Jump to content

Xin nWo

VIP
  • Posts

    5471
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Xin nWo

  1. Sună interesant, DAR mai există şi jucători cărora nu le pasă de sancţiuni şi fac atât de mult rău încât primesc ban, iar după expirarea lui o iau de la capăt. O adăugare ar putea fi: să se şteargă logurile mai vechi de un an doar dacă acestea sunt în număr de maxim 10, de exemplu; sau să se şteargă doar 10 la fiecare 12 luni.
  2. @@South Silviu, nu a fost doar un /goto, dar na.. mă rog. Măcar m-am distrat şi m-am simţit bine. Mulţumesc pentru urări, să auzim de bine!
  3. @, am dat şi eu un /goto aiurea şi gata, zici că i-am dat cuiva în cap. Dacă nu mi-aş fi făcut treaba în rest, mai ziceam, dar aşa.. Mă rog, oricum e mai bine aşa, am examenele pentru şcoala de şoferi, majoratul şi săptămâna viitoare îmi iau maşină. Nu mai aveam nici timp şi nici chef de joc. Vă salut şi vă urez succes!
  4. @@South Silviu, @@Rasta Sarmalutza, nu e permis. Sistemul a fost făcut astfel încât să se facă noapte, tocmai pentru a diminua vizibilitatea în curte şi a creşte puţin şansa deţinuţilor la evadare.
  5. @, am văzut că mi-ai acordat un Faction Warn pentru absenţă la şedinţă. Nu de alta, dar văd că Yenoh nu a mai acordat câteva dintre sancţiuni şi să nu le acorde un Admin, ca apoi să apară complicaţii: http://forum.b-zone.ro/topic/8057-national-guard-discu%c8%9bii-discussion/?p=4323775
  6. Wrong topic, scuzaţi.. am luat Mention de aici şi am apăsat pe "Post" din greşeală.
  7. @@yenoH, corect, mulţumesc! Succes în continuare celor ce şi-au dat demisia! Văd că aveţi de tras tare la corectat rapoarte, au venit toate la grămadă..
  8. @, frumoase fetele din Tecuci. Poate le fac o vizită după ce-mi iau maşină. Waxios, văd că dai +1. Vrei să te iau şi pe tine, sau ce?!
  9. @, tu eşti la avatar, big asz?! Ce fac băieţii, fetele şi Waxios? Eu am avut azi legislaţie şi două ore prin oraş, mi-am udat şi boxerii..
  10. @, skol cu lămâie? Nu prea cred.. @, ai scăpat cu mare noroc de un mute azi.. ai grijă cu /d, nabule.
  11. @, aia şi acel knife de la avatar, nu? Dacă era Factory New, mai vorbeam, aşa..
  12. @@ZoLiii, eu tot fac şi tot se murdăreşte.. când sunt online, păstrez curăţenia.
  13. @@Johnny, mersi! @, după ce te plictiseşti de mine mă mai gândesc dacă să mai stau 6-8-12 luni. @, nu se poate mai curat.. @, thanks! Neaţa, băieţii grei! Ce planuri aveţi pe azi?
  14. @, mulţumesc, mulţumesc! Habar nu aveţi ce curat e în jail de când cu mine..
  15. @@yenoH, acum am speedhack, goto şi prototype.. urc pe pereţi şi mă omor dacă rămân pieton. +1 că ai căutat aia, mi-a amintit de vremurile de demult. *lacrimă de crocodil @, e clar că după ce termină cu paşnica vine în NG.. Îl rog pe zeek să-l oblige. @, ai dreptate! Mersi de urare, poţi fi liniştit. Spăl bine cu speedhack.
  16. @@yenoH, da, m-ar fi omorât la al 9-lea duel, după ce am câştigat 7. Dacă el fugea, ce să-i fac.. Facem, cum să nu facem?! Salut, Erow! Na', că n-ai scăpat de mine..
  17. L-am bătut la 7 din 8, dar nu-i nimic. Salut, băieţii, fetele şi BlackHawk! Chestii d'alea cu sunt noul vostru colegi şi vreau şi sper şi pot şi .. aţi mai auzit. Eu vă dau direct /ban dacă nu sunteţi bine sodomizaţi..
  18. Nu mai există regula cu: "primeşti 2 FW în mai puţin de 2 săptămâni => eşti dat afară cu FP maxim".
  19. @@South Zhao, corect! Mulţumesc pentru tot ajutorul acordat! @, mulţumesc şi eu că ai fost deschis acelor lucruri şi că ai prins toate lucrurile bune. Felicitări pentru reuşitele de până acum şi succes în continuare! Nu vreau să îţi pară rău! Şi eu am făcut aceeaşi greşeală ca tine, mie îmi pare rău că nu am reuşit să te fac să o înţelegi şi să nu o repeţi şi tu. Te vei descurca singur, sunt convins de asta, dar nu se naşte nimeni învăţat. Ai timp să-ţi organizezi singur toate treburile. Te felicit pentru ce ai făcut până acum şi îţi urez mult succes în continuare! @@Popek, mulţumesc, Popek! Din păcate sau din fericire, am mai mult de un an acumulat în această facţiune. Consider că mi-a ajuns cu paşnicele. Succes mai departe! La revedere, reporteri!
  20. @, mersi, mult succes şi ţie! @, mulţumesc, Yozo! Apreciez! Nu-mi doresc să ajung Admin 6 deoarece este foarte multă bătaie de cap acolo, foarte multe responsabilităţi. Probabil le-aş face faţă, dar nu pentru foarte mult timp. Dacă vom avea ocazia, vom povesti mai multe la o bere, în oraş.
  21. Aici se termină cariera mea de reporter. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere şi ajutorul acordat în perioada în care v-am fost lider! Aşa cum am mai spus, interesul meu a fost să învăţaţi ceva de la mine, nu să vă sancţionez sau să râd pe seama acestor lucruri. Sper că v-aţi simţit cât de cât bine şi vă urez mult succes cu noua conducere! Păstrăm legătura în joc sau pe forum, vă salut!
  22. @, mulţumesc pentru cuvintele frumoase! Îţi urez mult succes, ne mai auzim pe server! @, ok, aştept PM..
  23. @, mult ai rezistat cu funcţia.. cum ai reuşit?!
  24. @, îmi place avatarul. @, avatarul tău era folosit de cineva, dar nu-mi amintesc de cine. @, Eminem fan?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.