Jump to content

eB DaNiElSaN

VIP
 • Content Count

  1644
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

208 Extraordinary

About eB DaNiElSaN

 • Rank
  Yessirskiii
 • Birthday 02/07/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/DaNiElSaN..
 • Skype
  -
 • Steam ID
  -
 • Discord
  DaNiElSaN.. HAWAIIANU'#6411

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suceava
 • Hobbies
  Fotbal, ciclism.

Previous Fields

 • Real name
  Daniel
 • RPG2 Nickname
  DaNiElSaN..

Recent Profile Visitors

3920 profile views
 1. eB DaNiElSaN

  @Flavius.TALENT, evidenţa emisiunii tale a fost verificata. Primeşti 3 puncte pentru emisiunea acordata. @TLC Vesca, evidenţe neverificate. @TLG Flavia, evidenţele emisiunilor tale au fost verificate. Primeşti 5 puncte pentru emisiunile acordate. @TLC Roho, evidenţa emisiunii tale a fost verificata. Primeşti 4 puncte pentru emisiunea acordata.
 2. eB DaNiElSaN

  @Rawl., misiunea a fost efectuata corect, primesti $100.000.
 3. eB DaNiElSaN

  @Rawl., sugestie respinsa. Este adevarat, ar fi mai realistic, dar nu cred ca se va chinui conducerea serverului pentru asa ceva pentru ca nu aduce niciun plus. Totusi, vom incerca, dar te asigur ca e in zadar. @Flavius.TALENT, suntem si din acest punct de vedere peste ei, te asigur. Cand e [/live] nici cei de rang 1-2 nu pot da pachete, asa ca nu vad vreo diferenta intre cei de rang 1-2 si restul, ba chiar avem asteptari mai mari de la cei cu rang mai mare, imaginandu-ne ca sunt in stare sa-si faca si raportul si pachetul. Sugestie respinsa. Am discutat cu liderul despre a doua ta propunere, iar acesta mi-a comunicat ca testul ramane asa deocamdata. Propunerea nu este respinsa, va fi adaugata cand considera liderul ca e neaparata nevoie si de un test practic. NU ACELA ESTE MODELUL DE POSTARE, POSTATI CORECT DUPA MODEL, FARA ULTIMUL CAMP... Nick: Factiune: Propunere / sugestie: De ce?:
 4. eB DaNiElSaN

  Acel jucator nu va fi adaugat pe Blacklist, dovezile sunt insuficiente. Acel jucator nu va fi adaugat pe Blacklist, nu detine nivelul minim necesar. Acel jucator nu va fi adaugat pe Blacklist, sunt prea multe secunde intre SMS-uri pentru a fi considerat spam. Acel jucator a fost adaugat pe Blacklist cu 2 Avertismente, motiv: Spam la AG. Acel jucator a fost adaugat pe Blacklist cu 1 Avertisment, motiv: Spam la AG. Acel jucator a fost adaugat pe Blacklist cu 1 Avertisment, motiv: Jignire reporter. Acel jucator a fost adaugat pe Blacklist cu 1 Avertisment, motiv: DM. Acel jucator nu va fi adaugat pe Blacklist, ai gresit dovezile. Acel jucator a fost adaugat pe Blacklist cu 1 Avertisment, motiv: DM.
 5. eB DaNiElSaN

  @h a v a n a, cererea ta de simulare este acceptată. O vei putea susţine cu unul dintre următorii: .Mihnea, DaNiElSaN.., Quentin. în maximum 72h. Succes, reportere!
 6. eB DaNiElSaN

  Nick: DaNiElSaN.. Membru amendat: Flavius.TALENT Amenda: 4. Caps Lock pe chatul factiunii ([/f]) - $25.000 Alte precizari: -
 7. eB DaNiElSaN

  @Flavius.TALENT, evidenţa emisiunii tale a fost verificata. Primeşti 2 puncte pentru emisiunea acordata. @TLC Vesca, evidenţa emisiunii tale a fost verificata. Primeşti 1 punct pentru emisiunea acordata.
 8. eB DaNiElSaN

  @TLC Vesca, evidenţa emisiunii tale a fost verificata. Primeşti 3 puncte pentru emisiunea acordata. @Flavius.TALENT, evidenţa emisiunii tale a fost verificata. Primeşti 3 puncte pentru emisiunea acordata. @Flaviaa, evidenţa emisiunii tale a fost verificata. Primeşti 1 punct pentru emisiunea acordata. Evidenţa săptămânii 23.03.2020 - 29.03.2020 este următoarea: (@Flavius.TALENT) Flavius.TALENT - 25 puncte, foarte activ, din nou, un numar impresionant de puncte. Primesti raport optional, tine-o tot asa! (@TLC Roho) Roho.TALENT - 17 puncte, nimic de reprosat. Tine-o tot asa. (@TLC Vesca) Vesca.TALENT - 16 puncte, nimic de reprosat. Tine-o tot asa. (@TLG Flavia) Flavia - 6 puncte, nimic de reprosat. (@Skylink19) DariusUEFA - 2 puncte, 1/2 AV. (@Rami) Rami - 1 punct, 2/2 AV. (@Niggachu) .Niggachu - 0 puncte, 1/2 AV. Daca aveti nelamuriri imi puteti trimite un PM si va voi raspunde cu drag in cel mai scurt timp posibil!
 9. eB DaNiElSaN

  @eB R V D, misiunea a fost efectuata corect, primesti raport optional.
 10. eB DaNiElSaN

  Acel jucator a fost adaugat pe Blacklist cu 1 Avertisment, motiv: SMS mai multor reporteri la AG. Acel jucator a fost adaugat pe Blacklist cu 1 Avertisment, motiv: Spam la AG. Acel jucator a fost adaugat pe Blacklist cu 1 Avertisment, motiv: SMS mai multor reporteri la AG. Acel jucator a fost adaugat pe Blacklist cu 1 Avertisment, motiv: DM. Acel jucator a fost adaugat pe Blacklist cu 1 Avertisment, motiv: SMS mai multor reporteri la AG.
 11. eB DaNiElSaN

  @eB R V D, misiunea este efectuata incorect, trebuie participi la toate cele 3 tipuri de evenimente.
 12. eB DaNiElSaN

  Aloha, reporteri! Reporterul cu cele mai multe puncte la raport in saptamana 23.03.2020 - 29.03.2020 este Rawl., avand un total de 678 puncte! Felicitari, primesti $150.000 si titlul de "reporterul saptamanii". Mult succes in noua saptamana!
 13. eB DaNiElSaN

  Aloha, reporteri! Misiunea din aceasta saptamana este aceasta: "Catalin, tu esti?" Pentru a indeplini aceasta misiune trebuie sa duceti la bun sfarsit urmatoarele taskuri: - participa la un eveniment de tip LMS, LCS si Simon Says (evenimentele organizate de membrii NR nu se iau in calcul); - fa o cursa la jobul de gunoier (doar jumatate de cursa efectuata nu se ia in calcul); - da [/pay] cu suma de $5.000 unui membru Verdant Family (daca membrul este AFK nu se ia in calcul); - foloseste [/bail] pentru a iesi din inchisoare; ATENTIE! Din dovezile voastre trebuie sa se inteleaga clar ca ati facut taskurile corect si ca le-ati dus pana la bun sfarsit. Premii: Locul 1: Raport optional Locul 2: $100.000 Locul 3: $50.000 Alte precizari: Dovezile se vor incarca pe http://imgur.com/. Model de postare: ~ Nickname: ~ Rank: ~ Dovada: ~ Alte precizari: Primii trei care posteaza misiunea efectuata corect vor primi premiile de mai sus. Mult succes, reporterilor!
 14. Nick: Niggachu Numarul interviului: 6429 Poza [/livemembers]*: imgur.com/a/68NLIu4 Poze din timpul interviului (4-5): imgur.com/a/68NLIu4 Alte precizari: Baobabul este un copac din genul „Adansonia”, familia „Bombacaceae”, ale cărui ramuri sunt asemănătoare rădăcinilor, de unde și numele de „copac cu capul in jos”. El se mai numește „copacul butoi”. Are un trunchi exagerat de gros, până la 9 m diametru
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.