Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

NarcisZEW

Donator
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 Excellent

1 Follower

About NarcisZEW

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 06/20/2002

Contact Methods

 • Website URL
  b-zone.ro/adrianbz

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buzau

Previous Fields

 • Real name
  Adrian Narcis
 • RPG2 Nickname
  NarcisZEW.asi

Recent Profile Visitors

2584 profile views
 1. Nick: NarcisZEW.asi Rank: 4 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poți veni: 14.06.2021 Lipsesc din motivul: Sunt la cursuri. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Succes!
 2. Nickname:Narcis. Rank:1 Level:78 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Sunt plecat la nunta. Data sedintei/activitatii:13.06.2021 Alte precizari:Mulțumesc!
 3. Nick:NarcisZEW.asi Rank:4 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poți veni: 03.06.2021 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa, daca voi ajunge voi intra. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: multă baftă
 4. NarcisZEW

  Ok, sper sa fie rezolvată problema.
 5. NarcisZEW

  Uh, nice! La mulți ani tuturor copiilor!
 6. NarcisZEW

  Nick-ul tau: NarcisZEW.asiServer: RPG2Descrierea bugului: Nu s-au "resetat" orele, au ramas tot cele de pe luna trecuta.Screenshot(s): https://imgur.com/a/JY1POet
 7. Nick: NarcisZEW.asi Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antre nament/activitate/war): War. Data la care nu poți veni: 21.05.2021 Lipsesc din motivul: N-am curent din cauza vremii. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Bafta!
 8. NarcisZEW

  Nick: NarcisZEW Level: 96 Vârstă (reală): 18 Sex (real): Masculin Vechime pe server: Joc din 08.10.2015, deci aproape 5 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/NarcisZEW Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Motivul pentru care doresc sa ajung la functia de Mayor este acela de a ajuta jucatorii cat mai mult posibil, doresc sa schimb total gandirea jucatorilor, vreau sa dezvolt econimia celor mici pentru a putea sa ajunga mai mari pe server, vreau sa realizez ce altii n-au putut, vreau sa fac sa fie jocul cat mai placut. Vreau sa ofer tuturor posibilitatea de a realiza ceva pe acest server! Taxa o a fie impartita zilnic, de cat mai multe ori. In principiu vreau sa fac evenimente de tip: -LMS -LCS -DUELE -RACE -SMS -X/O ( Acestea le consider mai atractive ) Ce intenționez să fac pentru jucători: Doresc sa fac cat mai multe evenimente, sa ajut jucatorii cu nivel cuprins intre 2-30, vreau sa ofer tuturor o sansa de a creste pe acest server minunat etc.
 9. NarcisZEW

  Salut! Factiuni: Mi-as dori sa vad masini noi la factiunile de tip Taxi, sa avem parte si noi de un Bullet, de un Infernus. Sisteme: Posibilitatea de a pune Rainbow pe masini, Stage pentru vehicule, VIP pe toate vehiculele din joc. Skins: Mi-as dori sa putem face ceva cu skin-urile noastre, sa le putem vinde sau macar sa le putem da la trade ( skin pe skin ). Bunker: Sa putem detine 2 persoane acelasi bunker.
 10. NarcisZEW

  Nick: NarcisZEW Rank: 6 Data: 13.09.2020 Am dat test cu: _LaKyZEW Rezultat regulament (x/3): 0/3 Rezultat traseu (x/6): 1/6 Rezultat final (Admis/Respins): Admis Alte precizări: Felicitari!
 11. NarcisZEW

  Slab! ://
 12. NarcisZEW

  Decent!
 13. NarcisZEW

  Super!
 14. NarcisZEW

  Decent =)))
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.