Jump to content

Joghing Event.

Guest DiirtyPlay
 Share

Recommended Posts

Guest DiirtyPlay

Salut la toti, am stat si ma-m gandit ca nu a mai fost de mult un asemenea event, si am hotarat sa organizez eu unul, dar din pacate cum detin level 7 nu am fonduri suficiente pentru acest event urias.

Momentan depind de o suma de 500.000$.

Eventul se va tine maine la ora 20:00.

Sa stiti ca printre voi vor fi si admini deci nu veti avea sansa sa folositi coduri, nu aveti voie cu droguri, arme, sa faceti dm.

Acest event este organizat in scopul de a ne distra, deci cine doreste sa ajute aceste event este binevenit cu o suma de bani facuta prin transfer bancar. Pentru donati rog sa folositi modelul urmator (si desigur va rog sa postati si dovezile pentru a nu fi acuzat de inselatorie.)

Postati dupa modelul:

Nick:

Factiunea:

Suma donata:

Dovezi:

Alte precizari:

Eventul va avea ruta :

Va incepe de la Scoala de soferi din Los Santos, dupa care vom trece prin San Fiero, si finishul va fi la iesirea din Las Venturas catre Los Santos pe autostrada.

Sper ca o sa avem destuli participanti, ca eventul sa fie mai distractiv. Deci ne vom intalni maine la linia de start, succes incontinuare!

Pentru a nu gresii ruta eu voi fi cu o masina in fata pentru a evita ruta gresita.

Premiul va fi afisat maine la ora 19:00!

Edited by DiirtyPlay

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.