Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

S N K E

Member
  • Posts

    337
  • Joined

  • Last visited

About S N K E

  • Birthday 04/16/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    =Bucuresti

Previous Fields

  • Real name
    Cristina
  • RPG Nickname
    SNKE

Recent Profile Visitors

1057 profile views

S N K E's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

35

Reputation

  1. SCLAVETILORRRRRRRRRRRRR

  2. ID 6247 REFERALL RPG4 Dau bani rpg2/ sau euro clienti mai multe detaly pm sau pe skype samp.nicu1

  3. ID 6247 RPG4 Dau bani rpg2/ sau euro clienti mai multe detaly pm sau pe skype samp.nicu1

  4. @, Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa minim 5 turfsuri pana imi scot mana din gips ca pe urma vin eu in VF iara si iau ls
  5. @, Ba nu.l acc pe kencket ca am vandut contu. Daca e vin peste 20 zile sa te ajut ca am mana in gips
  6. @, Scuze ca postez aici dar Darko mai sterge si tu din PM-URI!
  7. Salut, eu sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine!
  8. Nick-ul tau: iSwaG. - Prenume: Gabriel - Varsta: 15 - Locatia: Buzau - Ocupatie: Elev - Jocul(rile) preferat(e): Samp, CS:GO, CS 1.6, Fifa 2016! - Hobby-urile tale: Fur inimile fetelor! - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt un baiat Frumos(Frumi) va fac un selfi si vil dau daca vreti! Imi plac fetele (sa aiva cur, tate si in ultimul rand sa fie frumoase) - De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la un prieten! - Alte precizari?: Am vrajeala necesara pentru orice Domnisioara!
  9. @@Zippe, Nu mam referit la tine sa stii! Se simte ei care sunt!
  10. Salut B-zone, am zis sa vin cu o propunere si sa va cer parerea, ROG CA UN ADMIN SA NU INCHIDA ACEST TOPINC STIU CA NU AI SE FAC PROPUNIRELE DAR IN FINE. Deci mie mi-a venit o ideie de a se adauga un nou jobs, Mai exact dealar de Castraveti! Adica sa fie ceva gen, Jobsul o sa se afle undeva prin Los Santos. Si trebuie sa culeceti niste castraveti cu fundu! Daca vreti intrebatile pe mamele voastre/surori/iubite! Daca o sa fiti de acord o sa i dau pm lu kelton/bobo i o sa adauce acest jobs, daca voi sunteti de acord cu mine Repet nu inchideti Topincu!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.