Shooter Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Aici imi voi posta lucrarile mele! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Nu crezi ca trebuia macar 2-3 lucrari sa-ti fi pus la portofoliu ? Macar de inceput... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Cand ai de gand sa pui o creatie, imi dai PM, si il voi deschide. Ar fi trebuit sa iti pui 1-2 creatii de inceput. Topic Closed pana atunci, pentru a evita posturile pentru +1 gen "de ce nu ai pus o creatie", etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted September 22, 2012 Author Share Posted September 22, 2012 (edited) Semnaturi (Signatures) v1 v2 (with border) Avatare (Avatars) Unele avatare sunt cam simple, dar le-am facut pentru mine sa le port la avatar pe forum si mie imi plac cat mai simple si placute ochiului. Astept orice parere, critica, sfat de la oricine. Edited September 22, 2012 by Shooter Vicious 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Imi poti da stockurile, de la avatarele selectate mai sus ? # Avatarele imi plac, insa semnaturile sunt prea incarcate. Sunt frumoase si ele, nu pot zice, dar prea incarcate. Keep work. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Oau..sunt foarte reusite avatarele, efecte foarte frumoase..ma bucur ca nu ai pus text ca majoritatea oamenilor..fara test arata mult mai profesional, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Geniale avatarele, chiar daca-s simple... Imi place foarte mult contrastul din ele, mie nu-mi iese asa. Cum il faci si de unde?.. Felicitari pentru lucrari, chiar imi plac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted September 24, 2012 Author Share Posted September 24, 2012 Oau..sunt foarte reusite avatarele, efecte foarte frumoase..ma bucur ca nu ai pus text ca majoritatea oamenilor..fara test arata mult mai profesional, felicitari! Mersi si mie-mi plac mai mult fara text. Geniale avatarele, chiar daca-s simple... Imi place foarte mult contrastul din ele, mie nu-mi iese asa. Cum il faci si de unde?.. Felicitari pentru lucrari, chiar imi plac... Mersi, poi il fac cu Photo Filter, Selective Color, Gradient etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS HOUSTON Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Semnatura cu C. Ronaldo e fenomenala si avatarele sunt super ! As putea purta si eu unu` dintre avatare ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synchron17 Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Ai o tehnică excelentă de a face o lucrare, ai +1 de la mine, îmi plac foarte mult lucrariile tale ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted September 25, 2012 Author Share Posted September 25, 2012 (edited) Semnatura cu C. Ronaldo e fenomenala si avatarele sunt super ! As putea purta si eu unu` dintre avatare ? Mersi! Poti sa porti ce vrei. Ai o tehnică excelentă de a face o lucrare, ai +1 de la mine, îmi plac foarte mult lucrariile tale ! Mersi! UPDATE Edited November 20, 2012 by MrYonutz Sters material obscen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Cele mai reusite primele , stock foarte frumos si efectele lafel Felicitări Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 (edited) Semnaturi (Signatures) v1 v2 (with border) Avatare (Avatars) Unele avatare sunt cam simple, dar le-am facut pentru mine sa le port la avatar pe forum si mie imi plac cat mai simple si placute ochiului. Astept orice parere, critica, sfat de la oricine. Mersi! Poti sa porti ce vrei. Mersi! UPDATE Arată bine dar... aceleaşi efecte pe aproape toate avatarele... Edited November 20, 2012 by MrYonutz Sters material obscen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Arată bine dar... aceleaşi efecte pe aproape toate avatarele... Nu mai da quote la posturi atat de mari, macar sterge imaginile din ele, ca tot ii vine notificare. Si astea arata bine, adica sunt la fel ca primele, nu-mi pasa ca-s la fel, arata bine si asta conteaza. Imi place textu' la asta cu Godfather. Da-mi te rog un PM in care sa-mi zici pas cu pas cum le faci sa arate asa, am incercat din curves, gradienturi etc. etc., nu-mi iese. Mersi anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Imi plac mult avatarele. La avatarul ala cu tipul tatuat pe maini, ai fi putut lucra oleaca mai mult pentru a scoate in evidenta culorile tatuajului, si ar fi aratat mai fain. Cel putin eu am o alta viziune asupra acelui avatar, cum l-as face eu. Ceva ii lipseste la avatarul asta. Daca i-ai fi pus acel "ceva", iesea frumos tare. Da-mi te rog un PM in care sa-mi zici pas cu pas cum le faci sa arate asa, am incercat din curves, gradienturi etc. etc., nu-mi iese. Mersi anticipat. Un maestru nu isi dezvaluie niciodata secretele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Destul de interesanta asta, arata bine compozitia si culoriile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted October 6, 2012 Author Share Posted October 6, 2012 (edited) Edited November 20, 2012 by MrYonutz Sters material obscen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Foarte frumoase avatare , reusesti sa imbini culorile foarte bine ! Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Bravo Shootere... superbe, contraste geniale. Din ce in ce mai bine, gg . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted October 23, 2012 Author Share Posted October 23, 2012 (edited) New Edited November 20, 2012 by MrYonutz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Au ceva aparte avatarele. Contrastul ma atrage foarte mult, la fel si culorile. Au un aspect de "caldura", de vara. Felicitari, chiar te pricepi la avatare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Asta imi place . Cautasem imaginea pe internet, si am incercat si eu un edit: Ce zici :> ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted October 24, 2012 Author Share Posted October 24, 2012 Au ceva aparte avatarele. Contrastul ma atrage foarte mult, la fel si culorile. Au un aspect de "caldura", de vara. Felicitari, chiar te pricepi la avatare. Multumesc! Asta imi place . Cautasem imaginea pe internet, si am incercat si eu un edit: Ce zici :> ? Multumesc! Arata bine ... puteai sa accentuezi putin mai tare nuanta de rosu cred ca ar da si mai bine in rest e ok. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 NEW v1 v2 v3 v1 v2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted November 3, 2012 Author Share Posted November 3, 2012 NEW v1 v2 v3 v1 v2 New Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts