Jump to content

WOTM luna August a început. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

eB Alin

Donator
 • Content Count

  1070
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

eB Alin last won the day on November 27 2019

eB Alin had the most liked content!

Community Reputation

355 Impeccable

About eB Alin

 • Rank
  Retired STAFF member
 • Birthday 01/12/1999

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.politisti.ro
 • Skype
  alin.simion18

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Piatra Neamt
 • Hobbies
  ~B-Zone~

Previous Fields

 • Real name
  Simion Alin-Vasile
 • RPG2 Nickname
  Alin

Recent Profile Visitors

2910 profile views
 1. Cumpar Euro pe shop.b-zone.ro. Astept oferte si detalii in PM!

   

 2. @Nicu S aplicatia ta pentru functia de TESTER a fost analizata cu succes. Din fericire ai fost acceptat pentru functia de TESTER. Sper să rămâi activ și să ne ajuți cu testarea de noi membrii.
 3. Aplicatiile pentru functia de tester sunt deshise. Avem nevoie de 2 testeri noi care sa ne arate faptul ca sunt activi si implicati. Cerințe: 0.1 Să știe să folosească forum-ul. 0.2 Să dețină minim 50 post-uri pe forum. 0.3 Să nu dețină sancțiuni grave. 0.4 Să prezinte un comportament decent și să fie serios. 0.5 Rank 4+ în facțiune. Model postare: * Nume: * Rank: * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: * Ai cunoștințe de limba engleză?: * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: * Alte precizări:
 4. Misiunea saptamanii: 06/04/2020 - 12/04/2020 In saptamana aceasta aveti de facut: 3 poze Cate o poza cu cate un lider, un membru si cate o masina de la fiecare factiune de taxi in parte. (LS Taxi, LV Taxi, SF Taxi) Atentie! - Fiecare lider trebuie sa fie cu un membru din factiunea lui. Nu conteaza zona in care sunteti. Trebuie doar ca in fiecare dintre cele 3 poze sa se vada clar liderul, membrul Taxi(Rank 1-6 in factiunea liderului respectiv. si masina Taxi(Sultan, Tahoma, Alpha, etc.) Succes!!! Criterii de câștig: Pozele trebuie facute cu F8 Data, ora, numele server-ului si numele vostru trebuie sa apara in poza Nu editați pozele în niciun program Pozele le încărcați pe imgur Premiul este Locul 1: Raport optional Locul 2: Raport injumatati Locul 3: 100,000$ Atenție!! Nu exista a doua sansa! Dacă ați postat, iar misiunea voastră este incompletă, nu mai aveți dreptul să postați din nou sau să editați postarea. Aveți timp să postați până sâmbătă, 11.04.2020, ora 20:00. Dovada (link-ul cu pozele) o veti posta in acest topic dupa modelul urmator: Nume: Rank: Dovada: Alte precizari:
 5. Nick: Alin Test pentru echipa (SWAT/ROADS): SWAT Am dat test cu: Opak Data testului: 05/04/2019 Admis / respins: Admis Rezultatul la proba de arme: 5-1
 6. eB Alin

  Este aur. Mi-am amintit si eu de vremurile bune.
 7. eB Alin

  Nick: Alin RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Va salut.
 8. Nickname: [eB]Alin Rank: 4 Am dat test cu: Tanasse Rezultat proba teoretica: 0/3 Rezultat proba practica: 0/3 Rezultat final: Admis/Respins Alte precizari?: Bine ai venit!
 9. * Nume: Alin * Rank:4 * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Vreau sa ajut atat factiunea cat si pe cei care incearca sa se alature factiunii noastre. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, consider ca sunt suficient de activ si ca am experienta necesara ca tester. Am fost tester in toate factiunile din care am facut parte si mereu mi-am dat silinta sa fac totul cat mai corect posibil. * Alte precizări: Va multumesc.
 10. Nick: Alin Rank: 3 Motiv: Imi doresc sa scap de raportul Roads in care trebuie sa confisc licente driving. Si pe langa asta parca imi doresc si sa am ceva mai multa actiune in joc. Alte precizari: Multumesc.
 11. eB Alin

  Nick: Alin Level: 68 Vârstă (reală): 21 de ani. Sex (real): Barbat Vechime pe server: in jur de 3 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Alin Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa devin primarul tuturor jucatorilor, vreau sa imi ofer experienta, timpul si resursele tuturor jucatorilor. Consider ca am o experienta suficient de mare in cadrul factiunilor pasnice, departamenteleor dar si mafii si cred ca pot sa ii ajut pe cei in cautare de o factiune noua cu informatii si o indrumare cat mai buna. Cred ca pot media la randul meu diverse probleme, pot mentine o ordine pe server si sa incepem unele proiecte de dezvoltare a noastra, a jucatorilor. Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu vreau sa promit ca o sa fac eu factiuni, job-uri sau evenimente de milioane. Promit si intentionez sa fiu primarul jucatorilor, primarul care sa isi ofere toata seriozitatea, priceperea si resursele doar serverului. Promit totusi ca fara sa ma gandesc o sa sar in ajutorul oricarui jucator, in orice fel de situatie si conjunctura pentru a rezolva orice problema. O sa fie foarte multe evenimente importante in perioada mandatului meu. O sa fie rasplatiti toti jucatorii si o sa ma asigur ca au cel mai placut joc pe B-Zone. Hai sa facem o familie!
 12. Nick: Alin Data sancţionării: 16/11/2019 A fost sancţionat Zonek[2] Sancţionat cu: AV Motivul: reclamatie Dovada (opţional, după caz): Pe website Alte precizări: Bafta.
 13. eB Alin

  @Tupi
 14. Nick: Alin Data sancţionării: 12/11/2019 A fost sancţionat membrul: agentul2123 Sancţionat cu: fw Motivul: reclamatie Dovada (opţional, după caz): Pe website Alte precizări: Bafta.
 15. @SimpLLe, cam da. O sa fac o mica schimbare. Sper sa ma votati la Mayor.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.