Jump to content

Primul edit in sony vegas!

Ionut1213
 Share

Recommended Posts

" Am venit sa pentru permis." Dafuq

"Revino peste cateva ore sa dai iar"??? DAFUQ Crezi ca asa e in RL, faci accident si peste doo ore te intorci sa dai iar? :|

Si, n-ai nici o poveste, nici o noima... E fara sens filmu'... Si trebuia sa pui si tu, macar o melodie pe fundal...

1. Ai pus prea repede textul de la inceput.

2. Ai mers cu acel BMX ca un ''betivan'', incearca sa faci calm de acum.

3. "Am venit sa pentru permis "

4. ''De unde ai invatat sa conduci de la masinutele de la carnaval'' ? aroganta asta parerea mea nu trebuia sa o faci, si in plus trebuia sa pui virgula dupa "conduci".

5. Clipurile trebuie sa contina ceva despre "B-Zone'', cred ca Steptu il va sterge.

Una peste alta, mai ai de lucrat la scenariu si nu te mai grabii niciodata sa faci ceva.

" Am venit sa pentru permis." Dafuq

"Revino peste cateva ore sa dai iar"??? DAFUQ Crezi ca asa e in RL, faci accident si peste doo ore te intorci sa dai iar? :|

Si, n-ai nici o poveste, nici o noima... E fara sens filmu'... Si trebuia sa pui si tu, macar o melodie pe fundal...

a doua oara poate nu era beat :))

Ai vazut si tu cat am filmat cu tine atunci cu autobuzul, incearca sa faci mai multe cadre si sa le combini ca atunci ai o altfel de imagine asa e cam aiurea...poti filma si din diferite unghiuri, incearca sa iti gasesti actori destui ca sa nu filmezi si in acelasi timp sa fi si actor

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.