Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Mc Kellen

Donator
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Mc Kellen

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 06/28/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cisnădie.
 • Hobbies
  Sporturi extreme, datul cu sania pe asfalt

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG2 Nickname
  Mc.Donalds.

Recent Profile Visitors

361 profile views
 1. Mc Kellen

  Ce fata are, ii cam tras la fata
 2. Mama, tu chiar nu ai stare cu raportul ala, eeh, unii mai si muncim cate putin asa Neata buna Tow truck-urilor
 3. Mc Kellen

  Baa moshule, nu stiam ca si tu mai esti pe aici pe samp :)))))
 4. Na bravo, inactivatiilor, in loc sa veniti sa tractat de zapada cu sania..
 5. Toată lumea doarme iarasi ? asa lenesi ati devenit ? :)))
 6. Da, Multumesc, mai asteptam si pe alti
 7. Nume (real):Andrei Varsta: 23 Nume in joc si rank in factiune: Mc.Donalds. - Manager [ Rank 5] Cate ore poti juca pe zi?: 3-4 ore De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic pentru aceasta functie deoarece, vreau sa ajut atat liderii, cat si colegii de eventualele inselatorii care se pot face cateodata la intrarea anumitor playeri, asa zisele ( pile ), as putea aduce probabil si un minus, dar si un plus facand acest pas. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): In primul rand, as crede ca sunt potrivit dar nu superior cu aceasta functie deoarece, am mai fost aici, si in mare parte am ajutat mereu in aceasta functie, nu pot spune ca sa fiu ales eu, sau alt candidat, aici las pe cei cu acea putere de alegere intre candidatii care, cred ei ca ar fi potriviti. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): In primul rand as putea ajuta cu candidatii noi veniti, ceea ce necesita mai multa implicare ca si pana acum, mai mult decat ajungerea la gradul de Manager. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulamentul intern al factiuni, tractarile legale si ilegale de unde se pot efectua acestea, dar si Ghidul incepatorului pentru cine probabil a aplicat pentru prima data in aceasta factiune. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Categoric ca da, o greseala trebuie pedepsita indiferent de grad sau functie. Alte precizari: Iti multumesc pentru ca ai avut timp sa imi studiezi aplicatia mea. O zi frumoasa in continuare!
 8. Mc Kellen

  Totusi intrebarea mea ramane, nu am vazut nicaieri ceva legat de masini, se vor transfer odata cu contu, cum se face si cu bani si puncte etc..
 9. @ViRRaL @thekillerro Respinsi nu ati acumulat cele 100 de puncte in Cadrul echipei Roads.
 10. Nick: Mc.Kellen Rank: 6 Am dat test cu: pauldavid Data testului: 12.03.2018 Admis / respins: Respins. Rezultatul la proba teoretica:3/3 Rezultatul la proba practica:- Alte precizari: Mai multa atentie.
 11. Nick: Mc.Kellen Test pentru echipa (SWAT/ROADS): SWAT Am dat test cu:Kiran Data testului:08.03.2018 Admis / respins:Admis. Rezultatul la proba de arme: 9/9
 12. @Kiran Ai fost acceptat la testul pentru echipa SWAT.
 13. Nick: Mc.Kellen Test pentru echipa (SWAT/ROADS): SWAT Am dat test cu:OzenAllez Data testului: 05.03.2018 Admis / respins:Admin Rezultatul la proba de arme:7/9
 14. Nick: Mc.Kellen Rank: 6 Am dat test cu:[ETB]tony_g Data testului:24.02.2018 Admis / respins: Respins! Rezultatul la proba teoretica:3/3 Rezultatul la proba practica:-/8 Alte precizari:Mult Succes ! Nick: Mc:Kellen Rank:6 Am dat test cu:.ZzRaReSgO. Data testului:24.02.2018 Admis / respins: Respins. Rezultatul la proba teoretica:3/3 Rezultatul la proba practica:-/8 Alte precizari: Mult Succes !
 15. Nickname-ul tău: Mc.Kellen Rank: 3 Nickname-ul celui reclamat:Tashi007 Bara RPG a celui reclamat: https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/tashi007 Motiv: Injurii la adresa mea . O scurtă descriere a situației: Avea wanted de la un transport de drugs sau arms , nu am putut vedea /mdc-ul , si nu am vrut sa las , si I-am oferit wanted 6 ( fugar ) si de acolo disputa lui amoroasa din cuvinte. Dovada: https://imgur.com/r1sW4KI https://imgur.com/USYLuo9 https://imgur.com/HhQgwc7 Alte precizări: O seara buna !
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.