Jump to content

Bug [/members]

richter

Recommended Posts

Am vrut sa raportez si eu bugul asta dar intre timp mi-am dat seama ca nu e bug. De ce? Simplu! Comanda [/members] arata cam asa in script(asa banuiesc, nu am de unde sa stiu cu certitudine) :

Presupunem ca X esti tu, cel care scrii comanda in chat.

Daca X e lider/sublider

{

Cauta membrii factiunii lui X printre toti jucatorii online

Afiseaza intr-un dialog(casuta neagra) toti membrii gasiti, in ordinea rankului

}

Daca X nu e lider/sublider ci e civil

{

Cauta liderii factiunilor printre toti jucatorii online

Afiseaza intr-un dialog(casuta neagra) toti liderii gasiti, in ordinea ID-ului probabil

}

Daca X nu e civil dar nici lider/sublider

{

Trimite mesaj lui X ca nu e lider sau sublider

}

Ceva de genul asta e comanda [/members] in script. Daca partea a 2-a (X nu e lider/sublider ci e civil) nu exista, atunci cand X scria [/members] in chat ii afisa ca nu e lider/sublider.

Am vrut sa raportez si eu bugul asta dar intre timp mi-am dat seama ca nu e bug. De ce? Simplu! Comanda [/members] arata cam asa in script(asa banuiesc, nu am de unde sa stiu cu certitudine) :

Presupunem ca X esti tu, cel care scrii comanda in chat.

Ceva de genul asta e comanda [/members] in script. Daca partea a 2-a (X nu e lider/sublider ci e civil) nu exista, atunci cand X scria [/members] in chat ii afisa ca nu e lider/sublider.

Daca e "members" de ce ar arata liderii online ?

Daca e "members" de ce ar arata liderii online ?

Decat sa fie scrisa o comanda "/leaders" pentru a vedea liderii, mai usor este sa ai "/members" care poate fi folosita pentru ambele scopuri (membri / lideri). Comanda "/leaders" ar ocupa randuri in plus in GM...dupa parerea mea treaba asta a fost gandita foarte bine. Daca in loc de dialogul X care apare la membri ar aparea dialogul Y cu titlul "Leaders online" in loc de "Members online" si in loc sa scrie " X (ID) - Rank 6 " ar scrie " X (ID) - [numele factiunii la care e lider] " ar fi genial. Oricum, asta se rezolva cu un nou dialog, nu e prea mare bataie de cap. O voi posta la propuneri in caz ca nu va fi facuta pana sa se deschida topicul respectiv.

Daca stam sa ne gandim, si liderii sunt membri ai acelei factiuni, adica fac parte din ea. Ca sa nu ne mai amestecam cu propuneri si alte idei, sa revenim la ideea initiala a topicului astuia, si anume faptul ca "/members" este buguit. El defapt nu e buguit, asa a fost facut deci... sa asteptam decizia unui owner.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.