Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

KAZIBO

Member
 • Content Count

  326
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

3 Followers

About KAZIBO

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 03/17/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brașov

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG1 Nickname
  KAZIBO / rpg3_.KAZIBO
 • RPG2 Nickname
  KAZIBO[]

Recent Profile Visitors

1682 profile views
 1. In legatura cu sistemul de war mi se parea mai normal sa faceti un POLL deoarece noi ne jucam si nu trebuie sa luati decizii singuri sa vedem fiecare daca este de acord sau nu. Dar din cate am vazut ati luat decizia singuri fara sa va consultati cu noi iar acest lucru este super deranjant pentru noi. In concluzie daca mai continuati asa chiar se va duce pe rapa comunitatea. Multumesc!
 2. Nu ma mira de ce serverele b-zone scad .... pe langa membrii staff-ului (admini/ helperi) care se cred mai presus decat playerii,  au mai aparut si motive foarte proaste ale liderilor de a respinge ( ,,ai picat testele recent sau te respinge pentru -20 caractere ). Ba frate, e un joc si nu il mai tratati ca atare... In loc sa ne simtim toti bine, cum era prin 2016 ..  voi mai repede vreti sa se inchida comunitatea. Va pwp.

  1. Zeldris

   Zeldris

   da fratie aprob sa dus bizonul ami pare rau de vremurile din 2005

 3. Uitati si voi baieti ce sublider aveti https://imgur.com/a/y6uxyeS
 4. Tu nu vezi ca trage si din alt unghi? sau nu bagi de seama? uita-te si la ce am scris ,, ce te pun pe blacklist "
 5. Nick:KAZIBO Level: 65 Rank: LV INSTRUCTOR (2) Nick-ul celui reclamat:FIGHTER.NSA Bara RPG celui reclamat: Motiv: DM aiurea Dovezi:https://imgur.com/a/KIQrkrY Alte precizari: -
 6. Ma puteți ajuta cu o mica problema ? Îmi da stopped working la gta și am încercat cam toate metodele și n-am reușit...
 7. KAZIBO

  Nick: KAZIBO. Level: 63. Vârstă (reală): 19. Sex (real): M. Vechime pe server: 4 - 5 ani. RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoarece multi m-au impins de la spate ca mi-ar sta foarte bine in aceasta functie. Ce intenționez să fac pentru jucători: In primul rand doresc aceasta functie deoarece vreau sa ajut playerii incepatori sa isi gaseasca un rost pe server , in al doilea rand vreau sa scap de aceste ,, prietenii '' sa nu se mai intre pe pile in factiuni luand contact cu stafful daca vor mai fi abateri de genul . ( Voi urmari toate intrarile in factiuni .. gen aplicatii - ore - CV) . In al treilea rand voi face zilnic evenimente, zilnic donatii pentru playeri de nivel mic. Zilnic sfaturi ( ce e bine , ce nu este bine sa faci / cum sa intri intr-o factiune .. etc )
 8. Va rog eu din respect pentru playeri , nu mai tineti aplicatiile deschise 2 minute sa aplice doar cei cu copy-paste... Multumesc.

 9. KAZIBO

  Bine fratioru meu tu cf
 10. Nick: $ignite$ Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 31 martie Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Întâmpin niste probleme cu jocul. Alte specificații: îmi pare rău.
 11. Nick: $IGNITE$ Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge:27/3/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: Nu-mi merge netu [ https://imgur.com/x8jOhgE ] Alte precizări: succes
 12. Nick: KAZIBO Rank: 2 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Activitate Data activitatii pentru care vrei să te învoiești:22.03.2020 Numar invoiri(x/y 1/2 Motivul: Sunt cu niste treaba in cursul zilei de maine. Alte precizări: Distractie placuta.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.