Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

[SF] Chat AutoComplete ++

   (1 review)
Sign in to follow this  

1 Screenshot

About This File

AutoComplete++

 

AutoComplete este un mod cu ajutorul căruia poți completa automat un nume / o comandă, asemănator cu tasta "TAB" din Minecraft. Modul poate completa automat comenzile din joc / CLEO / SampFuncs sau alte moduri cât și numele jucătorilor online. Acest mod fiind foarte folositor mai ales pentru membrii News Reporters.

 

Instrucțiuni de instalare:

 

1. Se descarcă SAMPFUNCS 5.3.3 în cazul în care nu-l aveți deja instalat.
2. Se instalează librăria CLEO 4.1 sau 4.3.
3. Se adaugă cele 2 fișiere în folderul "SAMPFUNCS" din folderul principal al GTA San Andreas.

 

Instrucțiuni de folosire:

 

AutoComplete pentru Nume = Scrieți primele litere din NUME, cu Clan TAG dacă există, iar apoi apăsați tasta "TAB". Dacă modul a găsit alt nume decât cel dorit, apăsați din nou pe tasta "TAB" pentru a sării la următorul nume (Daca există).

Pentru AutoComplete pentru comenzi = La fel trebuie să folosiți "TAB" dar treaba stă puțin diferit, deoarece modul nu poate găsii singur comenzile serverului, doar cele de la modurile CLEO, SampFuncs, LUA etc., cu acest mod există și un fișier .INI în care trebuie să introduceți manual comenzile dorite.

 

Tutorial Folosire Fișier .INI:

 

  • complete_key - este tasta ce activează autocomplete (Default: TAB)
  • alt_key - este folosită pentru a șterge din nickname simbolul " _ " , de ex: Georgica_Spataru > la folosirea tastei TAB va fi Georgica Spataru (Default: Alt)
  • rev_key - se folosește pentru a da înapoi dacă ai scăpat un nickname/comanda. Pentru a-l activa apăsăm tasta Shift + TAB (Default: Shift) 


Pentru a schimba tasta pentru aceste comenzi e nevoie să schimbați doar valorile cu roșu din următorul exemplu " complete_key= VK_TAB ". Aici este o listă cu Virtual key codes de la Microsoft - CLICK

Sub secțiunea [all] vor fi comenzile ce vor putea fi completate automat pentru orice server, puteți creea si altă secțiune cu comenzile pentru server-ul pe care jucați, individual.  Aveți nevoie să scrieți între 2 paranteze primul cuvânt din Server Hostname, de exemplu "server.samp.ro" , cum ar fi [server], sau "HostName: B-Zone: RPG Server 4", adică [B-Zone], iar sub el o să tastați comenzile necesare pentru serverul respectiv (Fără " / ")

 

Exemplu:

 

 


[all]
fpslimit
pagesize
fontsize
etc.


[B-Zone]
members
missions
accept taxi
spawnchange
requestevent
etc.

 

 

 

 

După ce modificați ceva în folderul .INI și sunteți în joc, folosiți comanda [/acreload] pentru a nu mai trebui să dați relog.

 

Modul în funcțiune:

Bmods3.gif.976fd7e6513cf162b1bfe6ad82fa0d4b.gif

 

  • Like 1
  • Upvote 4



User Feedback

You may only provide a review once you have downloaded the file.


TLG Gold

   2 of 2 members found this review helpful 2 / 2 members

Decent, il folosesc si il recomand si la altii.

Share this review


Link to review
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.