Jump to content

AIM Zitrone aka BlasT

Member
  • Posts

    315
  • Joined

  • Last visited

About AIM Zitrone aka BlasT

  • Birthday 01/18/1999

Contact Methods

  • Website URL
    http://Curand !
  • Skype
    BlasT.nWo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brasov

Previous Fields

  • Real name
    Alex
  • RPG Nickname
    Zitrone

Recent Profile Visitors

1148 profile views

AIM Zitrone aka BlasT's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

48

Reputation

  1. Ba am văzut ca ăștia din ELC fac post uri. Dacă au început cu astea, de luni non stop cu filmarea on. Hai bafta!
  2. Coke ? Despre ce vorbești? Eu nu prea înțeleg la ce te referi, ce sa fac cu clanu meu ? Fac cam ce vreau, tu vezi ți de "Executive Team" ))) ok ? Totuși eu am clanu asta de aproape 1 an de zile, deci pls. Unchiu, baga un report. Kelton abia așteaptă sa ma sancționeze. Road, pai și eu ce sa fac ?
  3. Stai liniștit ca nu e vorba de tine Kenon. Tu ai venit când totul era gata ca singur o mafie nu o ridici. V a băgat VDT în HQ și ați plecat, împreună cu Coke. Hai v am puricat. Știi ca te iubesc
  4. Lol coaie pe.mine acuma ma doare fix în pula de Avispa dacă nu ți ai dat seama. De când este JJAMALL Rank 6 nu mi mai pasa dacă înțelegi ce zic. Eu nici nu ma mai complic sa intru la warr uri cu JJa. Sa se descurce, eu sunt un subiect închis în Avispa din momentul în care Jja a luat 6, și Fănică dacă lua Rank 6 era mai ok .
  5. Păcat ca atunci când suntem la egalitate de membri va luați 15 0 cu tot cu codurile voastre, cu v3 și toate alea. Aveți oameni din Silent, mai au și aia ceva nou, îl aveți pe regele codurilor după katzuno, pișcot. Ce vreți mai mult ma ? Sunteți 41/41, însă respect Munca celor care chiar fac diferență, nu munca unui prost ca Luci fer. Este vai de el, un anonim devenit ZEW peste noapte care este o paleta și din păcate nu prea vede bine. Pop, pe mâine. Da ba naga am fost mai multi, 30 vs 30 la el în Hodoroaia unde sta posibil sa nu fie egal, ii cu minus și plus. ))
  6. @South LuNg, Doar asa puteti sa castigati, eliminand membrii din alta mafie. S-a vazut ieri cand am fost la egalitate de membri cum ati luat bataie 15-0. Dar din acest moment nu-mi mai pasa de Avispa, puteti lua 69 de orase, cu siguranta Avispa cu JJamaLL o sa va "puna" probleme ))
  7. Momentan nu sunt, însă o sa fiu. Fac rost de cont și intru și eu . Pozele cu suferințe le am de pe un grup. Vedem dacă este nevoie și de mine. Cu placere. PS: De pe telefon
  8. Sper sa fie ultimul meu post aici, frate vreau sa va zic un singur lucru. Nu ne pasa ca ne bateti cu 15-0 ori cu 8-7 ori cu cat vreti voi, asta chiar nu ne pasa, fac referinta la cei care imi sufera pe SMS si nu doar mie, ci si colegilor. Terminati-va frate, este un simplu joc, sunt constient ca si eu am fost in punctul in care ma certam cu toata lumea pe forum, faceam post-uri, insa voi de la suferintele astea ajungeti sa va faceti post-uri, sa va atacati pe RPG. Mai bine va ' atacati ' pe turf. Micku7 => http://imgur.com/a/s1eqMDe ce-mi suferi? Nici nu cred ca ne cunoastem dar tu-mi suferi mie. Acuma trece la CENA_40STONE care este un cont furat, pe el joaca ( Bunicul / CounT ) daca-l cunoaste cineva, nu-mi pasa ca este furat, insa de cand este pe cont este si el mare "zew". http://imgur.com/a/0sygQ Felicitari ca "ne bati tu" cu 15-0 si nu luam nici o runda. Acuma intrebarea mea este, de ce nu vin oameni ca Snrobert, RoadSilent, LuckLucyano, Shakira, Unchiu, Becali s.a.m.d sa-mi sufere? AStia de ce nu vin ? Hai mai bine sa nu mai suferim aiurea pe SMS si sa 'suferim' pe turf. PS: Nu am facut acest post ca sa "agit" spirtele, insa noua chiar nu ne pasa ce ziceti voi pe SMS si v-am rugat doar sa incetati ca nu ne pasa ca luati 3 orase ori ca luati 5 orase, atat am avut de zis. Oricine-mi raspunde la acest post cu orice, nu o sa mai dau reply. Eu doar am vrut sa va zic asa putin ca nu prea ne pasa. #PACE!
  9. Este clar, dacă nu mai este în vot este clara treaba, nu ?
  10. Din păcate nu a ieșit persoana care a vrut sa iasă Rikos și s a gândit sa anuleze votul. Însă din păcate pentru el, tot Zeppe o sa ia.
  11. Silviu uita săracu ca mafia cu el este 0. Asa repede uiți coaie ? Dacă nu venea ZEW încă spargeai semințe în HQ. Chiar nu ți ai dat seama ca ești 0 ? Tu cu Silence: Mai ieși pe afara ca îți pute spatele a scaun, eu având 1 ora jucata în toată luna, ghici ce, ma uit la Silence și are 70 ore. Ăștia sunt copii frustrați, hai popek
  12. Din pacate iaras trecem printr-un doliu national. Dupa ce un video a fost publicat pe retele de internet Romanii au inceput revolta. Aceasta mafie care erau numiti si Pasnicii au pierit intr-un razboi extrem de greu contra celor din Avispa spus o adevarata mafie. Dupa ce razboiul a inceput printr-un atacat lansat de baietii din H2K cei din El Poco au pierit, ne pare nespus de rau. Din respect pentru El Poco am decis sa le tinem un moment de reculegere la inceputul video-ului. R.I.P El Loco, 8.9.2016 zi de doliu national. @Decimo AllenMinyo, Dupa toate intamplate nu cred ca o sa intereseze pe cineva acel desens, este doliu national, tie iti arde de desene? Ai putin respect. Comentarile au fost dezactivate deoarece in astfel de momente avem nevoie sa fim uniti, nu sa ne jigniim. #Pace !
  13. Din pacate iaras trecem printr-un doliu national. Dupa ce un video a fost publicat pe retele de internet, Romanii au inceput revolta. Aceasta mafie care erau numiti si Pasnicii au pierit intr-un razboi extrem de greu contra celor din Avispa spus o adevarata mafie. Dupa ce razboiul a inceput printr-un atacat lansat de baietii din H2K cei din El Poco au pierit, ne pare nespus de rau. Din respect pentru El Poco am decis sa le tinem un moment de reculegere la inceputul video-ului. R.I.P El Loco, 8.9.2016 zi de doliu national. Comentarile nu-si au rostul intr-un moment atat de greu, tocmai de acea le-am si dezactivat !!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.