Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

eB Alin

Donator
 • Content Count

  1100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

eB Alin last won the day on November 27 2019

eB Alin had the most liked content!

Community Reputation

379 Impeccable

About eB Alin

 • Rank
  Retired STAFF member
 • Birthday 01/12/1999

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.politisti.ro
 • Skype
  alin.simion18

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Piatra Neamt
 • Hobbies
  ~B-Zone~

Previous Fields

 • Real name
  Simion Alin-Vasile
 • RPG2 Nickname
  Alin

Recent Profile Visitors

3249 profile views
 1. Nick: Alin Rank: 1 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:20.04.2021. Motiv: Am o problema cu tata si trebuie sa merg sa il aduc din Iasi. Daca o sa reusesc sa ajung pana incepe sedinta o sa intru totusi. Alte precizari?: Ca multumesc.
 2. eB Alin

  Nick: Alin Level: 82 Vârstă (reală): Luna viitoare fac 22 de ani. Sex (real): Barbat Vechime pe server: in jur de 4 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Alin Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa devin primarul tuturor jucatorilor, vreau sa imi ofer experienta, timpul si resursele tuturor jucatorilor. Consider ca am o experienta suficient de mare in cadrul factiunilor pasnice, departamenteleor dar si mafii si cred ca pot sa ii ajut pe cei in cautare de o factiune noua cu informatii si o indrumare cat mai buna. Cred ca pot media la randul meu diverse probleme, pot mentine o ordine pe server si sa incepem unele proiecte de dezvoltare a noastra, a jucatorilor. Ce intenționez să fac pentru jucători: Promit si intentionez sa fiu primarul jucatorilor, primarul care sa isi ofere toata seriozitatea, priceperea si resursele doar serverului. Promit totusi ca fara sa ma gandesc o sa sar in ajutorul oricarui jucator, in orice fel de situatie si conjunctura pentru a rezolva orice problema. O sa fie foarte multe evenimente importante in perioada mandatului meu. O sa fie rasplatiti toti jucatorii si o sa ma asigur ca au cel mai placut joc pe B-Zone. Hai sa facem o familie!
 3. Nume (real): Simion Alin Vasile Varsta: 21 Nume in joc si rank in factiune: Alin - Rank 5 De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Aplic pentru functia de tester deoarece consider ca in perioada urmatoare si nu numai o sa fie multe teste de dat si consider ca pot ajuta factiunea terminand cat mai repede treaba cu testele. Consider ca sunt multe aplicatii ce asteapta raspuns iar atunci cand toti cei acceptati isi vor dori sa dea testele trebuie sa fim pe faza si sa ii ajutam cat de rapid posibil. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat?: Nu pot spune ca trebuie sa ma acceptati pe mine si sa il respingeti pe altul. Pot spune doar ca am o experienta foarte mare in testarea jucatorilor. Am detinut functia de tester in toate factiunile din care am facut parte pana in prezent si mereu mi-am facut treaba exemplar. Asta poate fi vazut si in FH-ul meu unde se observa clar ca nu am fost sanctionat niciodata. Pe langa asta am avut si experiente anterioare in care am organizat si supervizat echipa de testeri din mai multe factiuni. Cu ce crezi ca poti ajuta News Reporters odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Consider ca pot ajuta promt la testarea tuturor celor acceptati pentru teste. Voi oferi tot timpul sanse egale tuturor si niciodata nu voi face diferente. Pot spune ca sunt un tester indulgent uneori, serios, constiincios si stiu sa imi fac treaba. Toti cei pe care o sa ii testez cu siguranta vor fi pregatiti si instruiti corect atunci cand vor primi rank 1 in factiune si isi vor incepe ,,povestea'' in factiune cat se poate de corect. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Consider ca atunci cand aplici intr-o factiune trebuie sa citesti cu atentie toate topicurile cu informatii pe care factiunea le are. Trebuie sa te familiarizezi cu ce activitati au mai fost facute in factiune sa stii ce ar putea sa urmeze. Asemena si despre sedinte daca exista. Topicul unde sunt postate sanctiunile ar trebui vazute si ele deoarece acolo poti observa ce greseli au facut altii si poti invata foarte multe. Consider ca trebuie sa treci cu mare atentie prin toate topicurile unei factiuni daca vrei sa nu ai emotii la test. As putea spune totusi ca cele mai importante sunt urmatoarele: Informaţii / Information, Regulament Intern / Intern rules, Greşeli gramaticale frecvente, Ghidul reporterului / Reporter guide, s.a.m.d Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Desigur. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat.
 4. Nick: Alin RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Va pupa tata!
 5. Nick: Alin RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari
 6. @eB Shaun , cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7754.
 7. @AIM Xrayy, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7753.
 8. @TLG Kweb., cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7752.
 9. Nick: Alin Numarul interviului: 7749 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/f7mlHTV Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/8sEwmkL Alte precizari Nick: Alin Numarul interviului: 7752 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/Mzst7t0 Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/CC03VzM Alte precizari Nick: Alin Numarul interviului: 7753 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/zhZAwvj Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/HBIgwxI Alte precizari Nick: Alin Numarul interviului: 7754 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/ckSAhRK Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/oYXwlzS Alte precizari
 10. @Bogdan123blaa cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7749.
 11. Nick: Alin Numarul interviului: 7740 Poza [/livemembers]*: aici Poze din timpul interviului (4-5): aici Alte precizari Nick: Alin Numarul interviului: 7741 Poza [/livemembers]*: aici Poze din timpul interviului (4-5): aici Alte precizari
 12. @eB R V D cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7741.
 13. @eB Vlad cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7740.
 14. @eB Ben cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7730.
 15. Nick: Alin Numarul interviului: 7729 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/EFPv1T0 Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/DmmlKJh Alte precizari: Nu am fost atent si nu am facut bine poza la /livemembers. Imi cer scuze. Nick: Alin Numarul interviului: 7730 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/tXTjVPL Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/EgKosyq Alte precizari: Nu am.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.