Jump to content

Editia 1 de sugestii a fost inchisa. Puteti vota sugestiile favorite aici

HERMENOTIS EGIPTEANU

Donator
 • Content Count

  619
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

195 Extraordinary

7 Followers

About HERMENOTIS EGIPTEANU

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 06/24/2001

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG1 Nickname
  are fp
 • RPG2 Nickname
  n-are fp
 • MIX Nickname
  inca n-am, cumpar
 • CS 1.6 Nickname
  n-am cs 1.6 am cs 15

Recent Profile Visitors

2236 profile views
 1. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick: HERMENOTIS Rank: 6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: nu am curent in seara asta pana maine dimineata. Data activitatii la care nu poti veni: 03.10.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: .
 2. HERMENOTIS EGIPTEANU

  acceptate.
 3. Frateleee hermeeeeee <3333 

  1. HERMENOTIS EGIPTEANU

   HERMENOTIS EGIPTEANU

   fratele zenooooooood ❤️ ❤️ ❤️

   baga ne am pula n mortii lui druxleeeeeeer

  2. Zenod ZEW

   Zenod ZEW

   Adv zici fratiq <33 

    

 4. HERMENOTIS EGIPTEANU

  n ai inteles. bugul s a oprit in jurul orei 00, dupa cele 2 eventuri au mers in mod normal, deci poate a fost un bug d asta temporar.
 5. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick-ul tau:HERMENOTISServer:2Descrierea bugului:eventul se spawneaza doar in chat, semnul intrebarii nu apare pe harta, iar din minut in minut apare acel anunt cum ca un event special este pe harta.Screenshot(s):https://imgur.com/a/7r7HSoT
 6. HERMENOTIS EGIPTEANU

  cel mai misto e cand ti se intampla asa de 7 ori si pana la urma ramai cu .... in mana ca nu primesti nimic.
 7. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick-ul tau:RPG4_HERMENOTIS.RT Server:2 Descrierea bugului:la event lcs poti pur si simplu sa cazi in apa fara sa faci absolut nimic, nu conteaza daca stai pe loc, daca esti in miscare, pur si simplu exista riscul sa cazi in apa. deja e prea de tot cu evenimentele astea, la lms nu ti primesti premiul niciodata aici cazi in apa fara sa faci nimic, si nu cade unul singur, majoritatea cad la inceput cand d abea te spawneaza in masina. Screenshot(s):https://imgur.com/a/8wSRGQP - primele 2 dovedesc ca am fost la event si ultima dovedeste ce am zis mai sus, normal daca era sa fii impins in apa cadeai cu tot cu masina in apa, nu singur, de asemenea daca masina explodeaza vei muri cu acel anim gen /fallback, asa cazi in apa de parca cineva iti respawneaza masina cu tine in ea. a 2-a oara: https://imgur.com/a/3ZjAHqd ar fi mai bine sa prelungiti evenimentele astea si dupa zilele b-zone, dupa ce se rezolva aceste buguri, ca numai evenimente n au fost.
 8. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick-ul tau:RPG4_HERMENOTIS.RT Server:2 Descrierea bugului:la eventul special LMS, dupa ce omori toti playerii, obiectele adaugate pe harta dispar si ramai in VW fara sa se intample nimic, cu tot cu wanted primit de la jucatori, cu tot cu arme, fara premiu. nu stiu daca se intelege prea mult din ss-uri, da am fost confuz si n am stiut la ce sa fac mai repede. Screenshot(s):https://imgur.com/a/zIpM5ZL https://imgur.com/a/uQTG3gG https://imgur.com/a/kYWmzju
 9. HERMENOTIS EGIPTEANU

  si n al 2 lea rand mai taci dreacu ca numai pe tine te vad in topicu asta si delirezi la ce scrii smr aici
 10. HERMENOTIS EGIPTEANU

  gion e tactu
 11. HERMENOTIS EGIPTEANU

  sau, solutia si mai buna, te lasi de waruri si de mafii, si lasi ceata de prosti sa se bata cap in cap.
 12. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick: HERMENOTIS.RTRank: 1Ma invoiesc de la(antrenament/sedinta/war): WarMotiv: plecat la drpcivData: 12.08.2019Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana(x/2): 1/2Alte precizari?: Daca voi putea venii particip.
 13. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick: HERMENOTIS.RTRank: 1Ma invoiesc de la(antrenament/sedinta/war): war Motiv: PlecatData: 7/8/2019Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana(x/2): 2/2Alte precizari?:-
 14. HERMENOTIS EGIPTEANU

  Nick: HERMENOTIS.RTRank: 1Ma invoiesc de la(antrenament/sedinta/war): war Motiv: PlecatData: 6/8/2019Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana(x/2): 1/2Alte precizari?: Daca o sa am curent o sa vin la wars.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.