Jump to content

Reffie

Member
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

About Reffie

  • Birthday 12/18/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Constanta
  • Hobbies
    Football, SA-MP, CS:GO.

Contact Methods

  • Skype
    stefan.cr18

Previous Fields

  • Real name
    Stefan

Recent Profile Visitors

156 profile views

Reffie's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

12

Reputation

  1. Frumos, ai +1, chiar imi place dar daca schimb font-ul si pui niste effecte mai misto stiu sigur ce voi alege.
  2. Ok, font-ul e misto, dar nu poti pune niste efecte ? Sa se miste imaginea sau ceva de genu..
  3. Ok, font-ul e misto, dar nu poti pune niste efecte ? Sa se miste imaginea sau ceva de genu..
  4. Cine ia poza asta si imi scrie numele pe ea cu un font smecher si cu niste efecte are + 10 https://www.google.ro/search?q=dean+ambrose+crazy&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi70Pu5meHKAhWBwHIKHR4OCM4QsAQIHQ&biw=1920&bih=981#imgrc=O19FTvr6yoRPbM%3A
  5. Ai +1. Mai astept cateva creatii.
  6. Frumos, aveti +1 amandoi. Dar as vrea mai degraba o poza cand are centura Intercontinentala sau cand nu e in The Shield. P.S: Centura Intercontinentala e cu alb si albastru.
  7. Interesant, ai +1. Daca s-ar putea sa fie una cand are centura Intercontinentala ar fi genial.
  8. Frumos, mai astept creatii, ai +1.
  9. ai +1, mai astept creatii
  10. Nick:ReeFtX Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine):Sa fie cu Dean Ambrose. Text: ReeFyX -sa fie pe mijloc daca se poate si nu prea mare sa acopere poza Dimensiuni: 150x300 Alte precizari: Sper ca imi veti face !
  11. Foarte frumos, sigur mă apuc și eu de RPG4, să sperăm că vor fi la deschidere 1000/1000 si că după două săptămâni, nu vor pleca playerii.
  12. Nick:ReeFtX Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine):Sa fie cu Dean Ambrose Text: ReeFyX -sa fie pe mijloc daca se poate si nu prea mare sa acopere poza Dimensiuni: 150x300 Alte precizari: Sper ca imi veti face !
  13. Aveti +1 amandoi, mai astept creatii
  14. Nick:ReeFtX Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine):Sa fie cu Gareth Bale Text: ReeFyX -sa fie pe mijloc daca se poate si nu prea mare sa acopere poza Dimensiuni: 150x300 Alte precizari: Sper ca imi veti face !
  15. Nick: NaP Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Fete, animale, peisaje, masini, chestii. Text: NaP B-Zone.ro Dimensiuni: Stiti voi. Alte precizari: Dau +.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.