Jump to content

eB Alin

Donator
 • Posts

  1101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Other groups

eB Alin last won the day on February 26

eB Alin had the most liked content!

About eB Alin

 • Birthday 01/12/1999

Contact Methods

 • Website URL
  romania.ro
 • Discord
  [eB]Alin#4449
 • Instagram
  alin.simion.569

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Piatra Neamt
 • Hobbies
  ~B-Zone~

Previous Fields

 • Real name
  Simion Alin-Vasile
 • RPG2 Nickname
  Alin

Recent Profile Visitors

3513 profile views

eB Alin's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • 100 Reactions Given Rare
 • 50 Reactions Given Rare
 • 10 Reactions Given Rare
 • 1 Reaction Given Rare
 • 200 Reactions Received Rare

Recent Badges

381

Reputation

 1. Nick: Alin Rank: 1 Data sedinţei/activității: 26/02/2022 Motivul absenţei: Trebuie sa plec din Belgia in Romania pentru cateva zile. Bunica mea a decedat si este neaparat sa fiu langa mama mea in aceasta perioada. Alte precizări: Imi cer scuze si sper sa ma intelegi.
 2. Nick: Alin Rank: 1 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:20.04.2021. Motiv: Am o problema cu tata si trebuie sa merg sa il aduc din Iasi. Daca o sa reusesc sa ajung pana incepe sedinta o sa intru totusi. Alte precizari?: Ca multumesc.
 3. eB Alin

  Nick: Alin Level: 82 Vârstă (reală): Luna viitoare fac 22 de ani. Sex (real): Barbat Vechime pe server: in jur de 4 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Alin Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa devin primarul tuturor jucatorilor, vreau sa imi ofer experienta, timpul si resursele tuturor jucatorilor. Consider ca am o experienta suficient de mare in cadrul factiunilor pasnice, departamenteleor dar si mafii si cred ca pot sa ii ajut pe cei in cautare de o factiune noua cu informatii si o indrumare cat mai buna. Cred ca pot media la randul meu diverse probleme, pot mentine o ordine pe server si sa incepem unele proiecte de dezvoltare a noastra, a jucatorilor. Ce intenționez să fac pentru jucători: Promit si intentionez sa fiu primarul jucatorilor, primarul care sa isi ofere toata seriozitatea, priceperea si resursele doar serverului. Promit totusi ca fara sa ma gandesc o sa sar in ajutorul oricarui jucator, in orice fel de situatie si conjunctura pentru a rezolva orice problema. O sa fie foarte multe evenimente importante in perioada mandatului meu. O sa fie rasplatiti toti jucatorii si o sa ma asigur ca au cel mai placut joc pe B-Zone. Hai sa facem o familie!
 4. Nick: Alin RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Va pupa tata!
 5. Nick: Alin RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari
 6. @eB Shaun , cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7754.
 7. @AIM Xrayy, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7753.
 8. @TLG Kweb., cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7752.
 9. Nick: Alin Numarul interviului: 7749 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/f7mlHTV Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/8sEwmkL Alte precizari Nick: Alin Numarul interviului: 7752 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/Mzst7t0 Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/CC03VzM Alte precizari Nick: Alin Numarul interviului: 7753 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/zhZAwvj Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/HBIgwxI Alte precizari Nick: Alin Numarul interviului: 7754 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/ckSAhRK Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/oYXwlzS Alte precizari
 10. @Bogdan123blaa cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7749.
 11. Nick: Alin Numarul interviului: 7740 Poza [/livemembers]*: aici Poze din timpul interviului (4-5): aici Alte precizari Nick: Alin Numarul interviului: 7741 Poza [/livemembers]*: aici Poze din timpul interviului (4-5): aici Alte precizari
 12. @eB R V D cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7741.
 13. @eB Vlad cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7740.
 14. @eB Ben cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7730.
 15. Nick: Alin Numarul interviului: 7729 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/EFPv1T0 Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/DmmlKJh Alte precizari: Nu am fost atent si nu am facut bine poza la /livemembers. Imi cer scuze. Nick: Alin Numarul interviului: 7730 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/tXTjVPL Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/EgKosyq Alte precizari: Nu am.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.