Jump to content

N E M E S Y S

Donator
 • Posts

  735
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

N E M E S Y S last won the day on December 16 2018

N E M E S Y S had the most liked content!

About N E M E S Y S

 • Birthday 10/01/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  NemeSyS

Contact Methods

 • Discord
  NemeSyS#7406
 • Instagram
  1adrianu

Recent Profile Visitors

4544 profile views

N E M E S Y S's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • 14 Consecutive Logs Rare
 • 15 Topics Rare
 • First Topic Rare
 • 50 Reactions Received Rare
 • 200 Reactions Received Rare

Recent Badges

276

Reputation

 1. N E M E S Y S

  * Nickname: Necenzuratul NemeSyS * Vârsta: 22 de ani. * Rank: Special Agent in Charge (5). * De ce dorești funcția de sublider?: Îmi doresc mult funcția aceasta deoarece cred că sunt suficient de pregătit, ador această facțiune și sunt profund atașat de această facțiune și tot ce ține de ea, ador și respect membrii agenției și această funcție pentru a contribui la buna dezvoltare a agenției. Pot ajuta liderul cu tot ceea ce are nevoie, fiind un jucător vechi și am avut o grămadă de functii, de nenumărate ori, asta mă face să prind încredere și să fac această aplicație. * De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta functie?: Am toate atuurile pentru a putea mă descurca în acestă funcție, pe scurt fără alte *laude* pe care mi le fac singur, experienta își spune cuvântul. Cel mai important e că nu mă luad cu realizările mele pe cale individuală, ci cu faptul că am reusit să cunosc oameni ajunși în funcții mari, am discutat cu ei, am făcut schimb de experiențe, mi am făcut prieteni și până la urmă asta mai contează azi. Funcțiile vin și pleacă, important e să fii om, doar așa vei simții cu adeărat valoare acestui joc. * Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu conider că funcția de sublider mă limitează la ceva, pot în continuare să ajut conducerea facțiunii și membrii. Îmi place aici și vreau să mi aduc contribuția indiferent de orice. Alte precizări: Vă multumesc tuturor, în calitate de membru, coleg al acestei facțiuni, țin să vă spun că vă respect pe toți de la rank 1 până la rank 7, baftă multă.
 2. N E M E S Y S

  Display Name: NemeSyS Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Ragnar Lodbrok sau BishopHeahmond Text(opțional): NemeSyS și pe acolo pe undeva ca un subtext #OldNab, îmi palce ideea ca una să conțină tag-ul ăla si alta nu . Dimensiuni (opțional): Cele standard. Alte precizări (opțional): Baftă, am să apreciez munca așa cum pot si eu (+1).
 3. N E M E S Y S

  Nickname: NemeSyS.5BERiTALPA Rank:3 Nu pot să vin la (ședință/activitate):Activitate. Data organizării:20.03.2022. Motiv: Am fost prins într un serviciu din cauza unui coleg bonlav, cu alte cuvinte sunt în serviciu la unitatea de unde apartin 24h si nu pot onora cu prezenta. Alte precizări: Știu ce muncă depuneți pentru organizarea acestor activități, din nefericire nu pot să intru, v-am spus de ce, avead de gând să imi pun demisia, căci este destul de dificil, nu mai am 15-16 ani, acum am alte responsabilitati + că lucrez ca să am ceva în buzunar. Cât despre activitatea mea ca membru, o să mă strădui să fiu un membru decent.
 4. N E M E S Y S

  Bun, GGG
 5. N E M E S Y S

  * Nickname: *Nebun din fire (CBN)* NemeSyS * Vârsta: 22 de ani. * Rank: Special Agent in Charge (5). * De ce dorești funcția de sublider?: Îmi doresc mult funcția aceasta deoarece cred că sunt suficient de pregătit, ador această facțiune și sunt profund atașat de această facțiune și tot ce ține de ea, ador și respect membrii agenției și această funcție pentru a contribui la buna dezvoltare a agenției. Pot ajuta liderul cu tot ceea ce are nevoie, fiind un jucător vechi și am avut o grămadă de functii, de nenumărate ori, asta mă face să prind încredere și să fac această aplicație. * De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta functie?: Am toate atuurile pentru a putea mă descurca în acestă funcție, pe scurt fără alte *laude* pe care mi le fac singur, experienta își spune cuvântul. Cel mai important e că nu mă luad cu realizările mele pe cale individuală, ci cu faptul că am reusit să cunosc oameni ajunși în funcții mari, am discutat cu ei, am făcut schimb de experiențe, mi am făcut prieteni și până la urmă asta mai contează azi. Funcțiile vin și pleacă, important e să fii om, doar așa vei simții cu adeărat valoare acestui joc. * Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu conider că funcția de sublider mă limitează la ceva, pot în continuare să ajut conducerea facțiunii și membrii. Îmi place aici și vreau să mi aduc contribuția indiferent de orice. Alte precizări: Vă multumesc tuturor, în calitate de membru, coleg al acestei facțiuni, țin să vă spun că vă respect pe toți de la rank 1 până la rank 7, baftă multă.
 6. N E M E S Y S

  Display Name: NemeSyS Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Cu faimosul actor Tom Cruise Text(opțional): NemeSyS și pe acolo pe undeva ca un subtext #OldNab, îmi palce ideea ca una să conțină tag-ul ăla si alta nu . Dimensiuni (opțional): Cele standard. Alte precizări (opțional): Baftă, am să apreciez munca așa cum pot si eu (+1).
 7. N E M E S Y S

  Nu știu dacă ar ajunge tho, vedem.
 8. N E M E S Y S

  N am bani, de unde pe praful ăsta ??
 9. N E M E S Y S

  daa
 10. Vă salut colegi, Sunt membru nou sper să mă acomodez repede în taxi și sper să ne înțelegem.
 11. N E M E S Y S

  NNNNAAAAUD:?
 12. bună siua avetzi pulpe?

  1. Clauddia

   Clauddia

   Buna siua, 7 lei kg, bune, naturale :)) 

  2. N E M E S Y S
 13. Buna siua 

  1. DareDeviI

   DareDeviI

   Vă salut, stimabile.

   Cu ce ocazie pe la noi?

  2. N E M E S Y S

   N E M E S Y S

   nu stiu eu, nu sunt de aici

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.