Jump to content

Ediția IV din Miss & Mister B-Zone a început. Înscrieri aici
Summer Wars. Detalii aici

Claude

Donator
 • Content Count

  1972
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

626 Fantastic

5 Followers

About Claude

 • Rank
  Very Important Person
 • Birthday January 27

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Hobbies
  Too many.

Previous Fields

 • Real name
  Calin
 • RPG1 Nickname
  4WD
 • RPG4 Nickname
  4WD
 • MIX Nickname
  4WD

Recent Profile Visitors

10723 profile views
 1. Claude

 2. Claude

  Misto. Nu te felicit pentru "programare", ci pentru creativitate.
 3. Claude

  Banuiesc ca putem inchide topicul.
 4. Claude

  E frumos ca dai bani incepatorilor de pe RPG 1, dar nu inteleg de ce postezi acest video pe RPG 4, sa se oftice ai nostri ca ei nu primesc?
 5. Claude

  @Allice eu-s curios, cum adica tu si Bobo sunteti intr-o relatie foarte deschisa? Sa mi se scuze incultura dar la mine in dictionar relatia deschisa se traduce prin....a avea dreptul de a umbla din cuib in cuib, exista asa ceva intre voi doi?
 6. La multi ani.

 7. welcome back, nab!

  1. Show previous comments  3 more
  2. Claude

   Claude

   @Maximilliano am avut si helper, si admin, ca sa nu mai mentionez ca ma jucam jocul asta pe vremea cand tu nu aveai PC.

  3. Marian Toni

   Marian Toni

   :)))))))Am PC din 2006 :))) .Si daca ai fost helper/admin dece nu apari pe /retired?Adica cum vine asta ?Lasi adminul pe un cont si iti da admin pe alt cont?Si mai apari si pe video la bobo  la donatii.

  4. Claude
 8. Ce faci omule? Cum mai ești?

  1. Claude

   Claude

   Uite bine, tu?

  2. LEET

   LEET

   Da uite, numai bine.

 9. Claude

  Eu n-am vazut videourile sau cum? Bai cretinule! Nu exista motiv sa bati un copil semi-retardat, intelegi?! Nu exista! Poate sa te injure de mama, tata, frate, sora, bunici! Nu-l bati si te lauzi ca l-ai batut, cretinule!
 10. Claude

  Bai cretinule, sa bati un copil semi-handicapat ti se pare un lucru de laudat? Cretinule! In mortii ma-tii de bou! Bati un copil, faci video si TE LAUZI AICI?!
 11. Claude

  hai ca ai fost amuzant cu astia 2 lei
 12. Claude

  Din punctul meu de vedere codurile omoara jocul. N-am interpretat nimic, doar am schimbat contextul intr-unul pe care tu nu-l placi. Ceea ce este foarte corect. Repet, codurile OMOARA jocul.
 13. Claude

  Exista si cerere de droguri, si cerere de crime. Daca cineva plateste sa o omoare pe maica-ta, o sa-l respecti pe acel om care o omoara pentru ca....il respecti pentru ce face ca asasin. Nu inseamna ca trebuie sa-i dai bani, dar la politie n-o sa te duci. E ok.
 14. Claude

  Sunt ceva mai mare decat tine. Dar revenind la subiect, fa-i o icoana acestui geniu neinteles. Nu e o problema ca n-ai "donat", pana la urma nu toata lumea isi permite si nu poti lua de la gura omului. Da' stii, e o vorba destul de celebra "put your money where your mouth is", daca pasarica-pisicuta-whatever e asa geniu, baga-i 2 lei la portofel! Sa pui greutate acelor vorbe mari! Pasarica-Pisicuta, uite ce PR iti fac. 10% vreau.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.