Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

HERMENOTIS EGIPTEANU

Donator
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

200 Extraordinary

7 Followers

About HERMENOTIS EGIPTEANU

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 06/24/2001

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG1 Nickname
  are fp
 • RPG2 Nickname
  n-are fp
 • CS 1.6 Nickname
  n-am cs 1.6 am cs 15

Recent Profile Visitors

3147 profile views
 1. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick-ul tau:HERMENOTISServer:2Descrierea bugului:la ziua 7 daca vrei sa dai complete iti zice ca nu ti ia niciun gold, si cand colo platesti 100 gold. daca s-ar putea as vrea sa primesc si goldul inapoiScreenshot(s):https://imgur.com/a/k3dVfxN
 2. HERMENOTIS EGIPTEANU

  s a anuntat modificarea questului si in continuare apar comentarii despre cat de naspa e, trai v ar voua unii sunteti incredibil de prosti, ba da prosti rau de tot
 3. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick:HERMENOTIS Rank:6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii:Plecat. Data activitatii la care nu poti veni:17.12.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):2/2 Alte precizari:Fac asta de pe telefon, bafta.
 4. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick:HERMENOTIS Rank:6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii:Plecat. Data activitatii la care nu poti veni:16.12.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Fac asta de pe telefon, bafta.
 5. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick:HERMENOTIS Rank:6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii:Plecat. Data activitatii la care nu poti veni:13.12.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Fac asta de pe telefon, bafta.
 6. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick: HERMENOTIS Rank: 6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Sunt plecat in oras. Data activitatii la care nu poti veni: 03/12/2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes!
 7. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick: HERMENOTIS Rank: 6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Sunt in oras Data activitatii la care nu poti veni: 25/11/2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes!
 8. iti multumim draga domnule ca ti ai mutat resedinta pe banlist, la anu si la multi ani!

  a, btw, nu ti face prea mari sperante ca iei unban, nu conteaza ca e admin de pe 4, are sebi mai multa experienta ca alti admini de pe 2.

  1. SebSilentWannabe

   SebSilentWannabe

   Stai cuminte ma băiat cu cateii vostrii din KIA:)) 

  2. HERMENOTIS EGIPTEANU

   HERMENOTIS EGIPTEANU

   of doamne fiule, so bad ca nu s a facut fuziunea ca la awake, ca daca aici pe 2 nu i pasa nimanui de tine pe 4 nici nu mai zic :)), nici nu mai apucai ziua de azi.

 9. HERMENOTIS EGIPTEANU

  acceptate
 10. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick: KAPPA_Rank: 1Motivul invoirii: Nu e acasaData warului la care nu poti veni: 30.10.2019Alte precizari: Mersi
 11. HERMENOTIS EGIPTEANU

  acceptate
 12. HERMENOTIS EGIPTEANU

  acceptate
 13. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick: HERMENOTIS Rank:6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invaoirii : nu am net Data activitatii la care nu Poti veni: 22.10.2019 Numarul de învoiri pe aceasta saptamana:2/2 Alte precizari:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.