Jump to content

eduzzmod

Member
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Edi.
  • RPG Nickname
    Eduzz

eduzzmod's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

1

Reputation

  1. Nick:AlexGOW Rank:2 Data warurilor la care nu poți ajunge:07.14.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:2 Motivul învoirii:Ca la si invoirea anterioara, plec la scoala,trebuie sa completez fise pentru inscriere la liceu. Alte precizări:merci
  2. Nick:AlexGOW Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge:11.07.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii:Sunt in clasa a8a si trebuie sa plec la scoala sa ma inscriu la liceu. Alte precizări:pwp
  3. Nick:AlexGOW Rank:1 Data ședinței la care nu poți ajunge: 7 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii: Sunt plecat. Alte precizări:merci
  4. Nick:_eduzZ_ Rank:2 Data warurilor la care nu poți ajunge:29.02.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii:Nu pot sa mai stau. Alte precizări:Ultimele 2 waruri sunt cele care nu pot ajunge la ele.
  5. Nick:_eduzZ_ Rank:2 Data warurilor la care nu poți ajunge:23.02.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii:Am fost invitat la un majorat si nu pot sa intru. Alte precizări:"Mer-si"
  6. Nume:Kenzolino Rang:2 Vreau in echipa:SWAT Motivul:Consider ca la rang 2 oricine merita SWAT , deoarece sunt destui ROADS la rang 1 si plus nu prea am timp sa fac raportul la ROADS deoarece sunt prea ocupat cu scoala. Alte precizari:Multumesc Andrei, te pwp.
  7. Nume:Kenzolino Rang:2 Vreau in echipa:SWAT Motivul:Consider ca la rang 2 oricine merita SWAT , deoarece sunt destui ROADS la rang 1 si plus nu prea am timp sa fac raportul la ROADS deoarece sunt prea ocupat cu scoala. Alte precizari:Multumesc Andrei, te pwp.
  8. Nume:Eduzz - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit:Un interviu mai lung despre viata reala si virtuala - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Desigur. - Alte precizări:Multumesc.
  9. - Nume:Eduzz[MOD] - RPG Bar: Check RPG, va rog frumos, am o problema. - Tipul de interviu dorit:Un interviu mai lung din viata virtuala si viata reala. - Numele celorlalți participanți (dacă există) - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Desigur. - Alte precizări:Va multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.