nB FraNkk Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 (edited) Dupa mult timp de pauza in PS am decis sa ma apuc iara.. 1. Signature smudge 2. Signature smudge Astept pareri/sugestii/critici Edited September 11, 2012 by FraNkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Integrare 0, un smudge foarte blurat si un render peste... si uite ala cu Spiderman, cat de urat e taiat sus si jos. Mai lucreaza la integrare si urmeaza tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Mie îmi plac, nu sunt designer ca să aduc critici. Felicităi pentru munca depusă ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Textul strică mult... succes pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nB FraNkk Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Multumesc , revin maine cu ceva nou si mai bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Mie îmi plac, nu sunt designer ca să aduc critici. Felicităi pentru munca depusă ! Designer/nedesigner, toata lumea are dreptu la critici. Nu imi place textu. Nu e nevoie sa pui "FRANKK" pe toate lucrarile. Sau daca pui, alegi un font frumos si ii poti aplica niste GM-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Topic Closed! Ti-am lasat celalalt topic deschis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts