Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

TLG KAPPA

YouTuber
 • Content count

  760
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

352 Impeccable

About TLG KAPPA

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 06/19/99

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3289 profile views
 1. Sunt eu interesat pentru un prieten, hold on, discutam in PM.
 2. Ba fratilor nu mai bagati pe oricine in gang, o sa vina intr-o saptamana maxim doua cativa oameni de ai mei, aveti rabdare.
 3. cya bro
 4. Ce butthurt sunteti voi ma baieti (si fete) . Cica pile, pai ba, sunt lideri care pierd functia in 2-3 zile si apoi e ales urmatorul candidat de pe lista cu cele mai multe voturi, exemplu fiind cazul de pe RPG3 la El Loco Cartel acum, nimeni n-a comentat, dar v-ati gasit voi ofensatilor sa mancati cacat legat de o functie la care doar iti pierzi timpul. Au fost comentarii mai sus, si aprob, si eu am fost mayor, stiu cum e. Ca mayor esti doar un simplu jucator avansat care doar organizeaza evenimente pentru jucatorii incepatori, voi o luati ca si cum daca ai fi mayor esti cel mai presus jucator de pe server. Pai ba, nu accepta adminii demisiile liderilor din start, ii mai lasa in functie sa se ocupe de factiune pana se alege urmatorul lider, si vreti sa se ocupe ei o luna intreaga cu evenimente si taxe? Nu ganditi deloc, ce pile ma, ce pile..
 5. Bai astazi la waruri ca intru si eu la primul pe HQ sa va ajut sa-l luati.
 6. Acceptata. Daca iti revine netul, intra. Respinsa. E a3-a cerere intr-o saptamana, de asemenea a5-a in 2 saptamani. Daca nu ai timp de waruri pune-ti demisia. Sau daca e intradevar adevarata faza cu "mi-e rau", dai contul la cineva sa joace. Invoirile de azi de dupa postul meu vor fi automat respinse, am acceptat deja una.
 7. hai ca i-am facut sa planga
 8. Iti dau eu cont, shefule, doar da-mi skypeu tau sau ti-l dau al meu : KeNeDDy RPG4. E in Sp contu doar sa imi dai ad pe skype.

 9. Acceptate..
 10. Ma, plm.. Nu stiu, cum crezi, dar e grav daca ti-au luat HQ-ul. Mai zic, turfurile celalalte, dar HQ-ul.. Cand aveam contul lui smoke sublider in GSB si dadusem attack pe HQ VTB, inca aveam contul meu in VTB, intrasem pe el, si am iesit singur din spawnkill. Adica, mna, GSB, 71 de turf-uri, cea mai buna mafie vazuta vreodata (pentru unii codati), nu RDT 18 turf-uri. Prima faza. Trebuie sa fii destul de insistent la spawnkill, ce-i drept e ca aveam -14, dar tot ii lasi low, tot mai omori unul, si devine din ce in ce mai usor. Dupa ce-am iesit din spawnkill-ul ala nici ca au mai ajuns la altul. https://www.rpg4.b-zone.ro/wars/view/2632 Nu ca ma dau mare aici, eu doar incerc sa va motivez prin asta. N-ai cum sa-ti iei spawnkill fiind 10 on, trebuie sa fii prea tembel. P.S: Nu are rost sa te dai batut, o sa vina si vremea ta. Doar asteapta. Daca imi faceti rost de cont, eu te ajut cu cea mai mare placere, Southern Pimps e o mafie extraordinara din orice punct de vedere, asezare, tematica, si e mare pacat ca n-a mai reusit sa faca nimic de un an pe serverul asta. Mai ales ca esti membru Royal, si pentru mine, venind vorba de mafii pe comunitatile RPG, prima prioritate e Royal.
 11. Bai dati-mi si mie un cont sa va ajut, v-au luat astia HQ-ul.. E grav rau de tot.
 12. acc
 13. Luni, 31/07/2017, ora 13:55, vreau ca toata lumea sa fie in HQ sa ne pregatim pentru urmatoarele waruri » click. 1. Toata lumea sa aiba job-ul Arms Dealer pe parcursul tuturor war-urilor! Cine este prins cu un orice alt job risca sa fie sanctionat cu Faction Warn! 2. Minimul de materiale este de 20.000! Daca nu aveti numar de materiale riscati sa fiti sanctionati! 3. Minimul de secunde pentru war-urile din LS este de 900. Cine are mai putin de atat va fi considerat absent si va fi sanctionat! 4. Acceptam o singura invoire. Aceasta se face in topicul "Invoiri", nu acceptam invoiri in privat. In cazul in care lipsiti nemotivati, veti fi sanctionati in felul urmator: Absenta 1/4 - Amenda 5.000$; Absenta 2/4 - Avertisment Verbal; Absenta 3/4 - Avertisment Verbal & Amenda 10.000$; Absenta 4/4 - Faction Warn. Neplata unei amenzi in 24 de ore duce la Faction Warn! 5. Scorurile de -5 vor fi sanctionate cu o amenda de 5.000$, cele de -10 vor fi sanctionate cu o amenda de 7.000$, iar cele mai mici de -15 inclusiv vor fi sanctionate cu Faction Warn! 6. In timpul warurilor ascultati in permanenta de rank 4+ (in special de lider sau sublideri)! In caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn!
 14. Gluma fara haz. De ce te iei de GSB cand nici voi nu aveti HQ-ul si in curand o sa ramaneti fara nici un turf.. GSB are recordul de 71 turf-uri, turf-uri pe care tu n-ai sa le atingi niciodata ca membru de mafie. E cel mai mare record de pe toata comunitatea, cea mai buna mafie vazuta vreodata, nici fumat sa fie Kelton nu-ti pune mafia aia la factiuni pasnice.