Jump to content

[TUTORIAL] Cum poti sta pe doua servere de SA:MP in acelasi timp?

demeZeu

Recommended Posts

Nu am gasit niciun topic care sa explice cum sa stai pe doua servere in acelasi timp, ma scuzati daca gresesc, nu am facut acest topic pentru +1.

Bun, sa incepem, in primul rand avem nevoie de:

Programul SandBoxie - http://www.sandboxie...wnloadSandboxie

Si desigur, de executabilul samp.

1. Instalam programul SandBoxie.

2. Deschidem executabilul SbieCtrl.

Sbie_1.png

3. Click dreapta pe SandBox DefaultBox -> Run Sandboxed -> Run Any Program.

Sbie_2.png

4. Click pe Browse -> mergem in fisierul unde avem instalat GTA San Andreas -> Selectam samp.exe -> Open -> OK.

Sbie_3.png

5. Vi se va deschide samp. Intrati si jucati pe ce server vreti.

Sbie_4.png

Acest program este foarte util daca vreti sa jucati si pe RPG1 si pe RPG2.

Este primul meu tutorial, scuze daca am facut greseli majore.

Pentru intrebari, lasati un reply. O sa incerc sa va raspund.

Hmm, daca ai avea team viewer, poate as putea sa te ajut, dai add la id-ul meu de messenger pe care il gasesti la profile, si maine intru sa te ajut.

EDIT: Mi-am dat seama ce greseala faci :)) Dami un PM cu id-ul tau de messenger.

O intrebare: Cu ajutorul acestui program , pot sta pe 1 server cu 2 conturi ?

Da, dar rişti să ai ambele conturi pe 0 ori ban permanent ! Nu ai voie cu 2 conturi pe 1 server !

toti cei care aveti nelamuriri dati-mi add si va contactez cand ajung acasa (sunt la ora de franceza) =))

îmi intră in Single player... nu ştiu ce să-i fac.

Da, dar rişti să ai ambele conturi pe 0 ori ban permanent ! Nu ai voie cu 2 conturi pe 1 server !

Inseamna ca nu esti bine informat.

Ce spui tu de ban este atunci cand faci transfer bancar intre ele, dar poti avea 2 conturi. ;)

Inseamna ca nu esti bine informat.

Ce spui tu de ban este atunci cand faci transfer bancar intre ele, dar poti avea 2 conturi. ;)

Da, poartă numele de 'conturi clonă', eu din câte ştiam nu este voie cu 2 conturi pe acelaş server, încearcă şi vezi, dacă te prinde este pe riscul tău !

Multumesc tuturor pentru pareri, mai astept pareri si nelamuriri. Va reamintesc, daca aveti vreo problema in aplicarea tutorialului adaugati id-ul meu de mess pe care il gasiti la profil.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.