Jump to content

Quest Unirea Principatelor Romane. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

KAZIBO

Member
 • Content Count

  321
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

3 Followers

About KAZIBO

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 03/17/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brașov

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG1 Nickname
  KAZIBO / rpg3_.KAZIBO
 • RPG2 Nickname
  KAZIBO[]

Recent Profile Visitors

1574 profile views
 1. Ma puteți ajuta cu o mica problema ? Îmi da stopped working la gta și am încercat cam toate metodele și n-am reușit...
 2. KAZIBO

  Nick: KAZIBO. Level: 63. Vârstă (reală): 19. Sex (real): M. Vechime pe server: 4 - 5 ani. RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoarece multi m-au impins de la spate ca mi-ar sta foarte bine in aceasta functie. Ce intenționez să fac pentru jucători: In primul rand doresc aceasta functie deoarece vreau sa ajut playerii incepatori sa isi gaseasca un rost pe server , in al doilea rand vreau sa scap de aceste ,, prietenii '' sa nu se mai intre pe pile in factiuni luand contact cu stafful daca vor mai fi abateri de genul . ( Voi urmari toate intrarile in factiuni .. gen aplicatii - ore - CV) . In al treilea rand voi face zilnic evenimente, zilnic donatii pentru playeri de nivel mic. Zilnic sfaturi ( ce e bine , ce nu este bine sa faci / cum sa intri intr-o factiune .. etc )
 3. Va rog eu din respect pentru playeri , nu mai tineti aplicatiile deschise 2 minute sa aplice doar cei cu copy-paste... Multumesc.

 4. KAZIBO

  Bine fratioru meu tu cf
 5. Nick: $ignite$ Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 31 martie Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Întâmpin niste probleme cu jocul. Alte specificații: îmi pare rău.
 6. Nick: $IGNITE$ Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge:27/3/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: Nu-mi merge netu [ https://imgur.com/x8jOhgE ] Alte precizări: succes
 7. Nick: KAZIBO Rank: 2 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Activitate Data activitatii pentru care vrei să te învoiești:22.03.2020 Numar invoiri(x/y 1/2 Motivul: Sunt cu niste treaba in cursul zilei de maine. Alte precizări: Distractie placuta.
 8. KAZIBO

  filmeaza samp fra
 9. KAZIBO

  Propun sa se facă sistem pentru blackjack!
 10. Nick: KAZIBO Rank: 1 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Antrenament Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 08.03.2020 Numar invoiri(x/y): 1/2 Motivul: Lucrez mereu Duminica Alte precizări: Nu am incotro.
 11. KAZIBO

  Nick:KAZIBO Level:58 Vârstă (reală):18 Sex (real):M Vechime pe server:6 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Din pacate nu am mai avut. Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Deoarece imi doresc de cand m-am apucat de server sa fiu primar. Ce intenționez să fac pentru jucători:Vreau sa fac din jucatorii acestui joc sa se simta egali chiar daca altii au rang-uri mai mari, vreau sa ii ajut sa intre intr-o factiune oferindu-le cat mai multe informatii in ceea ce priveste intrarea intr-o factiune si parcursurile pe care trebuie sa le faca. Intentionez sa fac si cat mai multe evenimente si sa ii fac sa se simta bine .
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.