Jump to content

Louis G

Member
  • Posts

    189
  • Joined

  • Last visited

About Louis G

  • Birthday 08/02/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Previous Fields

  • Real name
    Louis
  • RPG Nickname
    -

Recent Profile Visitors

857 profile views

Louis G's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

47

Reputation

  1. » Nickname: Louis» Level: 48.» Rank: 2.» Motivul: Vreau sa intru in SWAT deoarece vreau sa imi ajut colegii si pentru a avea ocazia de a face mai multe lucruri utile pentru acest departament.» Alte precizări: Multumesc.
  2. La multi ani

    1. Mark

      Mark

      LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MSSSSS

    2. Louis G

      Louis G

      Multă sănătate! Să fii iubit!

  3. Baftaa. Succes cu functia Armando, pwp la voi barosanilor #LS Taxi Power
  4. Succes tuturor in continuare, m-am distrat alaturi de voi. mi-a facut placere sa fiu lider al acestei factiuni minunate, am avut parte de niste membrii exact cum mi-am dorit, au mai existat si incidente desigur dar asta este, pana la urma sunt inevitabile. Sa aveti grija de voi, atat in viata virtuala cat si in cea personala, la vot vreau sa votati cu mintea nu cu picioarele. Cam atat am avut de spus, a fost o perioada frumoasa. Succes noului lider, sper sa se descurce si sa tina functia mai mult ca mine. Bafta Los Santos Taxi Forta LS Taxi!
  5. Nick: Louis Data sancționării:2.10.2016 A fost sancționat membrul: [DJ]Bravo Sancționat cu: Faction Warn. Motivul: Comportament Dovada: La cerere
  6. Nick: Louis Data sancționării:2.10.2016 A fost sancționat membrul: Cataneitarson. Sancționat cu: Faction Warn. Motivul: DM-Reclamatie website. Dovada: https://www.rpg2.b-zone.ro/factions/report/26838
  7. Acum e o rusine si sa te joci un joc amarat, atata minte ai prietene sa mor eu, mai faci si pe inteligentul... Cand ti-am spus ca esti fenomen nu m-ai crezut.
  8. Nick: Louis Data sancționării:16.09.2016 A fost sancționat membrul: maca Sancționat cu: Faction Warn. Motivul: Reclamatie website. Dovada: https://www.rpg2.b-zone.ro/factions/report/26342 Nick: Louis Data sancționării:16.09.2016 A fost sancționat membrul: RiveSide Sancționat cu: Faction Warn. Motivul: Reclamatie website. Dovada: https://www.rpg2.b-zone.ro/factions/report/26344
  9. @@Ocaust, Mi-ai lasat tu mie bale, sa nu-ti zic si unde, vezi ca nu faci treaba prea buna. Mai bine fa o pauza si dezgheata-ti creierul ala putin. Multi care fac pe maturii aici si ei sunt mari critici pe un joc, atata faceti, sunteti niste carcotasi. Prindeti tupeu de la unu' si aia e, incepe balciul, iar in viata reala va scuipa altii seminte in cap, am mai vazut ca tine. #Sal.
  10. @@Ocaust, Vere eu sincer mi-as da edit, practic il faci no-lifer dar tu suferi de o prostie crunta, cum ma sa spui script pentru a face copii. nu vrei sa-ti bage un script si tie sa te uiti la filme porno de pe samp, pe tv-ul din casa in care ai rent? ) ba sunteti fenomene unii. Vedeti-va verilor de oala voastra.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.