richter Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Nick tau: qazdawn Descrierea bugului: Sunt civil, pot da [/members] si imi apar liderii online. Screenshot(s): http://i.imgur.com/F2gDT.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozay Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 eu am dat acuma ,la mine nu merge,poate a fost un bug remediat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anaser Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Doar tu ai bugul asta,bucura-te Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Jomekka Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Pai si eu am acelasi bug /members si arata toti liderii online... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xyz Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 eu am dat acuma ,la mine nu merge,poate a fost un bug remediat ai factiune... nu esti civil(a) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dskk Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Am dat si eu, si la mine merge si sunt civil Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 Va multumesc, ca ati postat aici. Poate o sa fie rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiiDii Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 E ceva gen fosta comanda /leaders. Dar acum cred ca este bug. Si la mine apare la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Am vrut sa raportez si eu bugul asta dar intre timp mi-am dat seama ca nu e bug. De ce? Simplu! Comanda [/members] arata cam asa in script(asa banuiesc, nu am de unde sa stiu cu certitudine) : Presupunem ca X esti tu, cel care scrii comanda in chat. Daca X e lider/sublider { Cauta membrii factiunii lui X printre toti jucatorii online Afiseaza intr-un dialog(casuta neagra) toti membrii gasiti, in ordinea rankului } Daca X nu e lider/sublider ci e civil { Cauta liderii factiunilor printre toti jucatorii online Afiseaza intr-un dialog(casuta neagra) toti liderii gasiti, in ordinea ID-ului probabil } Daca X nu e civil dar nici lider/sublider { Trimite mesaj lui X ca nu e lider sau sublider } Ceva de genul asta e comanda [/members] in script. Daca partea a 2-a (X nu e lider/sublider ci e civil) nu exista, atunci cand X scria [/members] in chat ii afisa ca nu e lider/sublider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 Am vrut sa raportez si eu bugul asta dar intre timp mi-am dat seama ca nu e bug. De ce? Simplu! Comanda [/members] arata cam asa in script(asa banuiesc, nu am de unde sa stiu cu certitudine) : Presupunem ca X esti tu, cel care scrii comanda in chat. Ceva de genul asta e comanda [/members] in script. Daca partea a 2-a (X nu e lider/sublider ci e civil) nu exista, atunci cand X scria [/members] in chat ii afisa ca nu e lider/sublider. Daca e "members" de ce ar arata liderii online ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E u G e n 9 0 Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Aceeasi chestie: http://s11.postimage.org/l37zrdwur/sa_mp_010.png . Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Daca e "members" de ce ar arata liderii online ? Decat sa fie scrisa o comanda "/leaders" pentru a vedea liderii, mai usor este sa ai "/members" care poate fi folosita pentru ambele scopuri (membri / lideri). Comanda "/leaders" ar ocupa randuri in plus in GM...dupa parerea mea treaba asta a fost gandita foarte bine. Daca in loc de dialogul X care apare la membri ar aparea dialogul Y cu titlul "Leaders online" in loc de "Members online" si in loc sa scrie " X (ID) - Rank 6 " ar scrie " X (ID) - [numele factiunii la care e lider] " ar fi genial. Oricum, asta se rezolva cu un nou dialog, nu e prea mare bataie de cap. O voi posta la propuneri in caz ca nu va fi facuta pana sa se deschida topicul respectiv. Daca stam sa ne gandim, si liderii sunt membri ai acelei factiuni, adica fac parte din ea. Ca sa nu ne mai amestecam cu propuneri si alte idei, sa revenim la ideea initiala a topicului astuia, si anume faptul ca "/members" este buguit. El defapt nu e buguit, asa a fost facut deci... sa asteptam decizia unui owner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertFCSB Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 NU este bug. Comanda "/members" daca este executata de un civil, ii afiseaza liderii care sunt online pe server . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Se va repara dupa restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.