Jump to content

IP-urile serverelor RPG au fost modificate. Mai multe detalii aici.

BUG Fix ore jucate pe toate RPG-urile. Avem nevoie de feedback aici.

TL NoTe

RPG Helper
 • Content count

  1150
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

354 Impeccable

About TL NoTe

 • Rank
  ● Supreme Legend ●

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  note_stefan

Previous Fields

 • Real name
  Stefan
 • RPG1 Nickname
  NoTe.

Recent Profile Visitors

1660 profile views
 1. @eDy Legend Dacă continuii să faci post-uri aiurea, o să fii sancţionat atât pe forum cât şi în joc. Un post trebuie să conţină minim 3 cuvinte, nu postaţi aiurea!
 2. @Vlad SMT Ai fost respins. Nu faci parte din Los Santos Police Department.
 3. @Deea ShakiraÎn mare parte s-a discutat despre raport şi perioada de raport opţional, acest lucru îl găseşti şi la Anunţuri Importante, s-a mai discutat despre regulile adăugate recent pe care, la fel, le găseşti la Anunţuri Importante. În rest, s-au mai răspuns la câteva întrebări. Sper să nu fi omis un subiect important, dar în general pe aceste lucruri s-a bazat în detaliu această şedinţă.
 4. - Numele ofiţerului: [TL]NoTe. - Rank-ul ofiţerului: Assistant Chief (6) - Data şi ora şedinţei & antrenamentului: 11.03.2018 | 20:00 - 21:00 - Membrii prezenţi: [TL]D@NY3L, [TL]Cosmin[LEGEND]., [TL]DarkJedy, [TL]ClauDiu.[Legend], [AIM]Sidorov, [TL]GabyZEW, [uN]Costinn[], ADiOWN[VODA], [TL]qAlexandru_, Zelch, Zack, r3n[DeV], [uS]JomeS, GaBBlue, Shark.[DeV], [TL]DeNisa.., [TL]DedWen, Aqqua[S4F], [AIM]PiO, Mr.Rolex[LOFT], [AIM]LaaBiDi, Sanderson[AmPile][ToV], Ev0lutY0n[ToV], MaNu47, [TL]xFlorin., [uN]qOliver, [LF]Razvan_knk., [TL]TradeX, CaTa.[ToV], [TL]Marius16, [TL]Rekcan, [TL]AleXe22, [TL]BogdanJr11, [uS]VLT., [uS]Wallabee, [TL]RoByTuu[Legend], [TL]Gab[R]ieLL., [TL]..eDy..[Legend], [uS]Robinson., [TL]NoTe., [TL]TheTom., [TL]GigGs11[Legend]. - Membrii învoiţi: [Deea]Shakira[MS13] (Învoită, probleme grave), [TL]Cozminel.DauPtNoTe (Învoit, probleme). - Membrii absenţi: [TL]GabyZEW, R3muss, [BRO]gabiionita, [TL]Fox., [uN]Dennis.[23]. - Membrii promovaţi: [uS]JomeS (3), Shark.[DeV] (3). - Membrii retrogradaţi: - - Alte precizări: Cei absenți vor fi sancționați cu Faction Warn.
 5. RO Datorită problemelor multiple de pe serverele RPG, rapoartele de activitate vor fi opţionale pe o perioadă nedeterminată. Echipa B-Zone îşi cere scuze pentru neplăcerile produse, şi vă cere în schimb puţină răbdare până la rezolvarea acestora. EN Due to multiple issues on RPG servers, activity reports will be optional for a undetermined period. The B-Zone team apologizes for the problems he has created, and asks for a little patience until they are resolved.
 6. - Nick: [TL]NoTe. - Rank: Assistant Chief (6) - Am dat test cu: Danya_NST - Data: 11.03.2018 - Rezultat proba teoretica: 3/3 - Rezoltat proba practica: - - Rezultat total (Admis/Respins): Respins. - Alte menţiuni: Mult succes pe data viitoare!
 7. RO Ofiţeri, pe data de 11.03.2018, ora 20:00, vă rog să vă prezentaţi în uniformă în HQ-ul facţiunii, în camera de şedinţă. Şedinţa este obligatorie, se vor discuta lucruri foarte importante, aşadar topicul de învoiri va fi închis şi nu se vor accepta învoiri. EN Officers, on 11/03/2018, at 20:00, please present yourself in uniform in the HQ faction, in the meeting room. The meeting is obligatory, very important things will be discussed, so the topic of the pass requests is closed and no request is accepted.
 8. Dispozitivele de realitate virtuală HTC Vive şi Oculus Rift au ajuns pe piaţă cam în aceeaşi perioadă şi au încercat să atragă acelaşi public: gamerii interesaţi de cele mai noi tendinţe în tehnologie. În timp ce niciunul dintre cele două dispozitive nu s-a vândut precum aşteptărilor, după aproape doi ani pe piaţă, unul dintre acestea pare să iasă „învingător” pe teritoriul celuilalt. Oculus Rift este acum cel mai popular headset de realitate virtuală printre utilizatorii de pe Steam. Oculus Rift vine la pachet cu platforma proprietară Oculus Home, unde jocurile dedicate headset-ului sunt lansate exclusiv. Desigur, utilizatorii de Oculus pot juca şi jocuri de pe Steam folosind headset-ul, multi producători oferind inclusiv compatibilitate în jocurile dedicate HTC Vive şi pentru soluţia de la Facebook. Având în vedere însă că HTC Vive este dispozitivul preferat de Valve, compatibil 100% cu platforma Steam VR, este ciudat să vedem Oculus Rift pe primul loc în topul dispozitivelor VR de pe Steam. Motivele pentru care Oculus a prins acest avans sunt multiple. În primul rând, pachetul Rift + accesorii este mai ieftin cu 200 de dolari/euro decât soluţia de la HTC, iar în consecinţă, performanţa dispozitivului este mai slabă. Cu toate acestea, există mai mult interes din partea Oculus VR să realizeze parteneriate cu dezvoltatori de jocuri, care să producă conţinut exclusiv pentru Rift, astfel adăugând valoare în plus pentru utilizator. Nu în ultimul rând, HTC a anunţat deja o versiune „Pro” a lui Vive, mulţi dintre cei care erau interesaţi de a cumpăra un headset din această gamă aşteptând probabil lansarea noii generaţii şi inevitabila ieftinire a celei vechi. Până în prezent, HTC Vive conducea detaşat topul sistemelor VR de pe Steam. În luna februarie însă, Oculus Rift a ajuns la o cotă de piaţă de 47,31% dintre cei care au participat la sondaj, fiind urmat de Vive cu 45,38%. Pe Locul trei sunt toate dispozitivele Windows Mixed Reality cu 5,36% şi pe ultimul loc modelul Oculus Rift DK2, o versiune beta, lansată cu doi ani înainte ca modelul final să ajungă pe piaţă. Este important de menţionat că nu toţi utilizatorii de pe Steam participă la sondajul privind configuraţiile hardware. Sursa
 9. Microsoft va urma exemplu dat deja de Google şi Facebook, lansând o versiune alternativă a clientului Skpe, optimizat pentru a reduce cerinţele de memorie pe dispozitivele cu sistem Android 4.0.3 şi 5.1. Departe de a fi o soluţie de compromis, versiunea alternativă a clientului Skype promite să îmbunătăţească stabilitatea conexiunii şi calitatea imaginii. În timp ce Google ia în vizor în special platforma Android Go, Microsoft merge un pas mai departe ajutând şi dispozitivele de generaţie mai veche, care au încetat de ani buni să mai primească suport din partea dezvoltatorilor de aplicaţii Android. Microsoft pune schimbarea de atitudine în seama realităţii de pe teren, mulţi dintre utilizatorii de Android aflaţi în ţări cu economii în curs de dezvoltare neavând resursele financiare necesare pentru a-şi înlocui dispozitivele decât o dată la câţiva ani. De altfel, potrivit statisticilor furnizate de Google în luna februarie 2018, 42% dintre dispozitivele care accesează magazinul Google Play rulează versiuni de Android 4 şi Android 5. Actualizarea va fi disponibilă la nivel global în cursul „săptămânilor” următoare. Sursa
 10. Apple a confirmat în luna decembrie că aplică anumite „optimizări” telefoanelor iPhone echipate cu acumulatori ajunşi aproape de finalul duratei de viaţă, care însă reduc simţitor performanţele dispozitivelor. Explicaţia oficială este că un acumulator „îmbătrânit” ar putea să nu ţină pasul cu necesarul de energie al dispozitivului, cauzând oprirea spontană a telefoanelor iPhone în momentele când acestea sunt solicitate mai intens. Soluţia găsită este limitarea artificială a consumului de energie şi implicit a performanţelor oferite. Deloc surprinzător, vestea că Apple reduce în mod intenţionat performanţele dispozitivelor de generaţie mai veche a stârnit controverse, punând la îndoială bunele intenţii ale companiei. Soluţia oferită de Apple a fost un cost mai redus pentru înlocuirea la cerere a acumulatorilor şi promisiunea adăugării unei setări pentru dezactivarea „optimizărilor” buclucaşe, într-o versiune viitoare iOS. Cert este că scăderea de performanţă în cazul dispozitivelor afectate este sesizabilă în utilizarea de zi cu zi, fapt confirmat şi prin repetarea testelor de performanţă după înlocuirea acumulatorului. Practic, de la un scor de 2485 puncte în testul Geekbench multi-core se ajunge la 4412 puncte, reflectând un nivel de performanţă aproape dublu. Sursa
 11. @TOV Sanderson Ai fost acceptat. Ai 48 de ore la dispoziţie, timp în care trebuie să contactezi un rank 5+ pentru a susţine testul în echipa SWAT. @MaNu47Official Ai fost acceptat. Ai 48 de ore la dispoziţie, timp în care trebuie să contactezi un rank 5+ pentru a susţine testul în echipa SWAT. @Oliver1 Ai fost acceptat. Ai 48 de ore la dispoziţie, timp în care trebuie să contactezi un rank 5+ pentru a susţine testul în echipa SWAT.
 12. @Florin FARAON Cerere respinsă. Cererile de învoire se fac înaintea termenului, dacă susţii că ai avut probleme trebuia să faci un PM la lider / sublider, această cerere nu te ajută cu nimic.
 13. Salutare. Vreau să vă urez baftă celor din clasa a VIII-a, cu simulările, să fie peste 10!
 14. @Denis28Ai fost acceptat. Ai 48 de ore la dispoziţie, timp în care trebuie să contactezi un rank 5+ pentru a susţine testul în echipa SWAT.
 15. RO Datorită problemelor multiple de pe serverele RPG, rapoartele de activitate din săptămâna 26.02.2018 - 04.03.2018 vor fi opţionale. Echipa B-Zone îşi cere scuze pentru neplăcerile produse, şi vă cere în schimb puţină răbdare până la rezolvarea acestora. EN Due to multiple issues on RPG servers, activity reports from week 26.02.2018 - 04.03.2018 will be optional. The B-Zone team apologizes for the problems he has created, and asks for a little patience until they are resolved.
×