Jump to content

Nu stiu daca pot sa o numesc ,,Problema''

Roby2000
 Share

Recommended Posts

Nume: Roby

Varsta: 12

Ce problema ai?: Nu stiu dak sa o numesc asa.. ca nu e chiar o problema e mai mult nevoie de ajutor.. Vreau sami bag o alta tema de windows.. adica infatisarea etc sa arate altfel stiti voi despre ce vorbesc.. Si nu imi iese nici cum cum apare in screenshot.

O scurta descriere a situatiei: -

Screenshot:

Cum ar trebui sa apare: vistavg_black_for_windows_xp_by_vishal_gupta-d12abi3.png

Cum apare.: mdaxx.jpg

Alte precizari: Am dat si apply si exact cum apare in imagine asa arata..

Trebuie să îţi patch-uieşti fişierele windowsului înainte de a putea folosi o nouă temă.

Descarcă ACEST PROGRAM. Deschide-l şi apasă toate 3 butoanele numite "Patch", apoi restartează-ţi PC-ul. Se va încărca mai greu prima oară. După asta, ai terminat şi îţi poţi aplica liniştit tema dorită.

Trebuie să îţi patch-uieşti fişierele windowsului înainte de a putea folosi o nouă temă.

Descarcă ACEST PROGRAM. Deschide-l şi apasă toate 3 butoanele numite "Patch", apoi restartează-ţi PC-ul. Se va încărca mai greu prima oară. După asta, ai terminat şi îţi poţi aplica liniştit tema dorită.

THX. O sa incerc. REvin cu edit daca a mers.

Edit: THANKS. A mers

Edited by Roby2000

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.