Jump to content

Nathen

VIP
  • Posts

    1400
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by Nathen

  1. Nathen

    Topic inactiv. TOPIC CLOSED!
  2. Nathen

    Salut, Îți recomand să descarci versiunea GTA San Andreas HOODLUM. Este foarte stabilă şi bună. Iar o sursă sigură de unde poți descărca fãră probleme este filelist.io. Link download: https://filelist.io/details.php?id=18738 O zi bună!
  3. Nathen

    Salut, Bine ai venit!
  4. Trebuia să pui anunțul pe 1 Aprilie. Sanki 🤪
  5. Nathen

    Topic inactiv. TOPIC CLOSED!
  6. Nathen

    Hi, Try starting Sa:MP with "Run as administrator" There are 2 locations where the screenshots are saved: Your Documents < Grand Theft Auto San Andrea's User Files < SA:MP < Screen Shots [Where your GTA is located] < Data < SA:MP < Screen Shots.
  7. 14 februarie a fost anulat. 

  8. Nathen

    Topic inactiv. TOPIC CLOSED!
  9. Nathen

    Vă felicit pentru munca depusă pentru a face acest eveniment o experiență memorabilă și un mod minunat de a sărbători istoria și cultura noastră.
  10. Nathen

    Salut, "Jucătorii care și-au pierdut accesul la cont din diferite motive pot face o cerere de recuperare cont intrând pe pagina de login și apăsând pe butonul "Lost your account?". Link Wiki: https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Website:Account_Recovery Link Account recovery: https://www.rpg2.b-zone.ro/account/recoverAccount Succes!
  11. Nathen

    TOPIC CLOSED!
  12. Nathen

    Ai rezolvat problema?
  13. Nathen

    //
  14. Stau ce stau, mai iau o pauză 🤦‍♂️

  15. Nathen

    Singura solutie este sa rulezi jocul pe Windows 7 sau 8. Alta solutie nu exista.
  16. Nume Real: Emilian Numele din joc (link website): http://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nathen Vârstă: 28 de ani O scurtă descriere a ta: Sunt o persoana ambitioasa, creativa si curioasa. Sunt in mod constant in cautare de noi modalitati de a-mi imbunatati abilitatile si de a-mi descoperi potentialul. Imi place sa invat lucruri noi si sa le pun in practica. The end! Link-ul cu poza:
  17. Nathen

    Salut, Din pacate, nu exista o solutie exacta pentru aceasta problema. Unele lucruri pe care le poti incerca ar fi sa actualizati driverele placii video (daca nu le ai deja actualizate) si sa incerci sa rulezi jocul ca Administrator. P.S: Jocul ruleaza cel mai bine pe Windows 7 sau 8. O zi buna!
  18. Nathen

    Topic inactiv. TOPIC CLOSED!
  19. Nathen

    Salut, Ai reuşit să rezolvi problema?
  20. Crăciun fericit tuturor!

  21. Nathen

    Mă bucur că ai rezolvat. TOPIC CLOSED!
  22. Nathen

    Salut, Ce eroare primeşti?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.