Jump to content

Xin nWo

VIP
 • Content Count

  5471
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

845 Veteran

About Xin nWo

 • Rank

 • Birthday 08/15/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timişoara

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  Xin

Recent Profile Visitors

6491 profile views
 1. Xin nWo

  Nu sunt sigur ca am voie sa comentez la sugestii, dar am sa adaug totusi ideea. E o chestie folositoare si functioneaza pe GTA Online pentru ca sunt foarte putini jucatori intr-o sesiune, imprastiati pe toata harta, dar daca ne gandim ca se vor aduna 30-40 de jucatori la inceput si 100-200 mai tarziu, intr-o anumita zona si toti vor incepe sa vorbeasca, ce se alege cu audio? Si in ideea in care vrei sa comunici doar cu membrii unui clan sau doar cu jucatorii din factiunea din care faci parte, tot la Team Speaker/Skype ajungi, ca sa nu auda toata lumea informatia... Nu cred ca se poate face ca pentru text, sa apesi cate un buton anume pentru ca o anumita categorie de jucatori sa te auda. Multumesc! Succes! p.s: pe viitor se poate gandi un anumit sistem, dar oricum consider ca prioritatea lui este mult prea mica, momentan.
 2. Xin nWo

  Singura satisfacţie este să vezi că munca se vede, că ai membri mulţi cu rank mare, rank primit pe merit, apoi să vezi că te ajută şi îţi sunt alături. Am dat tot ce am avut mai bun şi am implementat un sistem unic şi personal, dar până la urmă lucrez cu nişte copii care se ceartă între ei din tot felul de lucruri stupide şi odată cu plecarea lor şi a prietenilor lor, trebuie să o iau de la capăt cu o altă generaţie pe care trebuie să o cresc şi să o învăţ, lucru care se întâmplă cam o dată la două luni, adică mult prea repede, mult prea des. Nici nu apucă satisfacţia să se instaleze, să mă bucur că munca îmi este apreciată şi dă roade, că deja trebuie să o iau de la capăt. Acesta este motivul de pe plan virtual. Pe plan real, mă pregătesc pentru intrarea la facultate şi doresc să aplic şi pentru un post în aviaţie, acestea două pe lângă un loc de muncă pe care-l am în weekend. Timpul mi-ar permite să mă joc insuficient pentru a forma corect generaţiile, iar dacă nu le formez aşa cum îmi doresc, nu mai există nici măcar acea mică doză de satisfacţie la care mă refeream anterior. Vă mulţumesc! Mult succes! Sănătate!
 3. Xin nWo

  @, ba da, dar EDU e prea accesat şi nu va merge.
 4. Xin nWo

  @, ok ok, azi până la 16:00 trebuie să se afişeze. @, I think that big bet has more winning rate.
 5. Xin nWo

  Nick: Xin[nWo] Data sancționării: 11.07.2016 A fost sancționat membrul: alexfor69 Sancționat cu: Demitere cu 3/3 Faction Warns Motivul: Inactivitate neanunţată, insuficiente ore jucate, neseriozitate, neefectuare raport de activitate. Dovada (optional, dupa caz): logs, site Alte precizări: #
 6. Xin nWo

  @, salut, felicitări pentru funcţie! @@Sebastian Mihail, tu nu prestezi helpăreală? A fost foarte bine la geografie. Nu iau 10 sau 9.5, dar tot iau între 8 şi 9, ceea ce e foarte bine.
 7. Xin nWo

  Înţeleg că este vară şi este vacanţă, staţi mai mult cu prietenii, pe afară, faceţi ieşiri prin oraş/parcuri/distracţii/excursii şi chestii, dar nu se poate să faceţi parte dintr-o facţiune dacă vă jucaţi o oră / săptămână şi aia doar pentru a face minimul de raport. Se sancţionează cu demitere şi inactivitatea prin orele jucate, degeaba vă chinuiţi să intraţi pentru loguri. Luni încep să acord sancţiuni. Cine va avea mai puţin de 3 ore jucate în această lună (3 ore jucate în 11 zile), va fi demis cu 3/3 Faction Warns. Să nu spuneţi că nu v-am avertizat. Va urma curând şi o şedinţă obligatorie, aşa că verificaţi forumul dacă nu vreţi să vă treziţi cu un Faction Warn pentru absenţă nemotivată. Mâine susţin ultima probă de la Bacalaureat, la Geografie. După mă voi ocupa de aplicaţii, sancţiuni şi rank-up.
 8. Xin nWo

  Nickname personal: Xin[nWo] Nick jucător: [2]HEROUL Motiv şi dovezi: Încurcarea unui membru Tow Truck Company la datorie. Dovezi: http://www.rpg4.b-zone.ro/factions/report/2399 Alte precizări: 1 Warning Point
 9. Xin nWo

  Nick: Xin[nWo] Data sancționării: 06.07.2016 A fost sancționat membrul: Activatul Sancționat cu: Demitere cu 60 Faction Punish Motivul: Inactivitate mai mare de 3 zile fără cerere de inactivitate. Dovada (optional, dupa caz): website Alte precizări: #
 10. @, te rog să te mai gândeşti şi să iei o decizie, eventual să mai dai o mică probă practică dacă nu eşti sigur. Poţi să îl accepţi sau să îl respingi, depinde cum consideri. Nu am timp zilele astea să analizez situaţia, te rog pe tine.
 11. Jason.. a fost scos din echipa de testeri. Susţinerea unui test fără aprobare, nefiind pe listă, se sancţionează cu demitere. Testeri: Xin[nWo], Neveu, PoKe, DYN4M1TE (EN), PusHa, MoW, smottocel
 12. Xin nWo

  Nick: Xin[nWo] Data sancționării: 04.07.2016 A fost sancționat membrul: MoW Sancționat cu: Faction Warn Motivul: Certuri între colegi. Dovada (optional, dupa caz): Alte precizări: Următoarea va fi formată din rank-down, minim. Nick: Xin[nWo] Data sancționării: 04.07.2016 A fost sancționat membrul: Jason.. Sancționat cu: Faction Warn Motivul: Certuri între colegi, nesimţire faţă de lider. Dovada (optional, dupa caz): Alte precizări: Ai fost un membru exemplar, dar nu ştii să-ţi asumi greşelile şi vei avea de pierdut peste tot. Am fost la fel de muncitor ca şi tine în trecut, luam toate laudele şi premiile, dar nu acceptam să mi se spună că greşesc şi nu am avut nimic de câştigat, doar certuri şi prieteni falşi.
 13. Xin nWo

  @, eşti prea mic ca să înţelegi unele chestii şi tocmai de aceea te-am lăsat să-ţi vezi de treabă. Poate pentru tine rank 5 este doar un punct atins în Faction Logs, dar pentru mine înseamnă responsabilitate. Nu pot acorda rank important unui băiat iresponsabil care vrea să primească rank la timp, dar face cerere de inactivitate o dată la două săptămâni, nu organizează evenimente, nu ajută colegii de rank 1 şi aşa mai departe. Probabil greşeala mea a fost că te-am ţinut în continuare şi ţi-am dat o şansă, în loc să te demit atunci când am observat că eşti nesimţit de insistent cu rank-up. O altă dovadă de nesimţire este mesajul pe care l-ai postat. În loc să-mi mulţumeşti pentru ce am făcut pentru tine şi pentru că te-am lăsat să încerci şi rank 3, dar şi rank 4, te victimizezi şi dai vina pe mine că nu ţi-am dat rank la timp.. Eu zic să laşi treburile mari în mâinile băieţilor mari. Salut!
 14. Xin nWo

  @, nu totul se rezumă la tractări, iar dacă la rank 4 consideri că fix în zilele în care am examen este bine să îţi dai demisia, este clar că un loc în conducere nu este pentru tine. Aştept demisia.
 15. Xin nWo

  @@Sebastian Mihail, mersi! Astăzi s-a derulat concursul naţional "Cât poţi învăţa într-o zi?". Sunt printre câştigători.. Fac ultimele retuşuri înainte de somn, vă salut!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.