Guest Deamon Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 (edited) pareri ? Edited October 9, 2012 by Deamon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawn Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Frumoase , chiar imi place ai un + din partea mea. Succes mai departe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 1,2 şi 3 îs cele mai frumoase din toate... puteai să le mai luminezi puţin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 (edited) Frumoase , chiar imi place ai un + din partea mea. Succes mai departe Stii ceva? La urmatorul post de genu, voi cere warn'up pentru tine. Tot faza cu + i-ai zis-o si lui MrYonutz, si nu ai facut ce ai zis. M-am saturat de voi aia care veniti si faceti posturi aiurea cu "bravo, iti dau un +" si voi nici macar nu ii dati. Crezi ca il ajuta cu ceva daca ii zici ce i-ai zis tu mai sus? Da-i un sfat, dezvoltati si tu spiritul critic. Edited October 9, 2012 by Alpha287 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deamon Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 logu-uri si web-design acum incep sa invat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Creatiile in materie de design web trebuie sa fie vectoriale. Asadar, nu trebuie sa folosesti drop shadow. Daca vrei sa faci o umbra, faci o copie a intregului layer cu logo-ul, si il muti 2-3 px jos, 2-3 px stanga/dreapta. Acest layer "umbra" il vei putea face negru si il vei pune la o opacitate mai mica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Primele creaţii îmi plac mai mult.. La primul logo fontul de jos nu se potriveşte deloc..încearcă Bebas. În rest arată ok, bravo. Încearcă să te foloseşti mai mult de AI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Nu s-au mai postat creatii de 2 saptamani. Daca vrei sa iti deschid topicul, imi dai PM. Topic Closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts