Jump to content

Fuziunea va avea loc pe data de 19 August. Detalii aici

Lordd

Member
 • Content Count

  1124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

198 Extraordinary

About Lordd

 • Rank
  ♛ Veni Vidi Vici ♛

Previous Fields

 • Real name
  Razvan
 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  Lordd
 • RPG3 Nickname
  -
 • RPG4 Nickname
  -
 • MIX Nickname
  Robin_Baumjohann

Recent Profile Visitors

1989 profile views
 1. » Nick: Lordd » Rank: 5 » Data: 14.08.2019» Motivul invoirii: Sunt plecat din pacate. Daca se voteaza ceva, votez pentru un lider.
 2. Lordd

  Serverul de GTA V are un discord propriu unde se anunță progresul. Kelton se ocupă de SA MP nu de GTA V. Jocul moare ca e vechi, nu din cauza update urilor.
 3. Lordd

  Cauta pe google, si eu am avut problema si am gasit pe google.
 4. Lordd

  Nimic.
 5. » Nick: Lordd» Rank: 5» Data: 13.07.2019» Motivul invoirii: Sunt plecat la Arad.
 6. Lordd

  Desi cei de pe RPG3-RPG4 merg pe varianta cu 2 liderii, mi se pare groaznica. O sa apara instant certuri si o mai proasta gestionare a activitatilor. O sa fie aplicatii si o sa certe ca unu vrea pe unu si altu pe celelalt. La waruri, la coordonare ultimul cuvant ar trebui sa il aiba liderul, apai ce faci cand un lider iti zice ceva si celelalt altceva?
 7. ma cf

  1. Lordd

   Lordd

   ma bn

  2. Sarmaluta

   Sarmaluta

   Se lauda si el ca are lider.

 8. LMA sefu

  1. zL VodKa

   zL VodKa

   Multumesc!

 9. Lordd

  Pui inactivitate 2 săptămâni din alea 3 de practică. În ultima saptamana, cine mai merge...
 10. Lordd

  Daca sar codatii la jugulara schimbam VW-ul.
 11. Ce amintiri avem cu tine CREEDO.

 12. Lordd

  Nick: Lordd RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Multumesc!
 13. » Nick: Lordd» Rank: 4» Data: 31.05.2019 20:00» Motivul invoirii: Probabil sa fiu plecat la ora aia, insa daca o sa fiu ON, o sa trebuiasca sa ma ocup de cheaterii.
 14. Lordd

  Modificarea este temporara ca sa se verifice daca acest lucru cauzeaza lag. Ce e mai important, sa faci rost de TEC pe turf sau sa n-ai lag? Si eu sunt de parere ca XP-ul se face relativ greu, dar totusi, nu cred ca e vorba de plictiseala. Pentru a face XP la clan nu s-a adaugat nicio activitate noua, faci XP din activitatile obisnuite pe care jucatorii oricum le realizau. E normal la /maraton sa trebuiasca sa muncesti, pana la urma primesti ceva in schimb, nu? Tehnic, daca gandim asa, orice bagat pe SA-MP impinge un jucator sa joace, asta si dorim, nu? Sa ai ce face si sa ai cu cine juca. Daca consideri ca e asa greu la /maraton, poti sa nu-l realizezi. Nu este obligatoriu.
 15. Lordd

  Diferenta dintre sistemul de war de la B-Zone si cel de pe rivala, este ca ei au sistem de /attack din joc, nu e attack programat dinainte. Consider ca este mult mai bine cum este acum cu attack de pe website, insa pe "rivale" sunt mai putine waruri, numarul ridicat de waruri de pe b-zone s-ar putea totusi sa afecteze.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.