Jump to content

ToVarasu Wolf4eveR

Member
  • Posts

    625
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by ToVarasu Wolf4eveR

  1. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume: Wolf4eveR Contract: https://imgur.com/kci56Pt
  2. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume: Wolf4eveR Contract: https://imgur.com/pucxrRL
  3. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume: Wolf4eveR Contract: https://imgur.com/5qBOl4B
  4. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume: Wolf4eveR Contract: https://imgur.com/kqeMK2k
  5. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume: Wolf4eveR Contract: https://imgur.com/27yZyh7
  6. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume: Wolf4eveR Contract: https://imgur.com/hNLmRLz
  7. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume în joc: Wolf4eveR Contractul ales: https://imgur.com/PM633KE
  8. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume în joc: Wolf4eveR Contractul ales: https://imgur.com/wqqfmKP
  9. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume în joc: Wolf4eveR Contractul ales: https://imgur.com/AaoVIJR
  10. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume în joc: Wolf4eveR Contractul ales: https://imgur.com/uPcCFfm
  11. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume în joc: Wolf4eveR Contractul ales: https://imgur.com/FFoVRQd
  12. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume în joc: Wolf4eveR Contractul ales: https://imgur.com/DroD2M6
  13. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume în joc: Wolf4eveR Contractul ales: https://imgur.com/ThUlBmA
  14. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume in joc: Wolf4eveR Contract: https://imgur.com/MvYoLCC
  15. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume in joc: Wolf4eveR Contract: https://imgur.com/pyyN3hl
  16. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume in joc: Wolf4eveR Contract: https://imgur.com/LFyZMWZ
  17. ToVarasu Wolf4eveR

    Nume in joc: Wolf4eveR Contractul ales: https://imgur.com/tUye2HS
  18. ToVarasu Wolf4eveR

    Nickname: QuavoRank: 1Reclam pe: Mayhem., .KAZE., Koleman, lamapedro111, AndreiuSLevel-ul celui reclamat(bara rpg): Deoarece: DMMartori: Nicolae Guta (fist)Dovezi: https://imgur.com/a/G8h6qiP
  19. ToVarasu Wolf4eveR

    Nick: Wolf4eveR Level: 81 Vârstă (reală): 19 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 3 ani si cateva luni RPG profil linK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Wolf4eveR Ai mai avut aceasta functie: Da Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Dupa timpul petrecut pe server, am realizat ca am adunat experienta necesara pentru a activa intr-o functie mai importanta a acestui server, si anume Mayor. Prin munca mea doresc sa adun cat mai multi jucatori dornici de distractie, pentru ca, pana la urma de asta ne jucam, pentru distractia oferita de acest joc. Consider ca pot face asta prin evenimentele si concursurile pe care vreau sa le duc la bun sfarsit. Ce intentionezi să faci pentru jucători: Programul va fi unul destul de flexibil intrucat: Intentionez sa fac in fiecare zi minim 5 evenimente de tip: LMS, LCS, SMS, Hide'n Seek si multe multe altele. Odata pe saptamana doresc sa organizez un ajutor financiar. Vreau sa particip in live-uri organizate de reporteri prin care eu sa raspund in mod oficial la intrebarile si sugestiile jucatorilor. Sa organizez concursuri cu ajutorul reporterilor, evenimentelor sau /gov-ului. Taxa sa fie mentinuta la $1. Sa organizez parade sau intalniri pentru a ne plimba si distra pe toata harta. Doresc intr-un ultim rand sa construiesc metrouri toate functionale pe toata harta, si sa asfaltez toate zonele rurale.
  20. in primul rand, nu ascult muzica romaneasca, nu delia, nu 5gang, nu sunt manelist, dupa cum spui tu, dar in timp ce tu te frustrezi ca el face nst ce muzica, ca e un cocalar si ca o face pentru bani, te rog eu, fa si tu sa vedem daca iti iese, scoate si tu o melodie care sa prinda atat de bine doar cu 2 versuri, fa si tu banii lui intai. Nu mi spune tu mie ca ai refuza sa ai milioane de dolari daca ai scrie melodii cu 2 versuri pentru ca ar asculta o nu stiu cine cu un neuron sau mai stiu eu ce ca nu o sa te creada nimeni, cocoș. Va atacati aiurea dar nu vedeti ca ei au succes si ca nu dau 2 bani pe parerile si ura voastra, asta e problema
  21. Nu trebuie sa l compari, nici nu ai cum, vremuri diferite, stil diferit, e mizerie din punctul tau de vedere ce se asculta acum pentru ca poate faci parte din grupul ala de persoane care nu intelege ca timpul trece, muzica se schimba si nu trebuie sa ramai blocat la muzica pe care o facea eminem in 2000, o poti asculta, e problema ta, dar nu mai suntem in 2000, suntem in 2018, “mizeria” de care vorbesti tu se asculta foarte mult, poate nu asculti Lil Pump sau etc pentru ca are melodii din doar 2 versuri sau nu stiu ce alte argumente aveti, dar el la 18 ani impliniti anul asta, are peste 10 milioane de dolari facuti. Gen, lumea il judeca si zice ca e un cacat, dar la varsta lui a reusit ce altii nici nu viseaza, bani, succes, ia te de el cand o sa faci si tu ce a facut el. Lil Pump e doar un exemplu, sunt mai multi.
  22. ce parere poti sa ai, eminem nu mai e relevant de 10 ani, zici ca e caine care latra de foame, nu i place muzica actuala si a zis sa mai scoata si el un album in care sa se lege aiurea de astia care au succes acum. MGK i a raspuns cu un diss forta dupa parerea mea, si aia e.
  23. maybe you should mind your own business, that s all
  24. @South Zeom hmm, esti inactiv?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.