Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Intalnirea Nationala Dacia Clasic |-> Brasov , 10 mai 2014


Z M A i L
 Share

Recommended Posts

Intalnirea Nationala Dacia Clasic: Brasov , 10 mai 2014



intalnirea-nationala-dacia-clasic-brasov



Retromobil Club Romania organizeaza in week-endul 10-11 mai la Brasov Intalnirea Nationala Dacia Clasic. Aici, iubitorii de masini clasice vor putea admira cele mai ingrijite automobile romanesti realizate in perioada anilor '70-'80, expuse in Piata Sfatului.



Editia de anul acesta a Intalnirii Dacia Clasic are loc in Brasov, la fel ca si editia din 2013. La eveniment vor participa in jur de 50 de autoturisme Dacia clasice, fabricate incepand cu anul 1969, dar si modele romanesti extrem de rare fabricate in serie limitata. Entuziastii si cei mai indarjiti nostalgici din tara vor putea admira laolalta cele mai frumoase "batranele" romanesti care mai sunt in viata.



In Piata Sfatului vor fi prezente autoturisme Dacia 1100, Dacia 1300 cu diverse variante de caroserie, cateva exemplare rare de Renault 12, dar si un vehicul Dacia 2000 realizat special pentru elita clasei politice de pe vremea lui Ceausescu. La eveniment publicul va mai putea admira si alte modele Dacia, precum coupe-ul 1310 Sport si, cu putin noroc, una din putinele dubite Estafette realizate la Mioveni.



Intalnirea Dacia Clasic este organizata de Retromobil Club Romania si este singurul eveniment din tara noastra dedicat marcii romanesti cu ale sale modele clasice. Pe langa acest eveniment national, RCR mai organizeaza si alte manifestari dedicate automobilismului romanesc, precum Fabricat in Romania.



Iubitorii marcii romanesti, dar si cei care vor sa-si aduca aminte de vremurile de mult apuse pot veni in Piata Sfatului din Brasov sambata, 10 mai, incepand cu ora 10. Aici, masinile vor sta pana dupa ora 13. Publicul este invitat sa admire autoturismele Dacia si sa spuna lumii intregi ca pasiunea nu are varsta si ca Romania merita sa se mandreasca cu trecutul pe 4 roti.



dacia-clasic-e6abb191cf5084c436-940-0-1-



Sursa: http://www.4tuning.ro/evenimente-auto/intalnirea-nationala-dacia-clasic-brasov-10-mai-2014-22372.html



@SmiiLe






Link to comment
Share on other sites

E chiar interesant.

Puţin îmi pare rău că nu sunt din Braşov. Nu consider că merită să fac un drum relativ lung pentru o expoziţie.

 

Chiar sunt curios cum arată cele mai îngrijite modele Dacia 1310. Poate găsesc ceva poze, totuşi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.