Jump to content

AT Bean

Member
  • Posts

    353
  • Joined

  • Last visited

About AT Bean

  • Birthday 12/16/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    Imi place sa sa ma uit la filme, sa joc Fotbal, San Andreas Multiplayer, Fifa si Counter-Strike

Previous Fields

  • Real name
    Cristian
  • RPG Nickname
    Bean

Recent Profile Visitors

516 profile views

AT Bean's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

24

Reputation

  1. Ma scuzati, am gresit topicul, voiam sa postez RPG3..
  2. Nick: Bean Rank: 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war: war Data la care nu poti veni: 17.05.16 Lipsesc din motivul: Nu voi fi acasa la acel interval Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Bafta.
  3. Nick: Bean Rank: 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war: war Data la care nu poti veni: 17.05.16 Lipsesc din motivul: Nu voi fi acasa la acel interval Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Bafta.
  4. Nick : Bsan Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 13.05.2016 Lipsesc din motivul: Antrenament. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Succes!
  5. Nick: Bean Rank: 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni: 10/05/2016 Lipsesc din motivul: Am antrenament + ca netul se tot intrerupe. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc.
  6. Buna seara, in aceasta seara, am facut o tura pana pe Chilliad alaturi de Ragnar. Am facut si cateva fotografii dupa Chilliad aici: http://imgur.com/a/lJ2nQ Sper ca v-au placut fotografiile, multumesc frumos pentru timpul acordat, Ragnar. #RedDragonTriad4ever.
  7. Buna seara. M-am gandit sa va prezint fotogarfiile cu mine si Ragnar. facute in aceasta seara: http://imgur.com/a/lJ2nQ
  8. Buna seara, tin sa va anunt ca am primit ban pana maine (06/05/2016 10:59) si ca nici maine nu pot intra pentru ca am antrenament, ce pot sa zic, m-am uitat pe RPG si am vazut ce attack n-am prins, totusi, ma impac cu gandul ca vom domina mult timp in scurt timp.
  9. @ Asta am spus si eu dar na, probabil dau attack crezand ca luam waruri in LS cand pe noi ne bat aia din LS. @ Imi dai si mie te rog tinta pe care o ai pe Combat si acel mod in care o faci sa aiba mai multe culori? P.S: N-ar fi rau daca ai veni si tu la waruri.
  10. Salut, de astăzi voi fi noul vostru coleg, vreau sa-i dăm afară pe cei din Verdant din orașul nostru. Aduceți-Vă prietenii care ştiu cu adevărat să tragă, nu vă aduceți prieteni care nu ştiu să tragă doar ca să vorbiți pe [/f]. Sper că ați înțeles ce am zis aici, să vă intre bine la tărtăcuță. #Bean
  11. M-a invitat sa jucam barbut pe 200,000$/mana, am acceptat, mai departe puteti viziona videoclipul. https://www.youtube.com/watch?v=V3lRsPnEHoE Cui ii place, +1.
  12. Noapte bună bă prăduitoriilor, mâine luam 4/4 dacă suntem peste 35 ON!
  13. Numele / Nickname: Bean Rang / Rank: 1 Motiv / Reason: E ziua lu' tata Data warurilor / Date of the wars: 02/02/2015 Numărul total de învoiri / Total number of pass requests: 1/2 Alte precizari: Mersi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.