Jump to content

Mc Kellen

Donator
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mc Kellen

  1. Mc Kellen

    Ce fata are, ii cam tras la fata
  2. Mama, tu chiar nu ai stare cu raportul ala, eeh, unii mai si muncim cate putin asa Neata buna Tow truck-urilor
  3. Mc Kellen

    Baa moshule, nu stiam ca si tu mai esti pe aici pe samp :)))))
  4. Na bravo, inactivatiilor, in loc sa veniti sa tractat de zapada cu sania..
  5. Toată lumea doarme iarasi ? asa lenesi ati devenit ? :)))
  6. Da, Multumesc, mai asteptam si pe alti
  7. Nume (real):Andrei Varsta: 23 Nume in joc si rank in factiune: Mc.Donalds. - Manager [ Rank 5] Cate ore poti juca pe zi?: 3-4 ore De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic pentru aceasta functie deoarece, vreau sa ajut atat liderii, cat si colegii de eventualele inselatorii care se pot face cateodata la intrarea anumitor playeri, asa zisele ( pile ), as putea aduce probabil si un minus, dar si un plus facand acest pas. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): In primul rand, as crede ca sunt potrivit dar nu superior cu aceasta functie deoarece, am mai fost aici, si in mare parte am ajutat mereu in aceasta functie, nu pot spune ca sa fiu ales eu, sau alt candidat, aici las pe cei cu acea putere de alegere intre candidatii care, cred ei ca ar fi potriviti. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): In primul rand as putea ajuta cu candidatii noi veniti, ceea ce necesita mai multa implicare ca si pana acum, mai mult decat ajungerea la gradul de Manager. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulamentul intern al factiuni, tractarile legale si ilegale de unde se pot efectua acestea, dar si Ghidul incepatorului pentru cine probabil a aplicat pentru prima data in aceasta factiune. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Categoric ca da, o greseala trebuie pedepsita indiferent de grad sau functie. Alte precizari: Iti multumesc pentru ca ai avut timp sa imi studiezi aplicatia mea. O zi frumoasa in continuare!
  8. Mc Kellen

    Totusi intrebarea mea ramane, nu am vazut nicaieri ceva legat de masini, se vor transfer odata cu contu, cum se face si cu bani si puncte etc..
  9. Problema cu directx la san andreas pe Windows 10 , nu o pot rezolva deloc , cine poate astept mesaj sau raspuns 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.