Jump to content

Happy Halloween B-Zone. Detalii aici

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Alex10Rpg3

Member
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

About Alex10Rpg3

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 10/17/2000

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/Mr.Budinca

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Aruncatul cu privirea.

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 • RPG2 Nickname
  FANmaceoo

Recent Profile Visitors

336 profile views
 1. Alex10Rpg3

  Windows 10 Home
 2. Alex10Rpg3

  Am facut alt user de microsoft si am intrat pe el si am reinstalat jocul, acum nu imi maia rata nicio eroare, dar daca dau sa deschid sampul nu se deschide, i-am dat la proprieties compatibility si run as administrator si i-am dat si run with windows 98/xp/8 etc si nimic, la windows98 nici nu se deschide launcheru de samp da pai sampul
 3. Alex10Rpg3

  Acum am reinstalat de 2 ori gta si acum imi da alta eroare HELP ?
 4. Alex10Rpg3

  Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cand dau click in launcherul de samp sa ma bage pe un server primesc crash Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări:Multumesc! Moduri in gta3 bagate nu am, am si cu anticrasher tot dacrash si astea sunt cele actuale:
 5. Alex10Rpg3

  Mersi am rezolvat, mai ramane decat problema cu crash la first person
 6. Alex10Rpg3

  up
 7. Alex10Rpg3

  si cum fac asta ?
 8. Alex10Rpg3

  Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cum fac sa mi se vada mapa ca mai jos ? Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: si apropo daca e sa intru cu fps mod intr-o masina imi da crash ce mai fac ? Am ceva de genul: MENTIONEZ CA AM RADARRECT INSTALAT Si vreau sa se vada asa: MENTIONEZ CA NU VREAU TEXTURA DE MAPA GALBENA, VREAU SA NU MAI FIE CERCU ALA ACOLO SI SA FIE PATRAT
 9. Alex10Rpg3

  Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Nu stiu cum pot sa sterg Winter Mod (acela cu strazi pline de zapada) care e instalat in gta3.img din cate stiu Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări:
 10. Alex10Rpg3

  Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Nu pot vota la pool . https://www.rpg3.b-zone.ro/players/poll/41 Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/NkcC3 Alte precizări:
 11. Nume: Mr.Budinca Rank: 4 (Lieutenant) Echipa curentă: S.W.A.T. Echipa în care vrei să aplici: Roads Motiv: Pentru ca pot pune radar in LS
 12. Alex10Rpg3

  A. Am un monitor mai vechi, mai exact LG Flatron W1942S, placa video este Asus GeForce GTX 950 Strix DirectCU II 2GB DDR5 cu 128bit si WINDOWS 10 Nu inteleg de ce imi filmeaza 720p in loc de 1080p B. 1. OBS Imi filmeaza blackscreen 2. Ii dau open cu MPC-HC si vad low quality 3. Cum il pun pe yt daca se vede blackscreen
 13. Alex10Rpg3

  Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: 1. Cand filmez un videoclip cu PlaysTV si pun pe yt se vad 2 bari negre in stanga si dreapta, am inteles ca trebuie sa am rezolutia setata pe maxim sa nu se mai vada, am un monitor 1280x1024 si in samp am rezolutia 1280x1024x32, spuneti-mi cum fac sa o setez pe cea maxima pentru mine. 2. Am si eu nevoie de un program de filmat care filmeaza high quality si care nu ocupa multi Mb /videoclip, usor de folosti. (Am incercat obs si nu imi merge deloc) Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări:
 14. Nickname: Mr.Budinca Rank: LVPD Lieutenant (4) Echipa: S.W.A.T. Lipsesc de la (Activitate / Sedinta): Sedinta, nu inteleg ce rol are intrebarea asta, nu are importanta Motiv: Sunt plecat la ski la Paltinis, plec la 19:00, in caz ca e trafic n-am ce face. Alte precizari: Si asa tara asta nu va ajunge departe.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.