Jump to content

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

ToVarasu Wolf4eveR

Member
 • Content Count

  604
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ToVarasu Wolf4eveR last won the day on February 25 2019

ToVarasu Wolf4eveR had the most liked content!

Community Reputation

209 Extraordinary

About ToVarasu Wolf4eveR

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Los Angeles

Previous Fields

 • Real name
  Floyd
 • RPG1 Nickname
  Wolf4eveR
 • RPG2 Nickname
  Nu

Recent Profile Visitors

2396 profile views
 1. ToVarasu Wolf4eveR

  Am luat si eu, am dat primul si n a dat teapa
 2. ToVarasu Wolf4eveR

  Nickname: QuavoRank: 1Reclam pe: Mayhem., .KAZE., Koleman, lamapedro111, AndreiuSLevel-ul celui reclamat(bara rpg): Deoarece: DMMartori: Nicolae Guta (fist)Dovezi: https://imgur.com/a/G8h6qiP
 3. ToVarasu Wolf4eveR

  Nick: Wolf4eveR Level: 81 Vârstă (reală): 19 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 3 ani si cateva luni RPG profil linK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Wolf4eveR Ai mai avut aceasta functie: Da Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Dupa timpul petrecut pe server, am realizat ca am adunat experienta necesara pentru a activa intr-o functie mai importanta a acestui server, si anume Mayor. Prin munca mea doresc sa adun cat mai multi jucatori dornici de distractie, pentru ca, pana la urma de asta ne jucam, pentru distractia oferita de acest joc. Consider ca pot face asta prin evenimentele si concursurile pe care vreau sa le duc la bun sfarsit. Ce intentionezi să faci pentru jucători: Programul va fi unul destul de flexibil intrucat: Intentionez sa fac in fiecare zi minim 5 evenimente de tip: LMS, LCS, SMS, Hide'n Seek si multe multe altele. Odata pe saptamana doresc sa organizez un ajutor financiar. Vreau sa particip in live-uri organizate de reporteri prin care eu sa raspund in mod oficial la intrebarile si sugestiile jucatorilor. Sa organizez concursuri cu ajutorul reporterilor, evenimentelor sau /gov-ului. Taxa sa fie mentinuta la $1. Sa organizez parade sau intalniri pentru a ne plimba si distra pe toata harta. Doresc intr-un ultim rand sa construiesc metrouri toate functionale pe toata harta, si sa asfaltez toate zonele rurale.
 4. Nume si rank: Wolf4eveR, Detectiv Echipa: Roads Data invorii: 07.10.2018 Motivul invorii: Pe la 17:30 am niste treaba de rezolvat. Alte precizari: -
 5. ToVarasu Wolf4eveR

  in primul rand, nu ascult muzica romaneasca, nu delia, nu 5gang, nu sunt manelist, dupa cum spui tu, dar in timp ce tu te frustrezi ca el face nst ce muzica, ca e un cocalar si ca o face pentru bani, te rog eu, fa si tu sa vedem daca iti iese, scoate si tu o melodie care sa prinda atat de bine doar cu 2 versuri, fa si tu banii lui intai. Nu mi spune tu mie ca ai refuza sa ai milioane de dolari daca ai scrie melodii cu 2 versuri pentru ca ar asculta o nu stiu cine cu un neuron sau mai stiu eu ce ca nu o sa te creada nimeni, cocoș. Va atacati aiurea dar nu vedeti ca ei au succes si ca nu dau 2 bani pe parerile si ura voastra, asta e problema
 6. ToVarasu Wolf4eveR

  Nu trebuie sa l compari, nici nu ai cum, vremuri diferite, stil diferit, e mizerie din punctul tau de vedere ce se asculta acum pentru ca poate faci parte din grupul ala de persoane care nu intelege ca timpul trece, muzica se schimba si nu trebuie sa ramai blocat la muzica pe care o facea eminem in 2000, o poti asculta, e problema ta, dar nu mai suntem in 2000, suntem in 2018, “mizeria” de care vorbesti tu se asculta foarte mult, poate nu asculti Lil Pump sau etc pentru ca are melodii din doar 2 versuri sau nu stiu ce alte argumente aveti, dar el la 18 ani impliniti anul asta, are peste 10 milioane de dolari facuti. Gen, lumea il judeca si zice ca e un cacat, dar la varsta lui a reusit ce altii nici nu viseaza, bani, succes, ia te de el cand o sa faci si tu ce a facut el. Lil Pump e doar un exemplu, sunt mai multi.
 7. ToVarasu Wolf4eveR

  ce parere poti sa ai, eminem nu mai e relevant de 10 ani, zici ca e caine care latra de foame, nu i place muzica actuala si a zis sa mai scoata si el un album in care sa se lege aiurea de astia care au succes acum. MGK i a raspuns cu un diss forta dupa parerea mea, si aia e.
 8. ToVarasu Wolf4eveR

  maybe you should mind your own business, that s all
 9. ToVarasu Wolf4eveR

  @South Zeom hmm, esti inactiv?
 10. Nume si rank: Wolf4eveR, rank 1 Echipa: Roads Data invorii: 23.09.2018 Motivul invorii: Sunt la munte. Alte precizari: Multumesc anticipat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.