Jump to content

AndreyCiubotariu

Member
  • Posts

    1708
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

AndreyCiubotariu last won the day on March 20 2020

AndreyCiubotariu had the most liked content!

1 Follower

About AndreyCiubotariu

  • Birthday 05/06/1996

Contact Methods

  • Website URL
    http://-
  • Skype
    PM

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ploiesti
  • Hobbies
    Sa imi vad de treaba!

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

18587 profile views

AndreyCiubotariu's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

361

Reputation

  1. AndreyCiubotariu

    Nick :Ciubota.dereglatu Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni 05.05.2020 Lipsesc din motivul: am probleme Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: Seara faina!
  2. AndreyCiubotariu

    Nick :ciubota.dereglatu Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :04.05.2020 Lipsesc din motivul: am probleme cu masina Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari:Bafta la war .
  3. AndreyCiubotariu

    Nick : ioaNa... Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 29.04.2020 Lipsesc din motivul: am treaba Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Mersi frumos!
  4. AndreyCiubotariu

    Ok dar cu lag ul cum facem?
  5. AndreyCiubotariu

    Nick :Ciubota.dereglatu Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :24.04.2020 Lipsesc din motivul: Am ramas cu masina in pana... Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari:Multumesc!
  6. AndreyCiubotariu

    Nick : Ciubota.dereglatu Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 14.04.2020 Lipsesc din motivul: Nu ma pot conecta la war Numarul de învoiri din aceasta saptamana: prima Alte precizari: Nick : ioana.daupentruvio Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 14.04.2020 Lipsesc din motivul: Acelasi motiv. Nu se poate conecta Numarul de învoiri din aceasta saptamana: prima Alte precizari: Nu isi gaseste contul de forum
  7. AndreyCiubotariu

    Nick : Ioana.Daupentruvio Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 09.04.2020 Lipsesc din motivul: nu ii merge internetul Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari:
  8. AndreyCiubotariu

    @Kelton iti e putina jena pentru ce se intampla pe acest server? Tu ai putea sa joci la war pe lag ul asta? Ma rog ! Nu ai de unde sa stii ca nu ai jucat niciodata intr-o mafie ! Nu se poate asa ceva si crede-ma ca am prins war uri cand server ul era plin si nu era bataia asta de joc.
  9. Caut mafie. Mai vin cu minim 5 persoane

    1. Anette

      Anette

      hai rdt boss

    2. Anette

      Anette

      mai avem inca 8 locuri libere

  10. Toata lumea prietenul Vio fratele meu Vio. Daca era cu adevarat prietenul vostru ii puteati trimite un omagiu. Altii au putut din Anglia...

    1. mitro

      mitro

      eu nu am fost prieten cu Vio, dar e normal totuși să i se trimită omagii când moare.

      legat de faza cu prietenul meu, fratele meu etc., unii comentează în neștiintă, nici nu-l știau pe Vio până la deces, exact ca și cu Juice WRLD, X, Lil Peep, Pop Smoke și alții care au murit.

    2. South SalvatoreLEGENDA

      South SalvatoreLEGENDA

      Frate, de ce vă frustrați așa, eu unul personal îl cunosteam doar virtual, avea mulți prieteni, poate și alți jucători îl stiau doar văzându-l pe website/joc, asta înseamnă că nu poți să-i zici frate sau prieten? Cum vrei să-l ia? Condoleante anonimule, necunoscutule, străinule, „prietenul meu virtual”?? Dude, e o formă de exprimare virtuală, în realitate eu de exemplu cand bag un necunoscut în seamnă îl iau cu „Scuză-mă frate, scuză-mă prietene, ai idee de x”, mă întelegi?

       

      Si dacă comentează în neștiință care e fază? TOT RESPECTUL, când moare cineva, e normal să zici asta, pur uman, chiar dacă nu-l știi, chiar dacă-l știi, ne legăm că zic oamenii frate si prietene? în 2020? 

       

      Eu zic să stați în casă, spălați-vă mâinile  des si lăsați prostiile ăstea. :)

       

  11. AndreyCiubotariu

    https://imgur.com/a/EZd3JE6 Aici te-am cunoscut aici imi iau la revedere de la tine! Ce pot spune in aceste momente? Aici ne-am cunoscut iar dupa o timp am devenit prieteni . Am reusit sa dam cateva petreceri dar din pacate ultima petrecere a fost cea de revelion. Nu am crezut niciodata in vestea asta. Mi-ai spus ca o sa vii la nunta mea si o sa petrecem maxim. Eu pe cine mai chem acum? Spune tu! De revelion mi-ai spus ca tii foarte mult la prietenia noastra iar daca o sa am nevoie de tine sa te sun ! Acum am nevoie tine ! Incerc sa te sun dar .... nu se mai poate sa iau legatura cu tine! Din pacate astazi mi-am luat la revedere de la tine la cimitir... Drum lin prietene ! https://imgur.com/a/EZd3JE6
  12. AndreyCiubotariu

    #VioOwner Ce mai faceti? Nu cred ca mai ma cunoaste nimeni ?!
  13. AndreyCiubotariu

    Ce drq mai faceti ba? Vio nicio sansa sa se lase ! Baaaaaaaaaaaa
  14. AndreyCiubotariu

    Salut un scurt mesaj Maestre @Vio mai ne lasam si noi de jocul asta? - simtindu-se zurliu gen
  15. AndreyCiubotariu

    Tot tu ma grasutule? Iar mananci cacat?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.