mi spune ca doar textul e pus de tine. Adica, sunt lucrari bune cu texte foarte slabe.

Ai 24 de ore sa-mi trimiti prin PM PSD de la ultima lucrare, cea cu Wolverine.

Pana atunci, closed.

Reopened.

La texte, incearca sa le pui mai pe langa render si nu le mai pune pe overlay, sau pe ce le pui. Eventual faci un clipping mask.

Edited by MrYonutz
Reopened.

Ceva-mi spune ca doar textul e pus de tine. Adica, sunt lucrari bune cu texte foarte slabe.

Ai 24 de ore sa-mi trimiti prin PM PSD de la ultima lucrare, cea cu Wolverine.

Pana atunci, closed.

Reopened.

La texte, incearca sa le pui mai pe langa render si nu le mai pune pe overlay, sau pe ce le pui. Eventual faci un clipping mask.

Multumesc pentru tip. Testele le-am refacut acum din graba, initial scria total altceva pe lucrari, poate de aceea sunt pozitionate gresit.

Multumesc!

Am revenit cu inca o lucrare, de data asta ceva diferit:

B-Zone1-2.png

Nu-mi place acel shape dreptunghiular... iar "Drop Shadow/ul" la "Let's Play Together" e prea mare.

Nu-mi place acel shape dreptunghiular... iar "Drop Shadow/ul" la "Let's Play Together" e prea mare.

Aveam nevoie de ceva shape pentru efectul de panglica al path-ului.. M-am gandit ca ar arata bine, precum un highlight.. Mersi de parere! :)

Textul, trebuia sa se afle in mijlocul acelui dreptunghi, insa la tine e ridicat mai sus. Acea chestie in pen tool, nu e asa reusita. In loc de aia, ai fi putut folosi niste texturi care contin elemente de genu, si ar fi iesit mult mai bine. Ideea in sine, e misto, imi place.

Impresionante lucrari.Zici ca tu esti Grigorescu.Nici lucrarea "Carul cu boi" nu ii asa reusita precum astea.

Foarte frumoase.Cat mai multe !!!

Ha " :))" m-ai făcut să râd, ce faci Hatred îţi faci conturi clonă ?

Dacă puneai acelaşi font şi la numele Hatred pe signature era mult mai frumoasă, puteai să te mai joci cu GM-urile, constrasturile.

Edited by Geoo

Dacă puneai acelaşi font şi la numele Hatred pe signature era mult mai frumoasă, puteai să te mai joci cu GM-urile, constrasturile.

Nu e cont clona, e doar un amic glumet. Am o intrebare, GM este abreviere pentru ce, mai exact?

Nu e cont clona, m-am uitat la IP-uri.

Ah, am inteles.Am incercat sa pun unul, dar nu arata la fel de bine decat asa cum e. Am un layer in care m-am jucat cu brightness/contrast..

Incerci diferite culori, opacitati si-l pui pe overlay, screen, soft light, vezi pe ce da mai bine. Depinde de la poza la poza.

Frumos.

Foarte frumos chiar...Next warn up pentru post aiurea.

Îmi place textul B-Zone dar acel shape e pixelat şi strâmb.

Hmm, nu stiu de ce s-a pixelat asa :-S. Si stramb nu inteleg cum poate sa fie. Daca zici ca e mai gros intr-o parte, nu am avut intentia de a face un inel perfect. Multumesc pentru parere!:)

Edited by Hatred

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.